Este o conjuncție anuală, ea este importantă căci aduce posibilitatea de a renunța la multe idei fixe, și de a ne lăsa rațiunea să asculte sufletul. Neptun este în domiciliu, și aduce toată forța sa în această conjuncție, în plus aici se adună puterea plutoniană care se concentrează pentru a ca fiecare să înțeleagă, să vadă, să simtă care este drumul personal (conjuncția Mercur Neptun se află pe Punctul mijlociu Pluton Nodul Nord). De aceea sunt sigură că fiecare dintre noi va avea imagini, vise, idei, sau pur și simplu deja vu-uri, care îl vor ghida. În plus cele Mercur și Neptun se află la grad solar, ceea ce va aduce o lumină și o luminare în același timp, de care ar fi bine să ne bucurăm. Totul va apare ca într-o carte pe care nu am citit-o dar o știm, ca într-un vis pe care ni-l amintim fără să-l fi avut, este sugerat, indus, insinuat în lăuntrul nostru. Am putea să luăm seamă și să descifrăm mesajul , să îl traducem rațional și să îl aplicăm.

Pe de altă parte de această stare pe care o avem pot profita cei din jur, folosind fel de fel de tertipuri pentru a ne prezenta adevărul schimbat, pentru a ne manipula sau a ne induce imagini deformate. Probabil că suntem mai creduli și mai puțin implicați în aflarea adevărului, așa că este important să nu lăsăm nimic neclarificat, tocmai pentru a ne genera breșe prin care să putem fi păcăliți.

Pentru că, orice fel de conjuncție indică un început, este indicat ca la acest moment să ne acordăm răgazul necesar pentru a ne găsi mulțumirea, sau mai bine spus să înțelegem ce ne generează mulțumire. Asta ar presupune să ne aducem aminte în ce calitate a noastră credem cu tărie și să o folosim, să ne construim prezentul și viitorul ajutând-ne de ea.  Mulțumirea este rodul credinței și doar în inima credincioasă sălășluiesc bucuria și iubirea. Credința înseamnă și încredere, deci să avem încredere în visurile noastre și în noi, și să fim mai circumspecți la ce ne cer cei din jur să facem, căci știu ei că putem. Nu întotdeauna suntem pe măsura așteptărilor celorlalți , dar este bine să știm că în aceste cazuri suntem mai aproape de adevărata noastră valoare, de noi înșine. Ceea ce ne face să ne pierdem de noi înșine este iureșul planurilor, a schemelor bănești, legăturile și dependența în care se bagă cu bună știință. Poate este un moment să ne evaluăm planurile, și să ieșim din cele care nu ne mai reprezintă. În schimb să ne îndreptăm cu încredere către cele  care ne-ar bucura și împlini.

Mai spuneam de faptul că Mercur și Neptun se află pe Punctul mijlociu dintre Pluton și Nodul Nord, asta poate să aducă tendința de a fi dominați intelectual și informațional, de a ne influența prin mesaje contradictorii. Impostura este la ordinea zilei ceea ce dacă nu suntem atenți ne poate produce pierderi.  Asta poate produce multe descărcări karmice dar și evenimente fatidice, greu de controlat sau înțeles.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte