25 mai 2013

Astăzi avem două aspecte importante, conjuncţia Mercur Venus, prima din acest an, care are loc în semnul de domiciliu a lui Mercur, Gemenii şi Luna Plină care aduce şi o eclipsă de Lună prin penumbr.
Primul aspect ne vorbeşte despre comunicare, despre şanse şi oportunităţi comerciale, despre felul în care putem, fiecare dintre noi să ne armonizăm relaţiile şi comunicarea cu partenerul de viaţă. Ne aduce inspiraţie şi idei rapide de creştere şi dezvoltare financiară, numeroase oportunităţi de a ne reontia atenţia către alte direcţii şi implicit de a ne schimba modul de viaţă.
Jupiter susţine din plin această conjuncţie, deschizându-ne un câmp extrem de larg de acţiune. Junona sprijină parteneriatele şi contribuie la rezolvarea amiabilă a unor conflicte mult mai vechi.
Tot astăzi este şi Luna Plină, moment în care tot ceea ce a iniţiat în acest ciclu lunar, la Luna Nouă, poate fi evaluat şi disicutat pentru a putea să ne ocupăm de punerea în practic, de prezentarea concretă a acestor acţiuni. Se poate spune că este indicat să înţelegem în primul rând unde anume greşim noi, ce piedici ne generăm prin propriile blocaje mintale, dar mai ales cum să le înlăturăm. Mai multe despre Luna Plină de astăzi pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-luna-plina-din-25-mai-2013.
Luna se află în semnul Săgetătorului în cuadratură cu Neptun şi Chiron şi în trigon cu Uranus, motiv pentru care se ppoate spune că ne putem încurca în propriile ezitări, adică, suntem provocaţi să fim fermi şi să luăm atitudine concretă, clară, fără echivoc. De fapt suntem provocaţi să ne exprimăm nevoile sufleteşti, să luăm atitudine sub impulsul unor trăiri sau experienţe spirituale. Să nu uităm niciodată că experienţa spirituală e în primul rând o experienţă practică a Iubirii. Şi în Iubire nu există reguli. Putem încerca să ne ţinem de manuale, să ne controlăm inima, să avem o strategie de comportament — dar toate acestea unt fleacuri. Inima este cea care hotărăşte şi doar ce hotărăşte ea este important.
Apostolii erau pescari, analfabeţi, ignoranţi. Dar acceptaseră flacăra coborîtă din cer. Nu le era ruşine de propria ignoranţă: erau plini de credinţă în Duhul Sfînt. Darul acesta e la dispoziţia oricui vrea să-l primească. E de ajuns să crezi, să accepţi şi să nu-ţi fie teamă de greşeli.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Thomas Merton spunea: „Viaţa spirituală se reduce la dragoste. Nu iubeşti pentru că vrei să faci binele sau să ajuţi şi să aperi pe cineva. Dacă acţionăm aşa, îl vedem pe aproapele ca pe un simplu obiect, iar pe noi ne vedem ca pe nişte persoane generoase şi înţelepte. Asta nu are nimic de a face cu iubirea. A iubi înseamnă a fi în comuniune cu celălalt şi a descoperi în el scânteia lui Dumnezeu.”
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 5 GEMENI
O REVISTĂ RADICALĂ CHEAMĂ LA ACŢIUNE, AFIŞÂND O PRIMĂ PAGINĂ DE SENZAŢIE
Adesea, pentru a provoca o schimbare în bine este necesar un şoc, un moment de forţare a opiniei, pentru ca oamenii să realizeze necesitatea schimbării. Toate manifestările radicale au astfel de scopuri, dar desigur că oamenii trebuie să fie atenţi ca să nu accepte orice fel de propuneri radicale. Tot ce atrage atenţia în mod provocator trebuie analizat cu atenţie, şi astfel de momente pot fi semnale pentru mari schimbări în bine.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 6 SCORPION
O GOANĂ DUPA AUR ÎI MÂNĂ PE OAMENI DEPARTE DE PĂMÂNTUL LOR NATAL
Când simţi nevoia să pleci, să schimbi locul unde cauţi împlinirea speranţelor şi viselor tale, întreabă-te mai întâi dacă nu cumva comoara căutată este chiar aici unde te afli. Călătoria în necunoscut are riscurile şi greutăţile ei, dar eşti pregătit să dai ceea ce ai deja pentru ce s-ar putea să găseşti? Dacă alegi să rămâi, rămâi cu bucurie. Dacă alegi să pleci, pleacă păstrând aceeaşi bucurie. Orice vei decide, nu trebuie să faci cu inima îndoită. Întotdeauna vei găsi ceea ce ai nevoie.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top