Luna aprilie este extrem de interesantă. Vom avea numeroase experiențe pe care este important să le înțelegem corect.

În primul rând Mercur este în mișcare aparent retrogradă, începând din 2 aprilie, timp de 23 de zile. În această perioadă, deoarece Mercur se află în semnul Berbecului, este important să ne redefinim, să  ne căutăm adevăratele valori personale.

Apoi  în acest lună avem câteva aspecte notabile, despre care voi scrie separate. Enumăr câteva: conjuncția Venus Neptun, eclipsa de Soare, conjuncția Soare Chiron, conjuncția Marte Saturn, conjuncția inferioară Soare Mercur retrograd, conjuncția Mercur retrograd Chiron, conjuncția Mercur retrograd Venus, conjuncția Jupiter Uranus, conjuncția Venus Chiron, evident sunt și alte aspecte importante, dar am specificat doar  conjuncțiile pentru că ele deschid cicluri semnificative transformatoare.

Deci se deschid numeroase cicluri, unele mai scurte, altele lungi, ceea ce este important să înțelegem este că ele se formează în timpul mișcării aparent retrograde a lui Mercur, ceea ce înseamnă că aceste cicluri trebuie deschise în primul rând în lăuntrul nostru, conform cu vibrația noastră personală. Aceasta trebuie ridicată, evident sunt multe metode, doar că astăzi prin conjuncția anuală Venus Neptun, avem cel mai potrivit moment să înțelegem cum să o facem, să o percepem.

În primul rând acest aspect ne ajută să ne restabilim armonia interioară, poate făcând puțină ordine în numeroasele gânduri și sentimente haotice, rigide și încrâncenate (conjuncția se formează pe grad saturnian). Dacă uităm că mintea este doar un simplu slujitor și îi permitem să ne conducă viața, capul nostru se umple de mecanisme, gura se umple de vorbe goale și deșarte și întreaga atmosferă din jurul nostru este poluată de această veritabilă uzină de adus argumente și opinii.

Trebuie să simțim în profunzime că trăim o perioadă de creștere și de schimbări. Suntem prinși în capcana minții și a gândurilor stupide care ne împiedică să ne urmăm aspirațiile. Să ieșim puțin din ea, căci astăzi chiar putem să o facem.

Aici ar merita amintit ceea ce a spus Nietzsche în cartea sa, Așa grăit-a Zarathustra, unde vorbește de cele trei nivele ale Conștiinței: al Cămilei, al Leului și al Copilului. Cămila este adormită, stupidă satisfăcută de sine, convinsă că este buricul universului, în realitate este preocupată de opiniile celor din jur deoarece nu dispune de o energie personală. Leul este mai presus, căci ne dăm seama că nu trăim cu adevărat și începem să spunem ”nu” celor din jur. Ne îndepărtăm astfel  de mulțime, ne individualizăm, dar ne afirmăm adevărurile prin răgetele noastre, de multe ori orgolioase. Mai presus de Leu este Copilul. Care nu este nici umil, nici rebel ci inocent și spontan, gata oricând să-și afirme adevărul ființei lui.

Cel mai bine ar fi să ne ascultăm inima, să mergem acolo unde ne trimite ea, indiferent de eforturile pe care acest lucru le impune.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte