25 august 2013

Ziua de astăzi este armonioasă, datorită trigonului Soare Lună, cu condiţia de a putea depăşi ceea ce netransmite opoziţia Neptun Mercur, extrem de puternică, care de fapt se formează la noapte.
Este vorba despre stări de confuzie pe care am vrea să le rezolvăm încercând să dăm vina pe cei din jur de ceea ce ni se petrece nouă. Cea mai mare apăsare o simţim legată de ceea ce avem noi de făcut şi nu reuşim, de nemulţumirile acumulate în mod special de planurile pe care nu reuşim să le concretizăm.  De fapt fiecare dintre noi se află acum într-o perioadă de creştere iar ceea ce simţim este o criză, specifică fiecărei astfel de perioade din viaţa noastră. Ceea ce trebuie să înţelegem este că în astfel de perioade nu suntem lăsaţi singuri, sunt Îngerii care ne veghează, ne încurajează sau ne aduc în faţa ochilor exemple care ar trebui urmate. Şi totuşi starea de iritare şi confuzie care persistă poate fi uşor rezolvată, prin două metode extrem de simple: prima să ne folosim umorul sau autoironia, în acest fel mintea noastră se eliberează de prejudecăţi şi confuzie, ne eliberează intelectual – pentru a înţelege corect fiecare ar trebui să vadă ce reprezintă pentru el clovnul; a doua este aceea de a face schimb de idei, de a comunica cu cei apropiaţi, de a discuta ceea ce frământă pe fiecare în parte, de a ne fraterniza pentru a descoperi că fiecare în parte trece printr-o criză, ceea ce ne face să nu ne simţim pierduţi ci să înţelegem că este o perioadă necesară de confuzie, care să ne determine să ne abandonăm în voia lui Dumnezeu.
La orele prânzului, mai exact între 13.40 – 16.30, Luna este fără direcţie şi este posibil să ne simţim extrem de obosiţi, de aceea odihna, indiferent căă este pasivă sau activă este foarte indicată. Practic este un interval în care Îngerii lucrează asupra noastră pentru a ne repara şi de aceea este important să stăm liniştiţi sufleteşte şi relaxaţi, pentru a primi cât mai eficient aceste reparaţii.
Seara poate fi romantică plină de armonie, evident dacă comunicăm sincer problemele care ne frământă sau confuză şi ciudată dacă ne facem iluzii, avem aşteptări şi nu vrem să ne exprimăm dorinţele sau ideile.
Aş vrea să spun pentru astăzi că bucuria Miracolului ne stimulează imaginaţia permiţându-ne să obţinem tot ceea ce am atras către noi prin idealuri şi gânduri pozitive, prin intermediul Energiei Atracţiei, creându-ne astfel propria experienţă, în toate modurile creatoare pe care doar o imaginaţie bogată şi pură le poate evoca. Apoi este bine să ne amintim că Recunoştinţa este leacul miraculos pentru orice moment dificil. Este cea mai rapidă cale de a dizolva neliniştea, de a vindeca dezamăgirea, este cea mai simplă cale de a ieşi de pe un drum înfundat şi energia care ne conectează la Dumnezeu.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Ne rugam îngerilor împăcării să ne ajute să acceptam trecutul aşa cum este el, nestânjeniţi şi fără păreri de rău; să ne elibereze de gândurile negative despre cum ar fi trebuit să fie acest trecut; să ne ajute să devenim nişte adulţi responsabili, cu grija de a învăţa din greşeli şi ferm hotărâţi să progresăm. Împăcarea nu înseamnă să visăm o schimbare imposibilă, ci a ne transforma viziunea asupra lucrurilor, cu convingerea că putem astfel să creştem spiritual şi că paşii greşiţi doar ne pot întârzia, dar niciodată îndeparta de calea cea dreaptă.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 3 FECIOARĂ
DOI ÎNGERI PĂZITORI, OFERIND PROTECŢIE
Niciodată nu eşti singur, şi întotdeauna ţi se oferă o soluţie, dar trebuie s-o recunoşti şi s-o aplici tu însuţi. În orice moment al vieţii, avem de ales, şi alegerea aceasta nu este niciodată una care să ne sperie. Orice situaţie are mai multe soluţii, şi putem alege soluţia care ni se pare cea mai bună. Consecinţele vor fi întotdeauna pe măsura alegerii. Iar când nu ştim ce să alegem, atunci este bine să ascultăm ce ne spune inima. Şi, mai ales, când am ales ceva, să acceptăm că alegerea aceasta este cel mai bun lucru de făcut.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 10 SCORPION
UN SUPEU AMICAL REUNEŞTE VECHI CAMARAZI
Uneori este util să te reîntâlneşti cu experienţele tale trecute. Dacă se întâmplă asta, este şi un semn că mai ai lucruri de învăţat din ele sau de rezolvat în legătură cu ele. Uneori este posibil să ai de împlinit datorii vechi, de care poate ai uitat, sau să trebuiască să te decizi pentru a intra într-o etapă nouă. Dar în general este un prilej pentru a-ţi evalua progresul şi pentru a stabili noi direcţii de progres, care să te conducă mai departe pe calea ta.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top