Această conjuncție este interesantă mai ales datorită faptului că se formează în semnul Balanței, unde, ambele planete sunt slăbite, Marte în exil iar Soarele în cădere. Sunt două planete care sunt reprezentate de elementul Foc, împreună teoretic formează o forță, dar această forță este conflictuală, ni se opune, este ca și cum am fi proprii noștri dușmani. Este ca și cum fiecare este afectat și slăbit de propriile acțiuni, sau altfel spus cu propriile arme. În plus se pare că ceea ce gândim, cuvintele pe care le rostim, au o încărcătură maximă, doar că ele sunt ca un bumerang se pot întoarce cu efect cel puțin dublu asupra noastră. Este important să înțelegem că ceea ce gândim se va materializa mult mai repede, că frica care ne domină poate ajunge o problemă reală, că desconsiderarea față de propria persoană poate să aducă în manifestare și exemple pot continua. Venus, guvernatoarea semnului Balanță, a trecut în Săgetător, așa că Marte numai beneficiază de recepția mutuală cu ea, de aceea cu siguranță va fi mult mai conflictual și mai agresiv. În plus semicuadratura care o formează Soarele și Marte cu Venus, este perfectă, deosebit de intensă și foarte importantă, fiind un punct de referință pentru acțiunile și întâmplările viitoare. Fiind crescătoare indică necesitatea de a ne mobiliza, de a înțelege și prin aceasta de a ne elibera de frică, de a ne asuma riscurile pentru a depăși frustrările dar și conservatorismul specific fiecăruia dintre noi. Luna se află pe Punctul mijlociu dintre Venus și conjuncția Soare Marte, în semnul Scorpionului, aceasta ne indică vulnerabilitatea psihică în care ne aflăm, ne indică oscilațiile psihice, neîncrederea dar mai ales nesiguranța pe care o resimțim. Această stare ne îndepărtează de ceea ce avem cu adevărat de făcut în viață, ne scoate de pe Calea noastră, ne abate atenția doar la simplele chestiuni cotidiene, dominați de frică și neîncredere.

În viaţă au loc, uneori, furtuni emoţionale. Ele nu sunt menite să ne rănească, ci mai ales să ne determine să cugetăm adânc şi să ne remodelăm atitudinea faţă de cei din jur şi faţă de ceea ce trăim. În general, ele ne ajută să progresăm, să devenim mai înţelepţi, dacă nu ne lăsăm copleşiţi de sentimentul nenorocirii şi ştim să mergem mai departe cu lecţia învăţată. După asemenea furtuni, este bine să ne construim o atitudine nouă, să abordăm altfel problemele şi relaţiile noastre, pentru a le da un echilibru care să nu mai poată fi afectat de furtuni.

Următoarea conjuncție Soare Marte se va forma în 2023, în semnul Scorpionului, în 18 noiembrie, la gradul 26, până atunci practic va trebui să învățăm că adevărata putere este cea care ne permite să fim şi paşnici –spun asta deoarece până atunci va dura actualul ciclu . Cred că ar trebui să înțelegem că violenţa se naşte din teamă, deci dintr-o implicită recunoaştere a propriei slăbiciuni faţă de lucrul de care ne temem. Dar când suntem puternici, ştim că nu există nici un lucru de care să avem nevoie să ne fie teamă, şi atunci putem fi plini de pace şi înţelegere pentru tot ce este. Puterea de a răni o au şi animalele, dar puterea de a aduce conştient pacea şi vindecarea aparţine numai omului.

Soarele și Marte în casa I a momentului ne indică starea de agitație și nervozitate care există în fiecare dintre noi, de asemenea de aici rezultă că în fiecare dintre noi există o puternică dorință de a schimba lumea, doar că nu putem vedea prea clar care este modalitatea cea mai bună. Probabil că vitalitatea și starea de sănătate la modul general este delicată, căci nu ne putem bucura de cine suntem și ce facem.

 

În casa şi în viaţa fiecăruia există momente de abundenţă. Sunt momente în care ne putem aminti că viaţa ne poate oferi multe bucurii, dar că fiecare om se bucura de ele numai în măsura în care le acceptă şi daca nu este preocupat mai mult de aspectele nedorite. Aceste bucurii trec pentru a lăsa loc zilelor de lucru şi acţiune, dar permanent ne putem aminti că rostul lucrului cotidian este tocmai de a ne asigura cât mai multe momente de pace şi bucurie alături de ceilalţi.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte