Această Lună Nouă are loc concomitent cu eclipsa totală de Soare, din păcate invizibilă în România, aceasta nu îi scade prea mult din efect, doar că probabil nu vom fi la fel de conștienți imediat de efectele ei. Soarele și Luna în conjuncție pe gradul lui Marte, aduce cu siguranță o tensiune, greu de explicat, ciclului pe care-l deschide această eclipsă. În plus este important Ascendentul din semnul Vărsătorului care subliniază o nevoie extraordinară care există în fiecare dintre noi, de clarificare, dar în același timp și o necesitate de a acționa, de a face ceva. Din acest motiv cred că această Lună Nouă ne va aduce fiecăruia impulsuri intense, care ne vor determina să acționăm și să ieșim din starea inerțială din ultima perioadă. În plus Marte guvernatorul gradului conjuncției dintre Soare și Lună dar și al Ascendentului, abia a trecut în semnul Leului, și din primul grad aduce fiecăruia o conștientizare a deciziilor care trebuiesc luate. unde ne amplifică intuiția și ne ajută să putem percepe corect ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Tensiunea emoţională puternică, de fapt intensă, orientată greşit poate să ne aducă numeroase probleme fizice, sau să ne scoată din ritmul obişnuit, la modul neplăcut, prin diverse afecţiuni fizice. De aceea este preferabil să observăm evenimentele din jurul nostru, să le analizăm pentru că sunt răspunsuri la punctele vulnerabile pe care le avem şi nu le conştientizăm. Poate fi vorba de experienţe noi simţite profund, de care ar trebui să ne eliberăm comunicând, fiind bine de evitat să lăsăm mintea să ne controleze, pentru că ne va crea doar reacţii violente. Sufletul, în schimb, dacă-l ascultăm ne ajută să gestionăm corect situaţiile şi să ne eliberăm de presiunea temerilor interioare. Apoi tot ce a fost ascuns din motive oculte sau lipsite de sens spiritual, va fi dezvăluit, această dezvăluire este dureroasă și determină situații instabile pe moment, dar cu siguranță cu un sens constructiv pe viitor. De aceea vor ieși la lumină multe informații, necesare pentru a ne schimba gândirea și atitudinea. Cred că la nivel mundan ne vom confrunta cu evenimente prin care se va încerca manipularea noastră, pe de o parte dar care ne vor schimba modul de a privi lumea exterioară.

Cu siguranţă fiecare dintre noi va fi determinat să renunţe la ceva, indiferent că este gândire, atitudine, relaţie, posesie sau povară, pentru a-şi putea atinge destinul şi a deveni un om modern, în acceptul spiritual, adică un om nou, în pas cu vremurile actuale. Este cel mai potrivit moment să încercăm să asimilăm cât mai multe cunoştinţe, pentru că ne aflăm şi la sfârşitul unui ciclu cultural, şi avem nevoie de o înţelegere holistică şi o privire de ansamblu. Este important să nu risipim informaţiile să nu negăm evidenţele, să respectăm tot ceea ce s-a construit până acum , dar mai ales să respectăm Natura.

Tot ce exista în viaţa obişnuită, la noi acasă, şi în mod special ceea ce este legat de căminul şi familia noastră, de obicei reprezintă acele lucruri pe care ne-am angajat să le întreţinem şi să le îngrijim în viaţă. Dacă nu simţim asta, atunci fie locul nostru este în altă parte, fie am uitat de ce ne aflăm aici. Acest sentiment poate fi extins şi asupra altor lucruri, în măsura în care ne simţim responsabili faţă de evoluţia lor. Dacă nu ne simţim responsabili pentru nimic, atunci nu putem avea nici pretenţia să fie alţii responsabili pentru ceea ce trăim noi. Viaţa este un proces de cooperare între fiinţe, şi dacă avem pretenţia ca viaţa să ofere fără ca noi să oferim ceva, deja suntem în afara ei. Deci, fiecare om poate vedea lucrurile până la adâncimea la care poate pătrunde. Unii oameni trăiesc doar la nivelul fizic al vieţii, se ocupă doar de ce vor consuma şi în ce condiţii vor trăi. Alţii sunt sensibili şi la ceea se întâmplă în sufletul lor, şi ştiu să-şi folosească emoţiile pentru a-şi conduce viaţa înţelept. Iar alţii ştiu că viaţa are şi un sens spiritual, abstract şi totuşi cel mai important. Aceia reuşesc să-i uimească pe ceilalţi prin libertatea şi puterea lor. Dar nu uimirea este scopul vieţii, ci să fim fericiţi.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte