14 iunie 2013

Astăzi Luna şi Soarele formează un frumos sextil, care aduce oportunitatea de a înţelege calea pe care o avem de urmat şi schimbările pe care le avem de făcut.
Aspectele de pe cerul astral  ne sugerează posibilitatea de a ne elibera din plumbul din tălpi, dacă nu ne încăpăţânăm să facem ceea ce nu este necesar evoluţiei noastre, dacă lăsăm în urmă, fără resentimente ceea ce pot face alţii pentru ca noi să ne ridicăm permanent ştacheta. Abilitatea de a intra permanent în contact cu sufletul şi senzitivitatea cu care ar trebui să tratăm semnalele psihice  sunt extrem de importante.Uneori trebuie să ştim să dăm un spectacol ca să putem arăta celorlalţi valoarea lucrurilor pe care le-am descoperit sau pe care le putem face. Mulţi oameni sunt incapabili să accepte doar explicaţii raţionale, să facă apel la logică şi bun-simţ, şi pot avea nevoie de momente spectaculoase, care să trezească în ei emoţiile necesare pentru a-i scoate din inerţie şi pentru a-i ajuta să vadă adevărul.
Venus în trigon cu Chiron ne dă posibilitatea de a vindeca rănile din trecut şi de a înţelege suferinţa pe care ne-o aduce o problemă rămasă nerezolvată.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Umanitatea a simţit întotdeauna că trebuie să existe o justificare pentru fiecare acţiune. Totuşi, aceste acţiuni constituie adesea lecţii majore ce trebuiesc experimentate de ceilalţi. Înainte de a face o judecată, întrebaţi-vă, de ce fac acest lucru? De ce sunt supărat? De ce mă afectează aceasta pe mine?
GRADUL SABIANAL ZILEI – 24 GEMENI
COPII PATINÂND PE GHEAŢĂ
Jocul vieţii este fascinant prin prilejul pe care ni-l dă de a învăţa să ne păstram echilibrul şi să ne deplasăm graţios printre oameni şi evenimente, apropiindu-ne de ţinta pe care ne-am propus-o. Dacă suntem prea rigizi, prea încordaţi sau prea neglijenţi, avem toate şansele să cădem. Dar dacă învăţăm să ne mişcăm armonios, detaşat, fără să ne agăţăm de alţii, putem să avem un drum chiar spectaculos.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS  – 14 RAC
UN OM FOARTE BĂTRÂN, CONFRUNTAT CU UN VAST SPAŢIU ÎNTUNECAT SPRE NORD-EST
Cu toată experienţa dobândită, poţi să simţi că eşti copleşit de problemele iscate în jurul tău, din planul societăţii în care trăieşti, şi atunci trebuie să găseşti soluţii noi pentru a nu fi afectat de ele şi a găsi pacea pentru tine şi familia ta. Este un moment în care trebuie să ştii să trăieşti pe picioarele tale şi să iei decizii proprii, bazate mai mult pe înţelepciunea şi experienţa ta de viata decât pe normele şi tendinţele sociale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top