14 iulie 2013

Ziua începe cu Luna fără direcţie, ceea ce face ca până la ora 10.45 să fim confuzi, lipsiţi de eficienţă şi destul de agitaţi, de nerăbdători şi cumva impulsivi. Aparent săptămâna guvernată de Marte începe în nota caracteristică, adică, nervozitate şi lipsă de răbdare şi tact. Asta deoarece Luna odată ce intră în semnul Balanţei formează cudartură cu trioul Lilith, marte şi Jupiter, ceea ce generează frustrări, izbucniri emoţionale, care au la bază nemulţumiri acumulate, dar şi exagerări care generează conflicte din cele mai mici fleacuri. De aceea până mâine dimineaţă suntem ca un vulcan, totul ne tună şi ne fulgeră, ne nemulţumeşte. Este important să ne descărcăm aceste tensiuni prin mişcare, dans, sau activităţi care să nu permită acumularea tensiunilor.
Zâmbetul pe buze şi credinţa trebuie să le avem indiferent cât de dure sunt provocările la care suntem supuşi, totul fiind să ne abandonăm cumva, chiar dacaă nu înţelege ce şi cum sau de ce se întâmplă totul.
Teama de a ne urma idealul sau de a avea eşecuri profesionale sau de orice fel de natură, ne împiedică să ne urmăm destinul şi de fapt să vedem că tot ceea ce ne dorim şi este cu adevărat valoros, este susţinut de divinitate şi că primim tot concursul pentru a reuşi.
Cu toate acestea se pare că mesajul acestei perioade este de a ne transforma – uneori cu preţul suferinţei, pe care tocmai noi ne-o provocăm din încăpăţânare, chiar dacă nu acceptăm şi de a înţelege ceea ce este important în viaţa noastră. Şi poate prima schimbare ar trebui să o facem la nivelul relaţiilor şi proiectelor noastre.
Apoi acordaţi mare importanţă coincidenţelor, nimic nu este întâmplător acum, lăsaţi soarta să decidă pentru voi, fiţi doar atenţi la modul de receptare a mesajelor.
Încercaţi să nu vă agitaţi, consacraţi o mare parte din timp mai mult pentru a analiza şi a gândi. Meditaţia sau plimbarea în natură vă vor ajuta să vă clarificaţi gândurile.
În această zi se activează forţe spirituale superioare.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Raţiunea are de suferit în acest moment, şi mai degrabă este un moment propice pentru promovarea unor principii noi şi înalte, decât pentru emiterea de măsuri concrete şi detaliate, care se pot dovedi ineficiente. Conştientizarea cauzelor lucrurilor este un proces care are nevoie de pace şi detaşare, chiar dacă uneori este declanşată de evenimente critice. Ar mai trebui să reechilibrăm realist nevoile şi posibilităţile noastre, să înţelegem legea cauză efect, să acceptăm adevărul despre sine şi ceilalţi, indiferent care este acesta.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 22 RAC
O FEMEIE AŞTEPTÂND O CORABIE
Unele lucruri nu se pot împlini instantaneu. Trebuie să înveţi să ai răbdare, să aştepţi împlinirea lor, păstrând mereu vie imaginea împlinirii. De fapt, nu ştii niciodată când se va împlini ceea ce visezi. În multe cazuri trebuie să acţionezi pentru a ajunge la împlinire, şi atunci pare să fie cel mai frumos, căci eşti sigur că, dacă faci tot ce depinde de tine, ajungi la ţintă. În alte cazuri nu ai aceeaşi siguranţă, fiindcă ai senzaţia că împlinirea depinde şi de alţii. De fapt, tot de tine depinde. Când eşti pregătit cu adevărat, dorinţa ţi se îndeplineşte.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD –   14 SCORPION
LUCRĂTORI DE LA TELEFOANE INSTALÂND CABLURI NOI
Trăim într-o epocă în care se deschid noi linii de comunicaţie între oameni. Nu e nevoie de argumente, chiar faptul că poţi citi aceste rânduri de oriunde din lume este o dovadă că tu însuţi deja foloseşti aceste linii noi. Lumea se schimbă, dobândind o nouă dimensiune, aceea a comunicării la orice distanţă, în multiple feluri. Scopul pare să fie acela de a-i apropia pe oameni, de a-i ajuta să se cunoască, să se înţeleagă, să devină prieteni, depăşind diferenţele şi aparentele incompatibilităţi, pentru a se construi o lume a păcii. Oare eşti la înălţimea acestei înnoiri?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top