Mercur a intrat în semnul Berbecului pe 11 aprilie la ora 7.45 și îl va părăsi extreme de repede pe 27 aprilie, un tranzit rapid și furtunos foarte pe gustul berbecului și ca o adiere de vânt specifică lui Mercur. Am decis să scriu despre acest tranzit exact în ziua în care Mercur face conjuncție cu Lilith, căci este un aspect foarte important care se va repeta în semnul Berbecului, abia peste 9 ani, mai exact la sfârșitul lunii martie 2029. Deci el deschide un nou ciclu și închide un ciclu început în 1993, conjuncția dintre cele două sărind elegant până atunci semnul Berbecului. Un an interesant 1993 atât pentru România cât ți pentru UE, care cred ca vor avea schimbări majore în viața lor politică și socială.

Oricum revenind la Mercur în semnul Berbecului se poate spune despre el că este lipsit de tact, aducând agresivitate în comunicare dar și curajul ca mulți să spună ceea ce nu au spus niște ani de zile. Lipsa de răbdare, dorința de a brava și de a contrazice sunt la cote maxime. Din punct de vedere comercial au loc numeroase speculații fără strategii sau susținere legală sau economică, un fel de lege a junglei în acțiune. Din fericire tranzitul lui nu durează prea mult, dar inițiază a o serie de evenimente cu impact pe termen lung. De aceea este foarte important să fim lucizi, adică să discernem cu multă atenție din agitația verbală și mediatică, să ne gândim și să analizăm totul de două ori înainte de a acționa. Mercur și Lilith în opoziție și cu Junona aduce alianțe secrete care acum se pot devoala, situații financiare și speculații care se rup pentru că interesele comune numai există. Este ca un soi de debandadă care aduce informații controversate sau contradictorii căci adevărul este dureros dacă este lăsat să iasă la lumină. Mi se pare că acum se aleg apele, foarte rapid și chiar fără să sesizăm dacă ne lăsăm purtați de val sau de ceea ce ni se prezintă. Este important să ne definim exact ceea ce vrem, să fim fermi și consecvenți și să ne facem planuri. La momentul aspectului Junona era în conjuncție cu Ascendentul iar Mercur și Lilith pe Descendent, ceea ce subliniază conflictele majore din relațiile de toate felurile din această perioadă, în care tot ceea ce nu am vrut să vedem sau să facem de ceva vreme acum devine obligatoriu.

Fiind momentul în care anticipăm reacţiile la proiectele pe care le-am demarat de Lună Nouă, ne putem întâlni cu piedici sau putem fi înşelaţi de influenţe interioare sau exterioare. Trebuie să ne confruntăm cu toate descurajările să încercăm să evaluăm corect ce anume se dezvoltă, să ne străduim şi să contribuim la această dezvoltare cu orice preţ. De fapt vom fi determinaşi să ne simţim încrezători. săptămână să ne descurcăm, să profităm de toate oportunităţile care apar, să depunem cât mai mult efort, să învăţăm din eşecuri, dar să continuăm cu credinţă proiectele pe care le-am demarat.

Fiind o perioadă care are ca notă caracteristică comunicarea, trebuie să ne acordăm acestei vibraţii, să fim receptivi la dorinţele celor din jur, să ne comunicăm dorinţele, să lăsăm intuiţia să ne călăuzească în momentele dificile.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte