18 iulie 2013

Ziua de astăzi se află sub influenţa trigonului dintre Jupiter şi Neptun, dar şi al celui dintre Soare şi Lună, ambele aspecte fiind cumva guvernate de Lună care se află în semnul Scoprionului guvernat de Pluton. Teoretic aceste aspecte sunt benefice, ele aduc entuziasm exagerat şi de multe ori ne deformează realitatea. În schimb pot da o inspiraţie extraordinară şi un deosebit simţ all divinului, o intuţie excelentă, fiind momentul potrivit de a înţelege şi auzi vocile îngerilor.
Oricum după ora 14.00, imediat după aspectul cu Soarele, Luna intră în perioada de fără direcţie, ceea ce pe fondul de visare, reverie şi neimplicare, poate genera confuzii importante. De aceea este indicat să fim cât mai rezervaţi în decizii şi pe cât posibil să nu semnăm contracte sau acte importante după această oră.
Neavând luciditatea practică necesară acestei lumi în care trăim, ne putem orienta atenţia spre dezvoltarea noastră personală.Dumnezeu ne-a dat Darul iertării. Acest Dar ne însoţeşte oriunde ne ducem. Când nu avem încredere în acest Dar, El ne trimite pe Fiul Său ca să ne amintească de Dar. Şi Fiul Său ne spune că trebuie să dai Darul – dacă vrei să-l păstrezi. Deci în aceste zile ne este mai simplu să iertăm şi în acest fel facem paşi uriaşi în evoluţia noastră, ne este mai uşor să ne netezim asperităţile date de orgoliu şi vanitate, ne este simplu să ridicăm ochii spre cer şi să cerem ajutor şi îndrumare. La Ora planetară este un citat minunat din Ferini, legat de iertare, merită citit.
Înainte de orice conversaţie este important să ne elucidăm ceea ce este adevărat sau fals, înainte de orice decizie, atunci când suntem în prag, să nu uităm să închidem o uşă înainte de a deschide o alta.
Curiozitatea, dorinţele senzuale, şi nevoia de a epata pot aduce cheltuieli suplimentare.
Mai este indicat să ne analizăm natura afectivă, să comunicăm cât mai mult cu familia, dar mai ales să utilizăm raţiunea în viaţa particulară, pentru că tendinţa este de a le trata imatur şi superficial.
Este important de înţeles că atunci când vă este clar că un lucru nu merge, încetaţi să mai faceţi acel lucru. Nu mai investiţi energie în el, faceţi un pas înapoi pentru a privi mai detaşat şi obiectiv. Apoi reveniţi în centrul problemei detaşându-vă. Este momentul să ne eliberăm, dacă vom insista, sau ne vom opri vom înrăutăţi şi mai mult situaţia.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Tată, ne amintim că Vocea Ta este cu noi in fiecare împrejurare şi ne încredem in Ea că ne va călăuzi gândurile şi paşii. Mulţumită Ţie, nu suntem singuri. Mulţumită Ţie, îi avem pe semenii noştri. Tu nu ne-ai lăsat lipsiţi de mângâiere, ci ne-ai dat însoţitori puternici care să ne lumineze calea.
În Numele Tău, preaslăvim călătoria noastră aici şi ne rugăm ne­încetat pentru sfârşitul vinei, singura cauză a suferinţei. Şi, întru acest sfârşit, noi îmbrăţişăm Darul pe care ni l-ai dat, singurul Dar pe care îl putem primi sau da fără vină. Iţi mulţumim. Tată, pentru Darul iertării. II vom folosi cu înţelepciune. Îl vom folosi în orice împrejurare.
Cu el, vom aduce lumina Ta în toate ungherele întunecate ale su­fletelor noastre. Paul Ferrini Iubire fără condiţii
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 26 RAC
OASPEŢII CITESC ÎN BIBLIOTECA UNEI CASE LUXOASE
Abundenţa este mai mult decât un prilej de bucurie personală: este o ocazie de a pune şi la dispoziţia altora resursele bogate cu care am fost înzestraţi, fie că este vorba de o abundenţă materială, fie de una spirituală. Stăpânul unei resurse abundente se bucură de dreptul de a dirija după cum crede aceasta resursă, ceea ce este o mare onoare dar şi o mare responsabilitate.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER –   5 RAC
Curiozitatea, dorinţele senzuale, şi nevoia de a epata pot aduce cheltuieli suplimentare.
Mai este indicat să ne analizăm natura afectivă, să comunicăm cât mai mult cu familia, dar mai ales să utilizăm raţiunea în viaţa particulară, pentru că tendinţa este de a le trata imatur şi superficial.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top