9 aprilie 2013

Astăzi este ultima zi lunară şi este guvernată de Marte, de aceea tendinţa de a acţiona este foarte puternică dar putinţa şi forţa noastră se află la cote minime, de aici apare o iritare, o nemulţumire, deci, cel mai potrivit este să ne propunem mai puţine acţiuni tocmai pentru a avea satisfacţia reuşitei.
Apoi Luna se află şi ea în semnul Berbecului, ceea ce face ca impulsurile noastre să fie puternice şi instinctele să le confundăm de multe ori cu intuiţia, de aceea este foarte important să ne gândim de două ori înainte de a acţiona. Şi, Luna formează conjuncţie cu Uranus, un motiv în plus de impulsivitate şi de acţiuni nonconformiste dar şi în cuadratură cu Pluton, ceea ce amplifică forţa celor specificate mai sus, şi poate aduce schimbări de fond în viaţa particulară, de cele mai multe ori dificil de gestionat, tocmai pentru că nu au fost gândite, luate în calcul.
Mai mult decât atât, Lilith este deosebit de activă, formează cuadratură cu Mercur şi sextil cu Venus, fiind provocatoare, aducând multe idei, dar direcţionate diferit, generând agitaţie şi confuzie, mai ales în comunicare. Pot apare blocaje importante în comunicarea verbală şi scrisă, dificultatea de a ne concentra sau de a ne adapta, de aceea sunt de evitat călătoriile, semnarea contractelor importante, demararea acţiunilor de anvergură, sau întâlnirile de afaceri, asta în contextul că par presante, că ne simţim că şi cum am rata sau pierde ceva. Este o senzaţie falsă, generată de aspectul deosebit de provocator a lui Lilith. Mintea noastră ar trebui să înveţe să folosească restricţiile şi puterea de disciplinare care înseamnă o luciditate împinsă la extrem, pentru a putea să se ridice deasupra provocărilor de tot felul. Aşa cum spune frumos Dane Rudhyar, aceste zile sunt ca un fel de via negativa, adică ne învaţă să înţelegem ciclurile, ritmul, importanţa lucrului făcut la timpul său.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Nu fi preocupat de ceea ce alţii fac sau lasă ne făcut. Nu e respon­sabilitatea ta de a evalua gândurile sau faptele lor. Doar atât: fii respon­sabil pentru modul în care gândeşti şi acţionezi tu.
Căci, dacă gândeşti şi acţionezi cu Dumnezeu, îi vei influenţa pe alţii, fără a rosti un singur cuvânt. Iubirea de aproape poate fi găsită doar asumându-ţi responsabilitatea pentru tine însuţi. Fă cât poţi pentru tine însuţi şi pentru alţii şi lasă-L pe Dumnezeu să facă restul.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 20 BERBEC
O TÂNARĂ FATĂ HRĂNIND PĂSĂRILE IARNA
În jurul nostru există multe fiinţe care au nevoie de ajutor. Faţă de ele, oamenii pot avea atitudini diverse. Unii tind să-i învinovăţească pe cei nefericiţi de situaţia lor, şi astfel au o justificare pentru a le refuza orice ajutor. Alţii tind să dea vina pe altceva sau pe altcineva, numai să nu-şi asume ei vreo responsabilitate de a ajuta. În fine, alţii renunţă să judece şi, pur şi simplu, ajută cu tot sufletul. Atitudinea fiecărui om dezvăluie ceva despre sufletul lui.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 22 BERBEC
POARTA SPRE GRĂDINA ÎMPLINIRII TUTUROR DORINŢELOR
În viaţa fiecăruia există o poartă spre fericire. Dar fiecare trebuie să o descopere, să o recunoască, să o deschidă şi să intre prin ea. Nimeni nu te poate împinge cu forţa către ceea ce te face fericit, tu însuţi trebuie să faci ceea ce trebuie pentru a ajunge la împlinirea idealurilor tale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top