14 mai 2013

Luna se află în semnul e domiciliu, Racul, ajutându-ne să ne folosim eficient intuiţia. Putem să fim puţin mai agitaţi, să declanşăm în jurul nostru acel tip de evenimente care ne să ne determine să acţionăm, să luăm atitudine sau decizii importante. Să nu uităm că Marte, guvernatorul zilei, aduce multe discuţii şi tensiuni, chiar mici certuri şi conflicte, iar Mercur va face în aşa fel că vorbele noastre pot fi uşor răstălmăcite, creând confuzie în jur astfel încât nu avem diplomaţia necesară pentru a le media corect. Hai să ne gânidm puţin: rolurile pe care le avem în societate au scopuri bine definite. Majoritatea oamenilor îşi asumă roluri care apoi le permit să intre în diverse relaţii cu ceilalţi. Există şi oameni care au tendinţa să-şi asume roluri nelimitate, şi astfel încearcă să fie mai mult decât trebuie. Dacă nu am avea nevoie unii de alţii, atunci nu ar mai fi nevoie să trăim împreună. Dar trăind în societate, este bine să acceptăm că fiecare are rolul său, şi că fiecare rol este important. Dacă într-adevăr nu avem nevoie de ceilalţi, oare ce ne mai ţine alături de ei? Am putea să trăim absolut singuri? Hmm, să ne gândim la toate acestea înainte de a riposta.
Este un moment dificil, pentru fiecare dintre noi, mai ales pentru că ne vor fi testate idealurile. Dar, dacă avem un ideal în viaţă, el se va împlini. A avea un ideal nu înseamnă doar să visăm la ceva şi apoi să aşteptăm să se întâmple, ci să lucrăm continuu pentru a realiza acel ideal, păstrând permanent credinţa în împlinirea lui. Oamenii fără un ideal sunt debusolaţi şi nu ştiu ce le va aduce ziua de mâine. Dar omul care are un ideal ferm ştie întotdeauna ce are de făcut şi în ce direcţie merge.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Nu încerca să priveşti prea mult înainte, sau să faci planuri prea îndepărtate, deoarece s-ar putea ca ele să se schimbe. Cel mai bine este să laşi totul să ţi se arate şi atunci vei descoperi că totul se întâmplă mult mai repede decât ţi-ai imagina. Deschide ochii şi nu pierde nimic din ceea ce se întâmplă acum.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 24 TAUR
UN RĂZBOINIC INDIAN CĂLĂRIND MÂNDRU, CU SCALPURI OMENEŞTI AGĂŢATE LA BRÂU
Victoriile pe care le-ai obţinut în viaţă nu trebuie folosite doar ca să te lauzi cu ele. Ele sunt paşi pe o cale mai lungă, şi ca să o străbaţi până la capăt, învaţă să nu te laşi copleşit de orgoliul învingătorului. Foloseşte energia lor ca să te mobilizezi pentru etapele şi mai importante care vor veni, şi atunci nu vei risca să te abaţi din drum sau să-ţi epuizezi forţele înainte de vreme.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 18 TAUR
O FEMEIE SCUTURÂND O GEANTĂ VECHE LA O FEREASTRĂ ÎNSORITĂ
În viaţa fiecăruia tind să se adune tot felul de lucruri vechi. În suflet se strâng amintiri mai mult sau mai puţin plăcute, aşa cum în rafturi se aglomerează cu timpul tot felul de obiecte care zac nefolosite, doar fiindcă nu ne îndurăm să ne despărţim de ele. Dar vin periodic momente când trebuie să facem curăţenie. Dacă vrem să avem libertate de mişcare şi să facem loc pentru lucruri noi în viaţa noastră, atunci trebuie să ştim să renunţăm complet la cele vechi, la momentul potrivit.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top