Avem o zi interesantă din multe motive. Cel mai important este că întreaga zi Luna este fără direcție întreaga zi, și în plus se află și în semnul Leului în recepție mutuală cu Soarele aflat în domiciliul Lunii Racul, Nodurile lunare sunt în mișcare directă, în plus suntem și în suntem în săptămâna Lunii. Toate acestea ne sugerează că mâine este o zi delicată, cu o încărcătură densă, dar greu de descifrat dacă nu suntem atenți la fiecare semn pe care îl primim. Cumva suntem pe cont propriu, este ca și cum fiecare are de dat un examen, depinde cum îl abordăm. Situaţiile cu care ne confruntăm este bine să nu le analizăm ci pur şi simplu să le trăim, să ne bucurăm de prezenţa lor, să ne abandonăm evenimentelor care apar. Ele au cu siguranţă rolul lor şi la fel de sigur este că divinitatea ne trimite cele mai potrivite conjuncturi.

Este o zi în care totul se manifestă şi se petrece la nivel subtil, de aceea în prim plan se află temerile noastre, ele se vor manifesta pe toate planurile, material, emoţional, profesional. Este important să depăşim toate acestea tocmai pentru că nu avem motive să ne temem, în schimb ar fi bine să înţelegem ce a declanşat aceste temeri.

Cred că ceea ce avem de observat și înțeles este că orgoliul nu ne ajută la nimic, iar manifestarea lui va genera situații care vor fi dificil de gestionat sau de rezolvat în viitor. Apoi este nevoie de utilizarea tuturor resurselor interioare pentru a putea face transformărilor necesare care au loc acum, și de care evident nu suntem conștienți. Cu toate acestea solicitarea și consumul energetic necesar efectuării lor este extrem, copleșitor, debusolant. Doar credința ne ajută să le depășim și consecvența. De aceea este normal să ne simțim pierduți, să nu găsim calea, chiar în cele mai simple situații, să ne pierdem răbdarea dar mai ales să renunțăm ușor, în căutarea altor soluții. Apoi, multe din problemele noastre, probabil majoritatea lor, există datorită faptului că nu le-am privit în faţă, că nu le-am înfruntat; iar faptul de a nu le fi observat cu atenţie, le dă amploare. Faptul că ne este frică de ele le dă energie, faptul că încercăm în permanenţă să le evităm le dă forţă. Ele sunt acceptate; acceptarea este însăşi existenţa lor.

 

Fericirea, pe care fiecare o caută în felul său, după temperamentul său, e o formă de

a-L căuta pe Dumnezeu; o căutare mai mult sau mai puţin înţeleaptă, mai mult sau mai puţin luminoasă, dar toţi îl caută pe Dumnezeu. Pentru că, în spatele acestei idei a fericirii, se ascunde Dumnezeu. El a dat oamenilor această aspiraţie la fericire, pentru ca, până la urmă, ei să-L poată găsi. Şi chiar dacă, în aşteptare, ei Îl mai caută trecând prin mlaştini, noroaie şi cimitire, într-o zi, după repetate experienţe, ei vor înţelege că trebuie să Îl caute în sferele superioare, sub formă de puritate, de lumină, iar acolo, ei da, ei Îl vor găsi.

Cu toţii sunt predestinaţi să Îl găsească pe Dumnezeu într-o zi, sub această formă sublimă. Dar, pentru a-L găsi, trebuie cel puţin să Îl iubeşti.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte