Echinocțiul, unul dintre cele patru momente anuale când indiferent de felul în care noi oamenii reacționăm sau gândim, au loc schimbări atât de profunde la toate nivelurile existente, care deschid anumite portaluri , formează punți, generează adevărate revoluții în subtil, timp în care noi ne trecem viața în mici amănunte. M-am întrebat cum ar fi dacă am putea vedea ce se declanșează în lăuntrul Pământului, în înaltul atmosferei, în ochiurile mărilor și oceanelor. Probabil că am deveni mai destinși și încrezători. Cu siguranță cine vrea ar putea încerca să se conecteze la energia această fantastică în manifestarea ei. Și de ce nu, poate ar merita încercat să intri în frunza unei flori din glastră sau a unui măr din fructieră, să vezi mișcarea de dincolo de imobilitatea aparentă în aceste momente importante ale anului. Spun imobilitate aparentă pentru că la echinocțiu  ziua este egală cu noaptea, este un așa zis echilibrul de forțe, între Întuneric și Lumină . De fapt această zi este importantă căci în lăuntrul fiecăruia dintre noi se va lua o decizie , pe care o putem conștientiza sau nu.

Din acest motiv, astrologii consideră că la echinocțiul de primăvară începe un nou an astrologic, pe de-o parte pentru că Soarele intră în semnul Berbecului începând un nou periplu, dar, pe de altă parte fiindcă, se ia o decizie care își va pune amprenta în patru pași, timp de un an. 

Anul astrologic care începe pe 20 martie 2022 este sub guvernarea lui Jupiter. Am trecut de la un an saturnian al restricțiilor și blocajelor, la un an al expansiunii. Dar pentru că Soarele trece în semnul Berbecului într-o perioadă când Luna este fără direcție, această expansiune nu este controlată, este haotică și cu siguranță dictată de interese destul de ascunse (ultimul aspect al Lunii este cu Pluton deci acestea sunt dictate de obținerea puterii dar pot fi dictate și de nevoia transformării).

 Jupiter se află în semnul Peștilor, o mare parte a acestui an, considerat domiciliul tradițional, de aici va încerca să dezvolte anumite activități, evident pe care fiecare dintre noi le conștientizează dar în care și crede și pe care le stăpânește la nivel informal. De aceea credința este motorul activităților acestui an, dar și secretul reușitelor. Practic este important să controlăm ce credem sau gândim, mai ales negativ, neconstructiv, căci acestea se vor putea materializa cu mare ușurință.

Ascendentul momentului este în semnul Balanței, ceea ce cu siguranță va conduce la noi alianțe atât la nivel individual cât și global, în același timp fiind un an când se vor însănătoșii relațiile sociale, bolnave în urma pandemiei. Pare că se vor armoniza și diferențe intelectuale care au adus în ultima perioadă o scindare a societății, conflicte de idei false, care au împiedicat evoluția culturală dar și educațională.

Avem posibilitatea de a ne lărgi orizonturile și de a ne ridica nivelul de accedere a existenței, în acest fel fiindu-ne mult mai simplu de a vedea Drumul personal, ieșind din devierile și ocolișurile pe care le-am făcut până în prezent. De aceea este extrem de important ca în acest week-end să analizăm tot ce se întâmplă în jurul nostru, să ne gândim la ceea ce avem de schimbat în atitudine și gândire, să analizăm fricile și temerile căci în principal ele sunt obstacolele despre care vorbeam mai sus.

Ceea ce mai ar fi de spus este să fim atenți la ce rostim: vorbele grele sau urâte, la gândurile rele, la atitudinea sfidătoare, căci toate se vor întoarce ca un bumerang, extrem de rapid, împotriva noastră, provocând situații complicate, greu de rezolvat și acumulând karmă.

Este momentul în care ar trebui să definim în propria noastră viaţă, altfel, noţiunile de orgoliu şi vanitate.

Este posibil să ne descoperim un potenţial sentimental blocat, sau să-l blocăm cu bună ştiinţă. Suspiciunea sau îndoiala, dezbinările interioare ne vor aduce suferinţă.

De aceea egoismul şi vanitatea trebuie categoric înfrânate, sau stăpânite la maxim.

Este un fel de lipsă de control în dirijarea energiei afective. Furtunile pasionale sunt gata să izbucnească, de aceea forţa lor ar trebui să o dirijăm spre comunicare şi colaborare, spre umilinţa acceptării sau a muncii dezinteresate în folosul altei persoane.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte