LA MULŢI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTĂ NUMELE SFINŢILOR PETRU ŞI PAVEL!

Este ultima zi a acestei săptămâni guvernate Mercur, care prin poziția de sesquicuadratură pe care o are cu Jupiter face posibil ca numeroase situații sau discuții să intre în atenția noastră, să ne capteze interesul sau să ne șocheze. Este interesant căci acest aspect aduce și multe descărcări nervoase, tensiuni, situații care apar pentru a ne atrage atenția asupra exceselor de orgoliu ( să nu uităm că Mercur tocmai a intrat în semnul Leului), dar și asupra unor evenimente care este posibil să ne afecteze din punct de vedere al modului de gândire sau de comunicare. În plus Mercur este în cuadratură în formare cu conjuncția Vesta Uranus, ceea că ne sugerează că vor intra în atenția noastră situații concrete, materiale, sau vor trebui găsite soluții practice, față de evenimente destul de bulversante, care de multe ori ne vor destabiliza încrederea și focusarea.

Astăzi Luna se află în exaltare în semnul Taurului, la începutul ei fiind în septil cu Chiron, de aceea este important să ne ocupăm de ordonarea și organizarea acelor activități legate de aspirațiile noastre, de ceea ce ne reprezintă, de ceea ce credem. Evident ne este ușor să materializăm, să ne folosim creativitatea dar și simțul practic. Este o zi în care nu ne lipsește nimic să ne bucurăm de lucrurile mărunte, de natură, să ne facem mici bucurii sau plăceri, să ne recompensăm trupul și să trăim din plin bucuria de a fi alături de cei dragi. Spun toate acestea deoarece cuadratura Jupiter retrograd - Neptun, care este extrem de activă și care ne va influența până la sfârșitul lunii septembrie, ne determină să facem clarificări, să punem în ordine hârtii, ne testează credința și încrederea și ne determină să ne lăsăm de multe ori, în situații complicate sau aparent fără ieșire, în Voia Domnului. În această perioadă această cuadratură devine extrem de apăsătoare pentru că ne sunt activate toate fricile, pentru că trebuie să ne eliberăm de tot ceea ce au construit ele sau ne-au determinat să construim prin idei dar doar ale minții, bazate pe social și pe teama de a nu ne pierde o anume autoritate sau ascendent social. Lilith în septil cu Saturn și Pluton, va fi ca un fel de strung extrem de ascuțit și foarte dur,care ne va șlefui, ne va elibera de tot ce ne împiedică să evoluăm, iar apoi odată încheiat acest proces, ne vom transforma, și vom putea vedea realitatea așa cum este ea, nu prin ochii fricilor sau prejudecăților. De aceea atunci când simţim că pierdem controlul situaţiei şi suntem dezamăgiţi de ceea ce se întâmplă, trebuie să ne amintim că este un moment în care trebuie să ne găsim resurse noi pentru a ne urma calea. Eşecul nu este atât o pedeapsă pentru greşelile noastre, cât un îndemn pentru a încerca o soluţie mai bună, o atitudine mai constructivă. Chiar dacă perspectivele par lipsite de şanse pentru moment, este important să nu ne lăsam păcăliţi de aparenţe şi să mergem înainte pe calea noastră, care uneori poate să treacă şi prin depresiuni înainte de urca spre culmi.

În schimb, momentele când suntem în centrul atenţiei sunt cele mai potrivite pentru a ne prezenta talentele şi aptitudinile într-un mod care le foloseşte tuturor. Mulţi se pot lăuda cu talentele şi abilităţile lor, dar cu adevărat apreciaţi şi iubiţi sunt aceia care îşi pun darurile în serviciul celorlalţi, cei care se folosesc pe sine pentru a aduce celorlalţi bucurie, alinare, beneficii de orice fel.

Este interesant să studiaţi cu mare atenţie această zi şi mesajele pe care le primiţi dar este la fel de important să ne punem mai mult în acord gândurile, emoţiile, dorinţele şi faptele cu divinitatea interioară, pentru că vom deveni mai centraţi şi vom creşte în înţelepciune. Bucuria şi iluminarea sunt inseparabile şi fac parte din înţelepciune.

Rolul unei gândiri limpezi şi ordonate devine foarte important.

Este bine să încercăm să fim deschişi şi receptivi la tot ce ne înconjură, să nu ne blocăm emoţiile, devenind secretoşi şi preferând discuţiile pe la colţuri. Nu vom face decât să pierdem timp şi de multe ori bani.

 


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte