Astăzi începe o săptămână guvernată de Lună, cu Luna în semnul Gemenilor, în care avem două ingresuri: Marte trece în semnul Leului, marți, iar Venus trece în semnul Racului miercuri. În plus este și Luna Nouă din semnul Racului marți seara iar Saturn retrograd se află în conjuncție cu Nodul Sud.

Toate acestea va aduce în săptămâna care începe un tip de energie foarte intensă, fiecare dintre noi fiind cumva extrem de tensionați, dornici de a încheia cât mai repede etape din viața noastră. Cel mai important este să avem răbdare să depășim această stare de confuzie și de așteptare care ne afectează cel mai mult din punct de vedere financiar.

Este important să ştim că, dacă ne aşteptăm ca dorinţele noastre să se împlinească instantaneu, fără prea mult efort, atunci putem avea mult de aşteptat – astăzi se oferă conjuncturi favorabile, cu condiţia ca ele, dorinţele să fie necesare şi să nu ne împovăreze în plus. Dar dacă ştim să lucrăm consecvent, riguros, atent la detalii, cu răbdare şi abilitate, atunci cu fiecare zi ne putem apropia de împlinirea viziunii noastre. Oricât de greu ar părea de atins un obiectiv, el poate fi atins de către aceia care nu stau pe loc, ci se apropie de el cu fiecare clipă. Marile realizări se ating făcând măcar câte puţin în fiecare zi.

Mercur este în conjuncție cu Junona în semnul Leului și în cuadratură cu conjuncția Vesta Uranus din semnul Taurului aceste aspecte vorbesc de investigaţie, de cercetare, de căutări profunde în adâncul sufletului şi conştiinţei noastre. Sunt niște conjuncturi care pot genera schimbarea mentalităţilor, pot genera transformări de atitudine şi poate aduce descoperiri valoroase fiecăruia dintre noi, în planul evoluţiei spirituale.

Această lume pare a fi condusă la întâmplare, lucruri bune se întâmplă, lucruri rele se întâmplă, câteodată controlez ceea ce mi se întâmplă în drumul meu, câteodată nu.
De fapt, trăiesc într-un univers în care totul, TOTUL, este orchestrat de Legea atracţiei. Lucrurile atrag lucruri de acelaşi fel, la fiecare nivel al experienţei.
Ceea ce scot din mine sub forma gândurilor şi emoţiilor vine înapoi la mine sub forma evenimentelor şi oamenilor din viaţa mea. Universul este ca un copil mic care se joacă de-a potrivirea. Şi nu se opreşte niciodată.
Privit din această perspectivă, efortul pe care-l depunem în experienţa personală exterioară este o fracţiune atât de importantă ca şi efortul pe care-l depunem pentru a-mi ajusta gândurile şi rezultatele sentimentelor. Treaba noastră este să ne menţinem lumea interioară pe cât de pozitivă putem, imbatabilă, încrezătoare, cu speranţă şi fericită.
Pe măsură ce alegem în mod crescător şi intenţionat gândurile de pace şi bucurie, de fapt permitem atragerea plăcerilor şi a miracolelor în viaţa noastră zilnică. Este un adevăr care schimbă viaţa.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte