O lungă perioadă de timp, mai bine de un an, am fost sub efectul septilului dintre Neptun și Uranus despre care am tot amintit în diferite articole. Acum Uranus s-a îndepărtat suficient de mult așa încât acest aspect numai este activ, în schimb locul lui Uranus a fost preluat de Nodul Nord. Dacă septilul Uranus Neptun a fost resimțit destul de concret, Uranus fiind o forță perturbatoare care se manifestă foarte concret, acum din semnul Taurului, dând posibilitatea ca prin diferite descărcări ale karmei, să ne trezim, să ne eliberăm, sau să fim determinați din exterior să o facem. Acum Nodul Nord, este doar un potențial care poate fi valorificat, mai ales ca urmare a septilului anterior. Adică voiam să spun că acțiunea este determinată doar de deciziile personale, de forța personală necesară pentru a lăsa trecutul în urmă, folosind doar experiența primită prin el, și de a deschide cu fermitatea poarta spre devenirea noastră spirituală. Vom surprinde de numeroase ori oftatul sufletului nostru, sau o expresie a suferinței după ceva din trecut, sau după ceva ce tânjim în modul cel mai sensibil cu putință. Acest septil, este complex, pentru că va combina sensibilitatea lui Neptun din semnul Peștilor și valorile personale ale fiecăruia dintre noi reprezentate de semnul Taurului. De aceea trăirile pe care le aduce sunt complexe, subtile, dar în același timp evidente. Ele ar trebui să ne determine să ne punem întrebări, sau să răspundem la întrebări care așteaptă demult răspunsuri. Venus regentul karmic al Nodului Nord, este în acest moment în semnul Scorpionului, și va face că în fiecare dintre noi să apară dorința de a schimba ceva, de a transforma, de a descoperi o credință spirituală profundă. Cu siguranță în urma acestui septil vom ieși transfigurați. El va dura până la jumătatea lunii ianuarie 2023, cu perioade mai intense sau mai puțin intense, pe de-o parte pentru că Neptun va reveni la mișcarea directă, iar pe de altă parte prin mișcarea planetei Venus care va tranzita semnele Săgetător, Capricorn și Vărsător.

Apoi în această perioadă se reformează cuadratura descrescătoare Saturn Uranus, ea va influența procesul personal de devenire. Este de fapt obținerea unei independențe interioare, o fermitate ca de piatră a scopului, credință în idealurile personale, care aduce o detașare în fața dificultăților, dar și modestia necesară pentru a angrena puterea creativă personală. Probabil că este important să așteptăm momentul potrivit pentru a acționa, asta se întâmplă când scăpăm de sub jugul orgoliului și egoului, fiind liberi să percepem ceea ce este corect. Comportamentul corect este cel care contribuie la binele colectiv, care este strâns legat și cu dezvoltarea de sine.

Ca o concluzie a acestor aspecte planetare combinate aș vrea să spun că nimic nu ne este refuzat, nici nu ne este luat, decât dacă ne-a fost rezervat ceva mai bun. Dacă privim întâmplările vieții așa, vom putea vedea ce ne este trimis iar amărăciunea ne va ocoli pentru totdeauna.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte