22 iulie 2013

Astăzi este o zi extrem de instabiliă. În afara faptului că Luna este fără direcţie până la ora 21.10, după care formează imediat Luna Plină, avem două ingresuri – schimbări de semne, Soarele părăseşte semniul Racului şi intră în propriul domiciliu Leul, la ora 18.55, schimbând vibraţia extrem de puternic, motiv pentru care ne simţim nesiguri şi bulversaţi; şi Venus care trece în semnul Fecioarei, de unde ne amplifică sentimentele şi dorinţele, de face critici când este vorba despre ceea ce nu au făcut cei din jur şi pretenţioşi legat de nevoile noastre. De aceea stările noastre de astăzi nu sunt tocmai bune, fiind recomandată prudenţa şi cumva izolarea sau retragerea, pentru a evita provocările care pot apare la tot pasul. Luna Plină de diseară aduce un spectacol minunat pe cer, dar este şi foarte puternică, ea amplificând emoţiile noastre şi exacerbându-ne nevoile, în acest fel devenind pătimaşi şi riscând şi atunci când nu este cazul. Mai multe despre Luna Plină de astăzi puteţi citi în articolul https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-plina-din-22-iulie-2013.
Mai mult decât atât Marte şi Jupiter sunt în conjuncţie ceea ce amplifică acţiunile, dorinţele, nevoile şi trăirile noastre, cumva acest aspect lucrând mână în mână cu Luna Plină, în sensul exagerărilor şi dorinţelor, al patimilor şi al acţiunilor revendicative. Aspectul se formează la ora 10.34 şi ar trebui folosit pentru a ne utiliza îndemânarea, curajul şi voinţa, în scopul împlinirii destinului, primul pas fiind acela de a privi cu luciditate la experienţele trecutului, de a filtra resentimentele, de a purifica emoţiile şi de a lăsa în acest fel numai ceea ce ne ajută în prezent să ne eliminăm teama şi să ne elinberăm de frica de a fi noi înşine, singurele care ne împiedică să ne înţelegem şi să ne implicăm pentru realizarea destinului.
Pare uşor de spus, dar într-adevăr este greu de realizat, poate că acum ne sunt îndrumaţi paşii mai concret, ne sunt arătate direcţiile în mod evident, totul, sau mai exact ceea ce avem de făcut, este să ne învingem mândria.  Atunci când tensiunile ating un maxim, oamenii nu se mai pot ascunde şi arată ceea ce nu se vede în mod normal. Este o încercare din care avem prilejul să descoperim unde avem de lucrat cu noi înşine, ce arii din viaţa noastră au rămas neîngrijite şi tind să se năruie, dar momentul este trecător daca nu ne pierdem, dacă avem răbdare şi începem să luăm măsurile necesare.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Adevăratul succes înseamnă transcendentă.
Înseamnă să găsim ceea e ne dorim cu adevărat, ceea ce înseamnă nu obiecte, ci pacea lăuntrică, înţelegerea de sine şi, mai presus de toate, bucuria Lui Dumnezeu.
Succesul exterior înseamnă, de asemenea, transcendenţă. Înseamnă ridicarea deasupra împlinirilor trecute pentru a ajunge la noi niveluri de realizare.
Succesul poate să însemne şi acceptarea eşecurilor, când o asemenea acceptare ne ajută să depăşim o ambiţie falsă. Mai mult de-atât, orice eşec poate să fie o treaptă către cea mai mare realizare.
Succesul nu trebuie să fie măsurat prin lucrurile realizate, ci prin înţelegerea şi abilităţile noastre crescânde şi prin apropierea tot mai mare de Dumnezeu.

GRADUL SABIANAL ZILEI – 30 RAC
O FIICĂ A REVOLUŢIEI AMERICANE
Spiritul libertăţii şi al revoluţiei se poate trezi în oricine la momentul potrivit, şi chiar şi cel mai neînsemnat (în aparenţă) om se poate dovedi la un moment dat un militant pentru o cauză bună. Dar fiecare trebuie să facă mai întâi o revoluţie în propria sa viaţă, pentru a descoperi în sine puterea de a face ceva pentru toţi ceilalţi.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 21 CAPRICORN
UN CONCURS DE ŞTAFETĂ
Există situaţii în care nu poţi să ajungi la ţintă de unul singur, şi trebuie să predai ştafeta celorlalţi. Nu toate ideile care îţi vin trebuie să fie realizate de tine însuţi. Unele dintre ele ajung la tine ca să le transmiţi celorlalţi, în condiţii cât mai bune. Rolul tău poate să nu fie acela de a finaliza o lucrare, ci doar de a da un impuls pentru realizarea ei. Caută să transmiţi celor competenţi ideile pe care nu le poţi concretiza tu însuţi. Da-le şi lor şansa să  treacă o linie de sosire prin propriul lor efort.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top