În primul rând acest aspect aduce o tensiune interioară deosebit de subtilă și o agitație mentală datorată gândurilor și ideilor nepotrivite pe care le-am asimilat.

În primul rând inconjuncțiile, considerate aspecte minore, se poziționează înainte și după o opoziție, ceea ce dezvăluie în sine semnificația sa profundă. Opoziția este o separare, o dualitate, un conflict, o luptă, o confruntare sau un antagonism al energiilor. Inconjuncția din jurul opoziției are o implicare directă în desfășurarea sa. De aceea acest aspect va genera tensiuni suplimentare la momentul opoziției Soare Marte în mișcare aparent retrogradă din data de 8 decembrie. De aceea avem nevoie în aceste zile, mai ales miercuri 16 noiembrie, de rafinament la nivel mintal, de atenție inteligent orientată care reprezintă calea de a ne conduce spre o atitudine rațională sau înțeleaptă în 8 decembrie. La polul opus nemulțumirea, frustrările, vor aduce de la sine atitudini iresponsabile, nesăbuite și abuzuri de tot felul la momentul opoziției. De aceea această inconjuncție este un pas major față de evenimentele din jurul datei de 8 decembrie, adică le vor genera; este important ca atunci să acceptăm, să ne adaptăm la noile tipare prin abandonarea celor vechi. Începutul tensiunilor care pot transforma opoziția în conflicte și luptă, are loc la acest aspect.

Așa că putem privi această inconjuncție în mod armonios, fiind obiectivi și satisfăcuți de felul în care ne-am folosit resursele, evident căutând soluții de perfecționare. În același timp o putem aborda cu frustrarea celui care a fost împiedicat să facă ceea ce ar fi trebuit, ceea ce aduce extremă revoltă și extremism.

În funcție de felul în care abordăm problemele de acum inconjuncția poate duce la momentul opoziției, la o confruntare mai clară care va permite sinteza prin canalizarea energiilor  sau la duritate, represiune conflict.

Felul în care abordăm aspectele, indiferent de natura lor, va genera consecințe. Probabil că dintre toate aspectele inconjuncția are o viață extrem de bogată, formată din aspecte productive care punctează, modelează, dezvoltă tensiunile generate putând deveni foarte creative – acestea sunt faze de urmat.

Trebuie să subliniez ca inconjuncția Soare Marte pune în scenă energiile intense, de foc, ale celor două planete. Evident sunt activate și calitățile/ defectele pe care le reprezintă conștientul/orgoliul, acțiunea /dorința, generozitatea/grandomania, pasiunea/instinctul. Evident că este de dorit să ne stăpânim defectele și să ne concentrăm asupra calităților. Semnul Scorpionului unde se află Soarele ajută structurarea energiilor și transformarea lor, iar semnul Gemenilor unde se află marte în mișcare aparent retrogradă aduce istețime, prezență de spirit și reacții spontane. Rămâne doar la latitudinea noastră felul în care decidem să le folosim.

Cred că acum este importantă Integritatea. Cea mai simplă definiție a ei este aceea de a spune ”da” când vrei să zici ”da” și ”nu” când vrei să zici ”nu”. Ești caracterizat de integritate când ce faci în lumea exterioară se potrivește cu realitatea din inima ta. De multe ori este bine să-i lăsăm pe oameni să vadă ce trăiește în noi, decât să ne implicăm într-un joc al aparențelor care nu se află în acord cu adevărul nostru interior. Dacă faptele spun adevărul dar vorbele nu va trebui să ne oprim și să ne dăm seama unde ne situăm. Sinceritatea este întotdeauna cea mai bună variantă.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte