21 iunie 2013

Astăzi avem trei aspecte importante: conjuncţia Mercur Venus,  trecerea Soarelui în semnul Racului – Solstiţiul de vară şi ziua cea mai lungă, apoi avem Luna fără direcţie până la ora 11.30, cînd Luna trece în semnul Săgetătorului şi formează inconjuncţie cu Soarelui şi avem Tripura Sundari.
Primul aspect ne vorbeşte despre comunicare, despre şanse şi oportunităţi comerciale, despre felul în care putem, fiecare dintre noi să ne armonizăm relaţiile şi comunicarea cu partenerul de viaţă. Ne aduce inspiraţie şi idei rapide de creştere şi dezvoltare financiară, numeroase oportunităţi de a ne reontia atenţia către alte direcţii şi implicit de a ne schimba modul de viaţă.
Despre solstiţiul de vară puteţi citi mai multe la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/solstitiul-de-vara-2013.
Al treilea aspect Tripura Sundari, este armonios, niar pentru femei reprezintă ziua cea mai benefică pentru a ne ocupa de sufletul nostru, de corpul nostru, de relaţiile boastre sentimentale. Este o zi în care ar trebui să medităm, să căutăm răspunsuri la întrebările care ne preocupă, să fim atenţi la mesajele pe care le primim.
Cu toate acestea se pare că mesajul acestei perioade este de a ne transforma – uneori cu preţul suferinţei, pe care tocmai noi ne-o provocăm din încăpăţânare, chiar dacă nu acceptăm şi de a înţelege ceea ce este important în viaţa noastră. Şi poate prima schimbare ar trebui să o facem la nivelul relaţiilor şi proiectelor noastre.
Apoi acordaţi mare importanţă coincidenţelor, nimic nu este întâmplător acum, lăsaţi soarta să decidă pentru voi, fiţi doar atenţi la modul de receptare a mesajelor.
Încercaţi să nu vă agitaţi, consacraţi o mare parte din timp mai mult pentru a analiza şi a gândi. Meditaţia sau plimbarea în natură vă vor ajuta să vă clarificaţi gândurile.
În această zi se activează forţe spirituale superioare.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Guvernele înţeleg interesul propriu. De aceea guvernele sunt foarte bune să facă programe care dau ceva oamenilor. Iniţial, guvernele au avut funcţii foarte limitate. Scopul lor a fost doar să „păstreze şi să pro­tejeze”. Apoi, cineva a adăugat „să dea”. Când guvernele au început să fie şi furnizorul poporului şi nu numai protectorul lui, guvernele au început să creeze societatea – mai degrabă decât să o păstreze.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 30 GEMENI
O PARADĂ DE FRUMOASE ÎN COSTUME DE BAIE, ÎN FATA MULŢIMII DE PE PLAJĂ
Frumuseţea superficială poate fi atractivă pentru moment, şi poate trezi în mulţi dorinţa de a-şi cultiva propria frumuseţe. Dar nu uita că adevărata frumuseţe este aceea care face viaţa în ansamblu mai frumoasă, şi în fiecare om există o latură minunat de frumoasă, pe care trebuie să ştii să o vezi când îl priveşti. Nu degeaba se spune că frumuseţea stă în ochiul privitorului.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS –  23 RAC
ÎNTRUNIREA UNEI SOCIETĂŢI LITERARE
De câte ori ai prilejul să fii prezent în grupuri cu preocupări elevate, este un moment deosebit din care poţi învăţa foarte mult. Ai ocazia să-ţi exprimi ideile şi emoţiile, să te prezinţi cu tot ce ai mai bun, pentru a deschide căi de comunicare şi pentru a-ţi crea relaţii utile nu doar pentru tine, ci şi pentru societatea în care trăieşti. Fii mereu gata să participi la ceea ce te poate înălţa.
 
ASPECTELE ZILEI
Mercur în conjuncţie cu Venus în semnul Racului
Acest aspect ne aduce posibilitatea de iniţia noi punţi de comunicare, dedicare activităţilor artistice, farmec, optmism, dar şi indecizie sau mai bine spus instabilitate atunci când nu avem bine structurat un program de lucru. Mentalul nostru este calm, liniştit, cu condiţia de a nu lăsa emoţiile să ne conducă viaţa.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top