Previziuni pentru săptămâna 26 mai – 1 iunie 2013

Suntem în săptămâna guvernată de Marte, aflat în exil în semnul Taurului, vineri pe 31 mai va părăsi acest semn şi va intra în semnul Gemenilor, unde este mai dinamic, mai activ. Această săptămână, cu toate că este guvernată de Marte, nu este atât de impulsivă, tocmai pentru că se află în exil, dar, cu toate acestea este bine să ne controlăm instinctele primare şi să nu răspundem cu violenţă provocărilor care pot apare. În general ar trebui să avem un sistem de adaptare liniştit, o mulţumire interioară, datorită căreia putem fi extrem de eficienţi, adaptându-ne condiţiilor exterioare cu mult mai mare uşurinţă decât deobicei.
În general această săptămână este una dintre cele mai bune ale acestui an, mai ales dacă ne concentrăm să finalizăm sau să punctăm anumite proiecte la care lucram sau eram implicaţi de ceva vreme.
Mercur este puternic, în domiciliu şi împreună cu Venus şi Jupiter, beneficele zodiacului, chiar cu dacă cu Jupiter în exil, putem spune că avem prezenţa de spirit, ideile şi informaţiile necesare pentru a acţiona în sensul cel mai potrivit nouă, pentru a rezolva ceea ce părea dificil sau imposibil, tocmai pentru că putem găsi portiţa de ieşire.
De aceea cred că este important să acţionăm, să ne punem în mişcare, să fim dinamici, depăşind cumva starea de lene, sau inerţie care este prezentă, datorită acelui calm interior.
Cele mai intense activităţi ar trebui să se desfăşoare până vineri, căci eficienţa este maximă, iar puterea noastră de decizie este foarte bună. Este nevoie de atenţie mărită joi, când putem pleca urechea mai uşor la bârfe, sau pur şi simplu suntem cam certăreţi, încercând să rezolvăm problemele în forţă, cu siguranţă, adică cam lipsiţi de tact, luciditatea determinându-ne să fim mai raţionali decât deobicei.
Vineri se schimbă vibraţia, ziua este tensionată, şi din cauza cuadraturii Soare – Lună, dar, în general, există o instabilitate care face ca totul să se rezolve mai greu, cu agitaţie sau multă tensiune.
Cum spuneam este o săptămână guvernată de Marte, de aceea suntem agitaţi, activi, dornici de a face ceva. Această stare, folosită constructiv, ne aduce eficienţă; iar dacă ştim să ne oprim şi să privim în jur, vom descoperi o mulţime de oportunităţi, la care după ce am reflectat în linişte, putem alegem tot ce ne avantajează. Este bine să ne propunem să realizăm cât mai multe – pentru că energie avem, şi chiar reuşim, totul este să fim realişti.O altă condiţie este acea de a depăşi prejudecăţile celor din jur, bârfele şi zvonurile, bazându-ne doar pe propriile informaţii şi puterile proprii.Se pot începe activităţi comerciale noi, sau la care ne-am gândit şi în urmă cu un an şi au fost blocate, tot ceea ce avem de făcut este să ne păstrăm pacea interioară şi să acceptăm ofertele. Indecizia, lipsa de fermitate şi de voinţă ne pot prejudicia destul de serios bugetul.Financiar, este o perioadă în care se trag sforile, vorbind metaforic, aşa că este bine să lăsăm lucrurile să se aranjeze singure, evitând orice speculaţii, dar mai ales respectând legile.
 
Luni se sărbătoreşte Sfântul Ioan Rusu, un mare vindecător, rugăciunile către el rezolvând multe probleme de sănătate.Mucenicia lui l-a făcut vrednic de mari daruri tămăduitoare pentru cei care cred cu toată inima în harismele lui tămăduitoare: el are darul vindecării bolilor de piele, de sânge şi de oase; darul vindecării bolilor şi tumorilor legate de cap; darul de a-i păzi pe călători – mulţi marinari greci îl au ca ocrotitor şi i-au închinat şi construit paraclise; darul mijlocirii între părinţii şi copiii sau tinerii care se află în neînţelegeri şi certuri.
Miercuri se face pomenirea Înjumătăţirii Cincizecimii, aceasta sărbătoare se ţine în cinstirea celor doua mari praznice, al Paştilor şi al Rusaliilor, cade întotdeauna miercuri şi este dezlegare la peşte. În popor sărbătoarea se numeşte Tudorusalele care sunt un fel de iele mai blânde ale Rusaliilor, se spune că dacă le ţinem ziua, le avem chiar de partea noastră. În principiu, femeile şi fetele nu lucrează în această zi, dar în fapt pot culege buruieni de leac sau pot semăna cânepa.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top