2 septembrie 2013

Ziua de astăzi se află sub influenţa sextilului descrescător dntre Soare şi Nodul Nord, cumva acest aspect ne ajută să ne înţelepţim, să fim mai conştienţi de ceea ce avem nevoie în viaţa noastră dar şi de ceea ce este cu adevărat valoros sufletului nostru. Apoi avem energia necesară de a finaliza toate acele activităţi care nu ne mai sunt necesare şi pentru a renunţa la acei oameni care ne trag înapoi sau pur şi simplu se folosesc de energia noastră în scopuri personale, dar ne benefice.
Luna formează conjuncţie cu Marte, aspect care ne ajută în prima parte a zilei să acţionăm în orice domeniu şi să şi reuşim cu condiţia ca la baza acţiunilor noastre să fie sentimente nobile, apoi Luna formează cuadraturi succesive cu Saturn şi Nodurile lunare, aducându-ne intuiţii, posibilitatea de a rezolva orice problemă cu credinţă şi rugăciuni, adică cerând sprijinul lui Dumnezeu, ca apoi să formeze opoziţie cu Juonona, făcând dificilă comunicarea cu acei oameni cu care avem conflicte bazate pe principii sau prejudecăţi, cu partenerii de viaţă sau de cuplu.
În general ziua este dinamică, dar şi tensionată de prea multele dorinţe şi orgolii care ne zgândără vanitatea şi ne îndeamnă să reacţionăm la orice ni se pare că ne afectează imaginea de sine. Este posibil ca pentru mulţi dintre noi să fie o perioadă de transformare a mentalităţilor legate de relaţii, creându-ni se noi oportunităţi de asociere sau contracte noi, dar care evident ar fi bine să le concretizăm abia după 20 septembrie.
În planul relaţiilor personale ne putem confrunta cu sentimente ca vanitatea, orgoliul, amorul propriu care trebuie stăpânite la maximum, tocmai pentru că începem un nou ciclu la acest capitol al vieţii sau pentru că ne ridicăm la un alt nivel de înţelegere al iubirii, învăţând să comunicăm şi să acceptăm defectele sau manifestările persoanelor pe care le iubim.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
O minte constructiva nu se va uita să vadă dacă a murit capra vecinului, cât va avea grija să trăiască bine propria-i capră. Iată ce diferenţă de perspectivă, care ne face întotdeauna mai puţin îngrijoraţi şi mai fericiţi.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 10 FECIOARĂ
DOUĂ CAPETE PRIVIND DIN UMBRĂ, ÎN AFARA EI
Când analizezi o situaţie, nu te limita la un singur punct de vedere. Caută să vezi lucrurile din mai multe unghiuri, ca să ai o imagine de ansamblu. Aşa vei putea vedea partea lor luminoasă. Iar dacă simţi că punctul din care priveşti este deficitar, nu ezita să te consulţi cu altcineva care îţi poate oferi un reper suplimentar pentru a-ţi limpezi viziunea.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 2 LEU
O EPIDEMIE DE OREION
Este uşor să te laşi captat în valul emoţiilor sau ideilor comunităţii, dar asta înseamnă să devii doar o palidă imagine a unor idealuri de grup, adesea mistificate de influenţe obscure şi interese mărunte. Este mult mai important să fii tu însuţi, şi atunci vei deveni imun la toate lucrurile care se petrec statistic. Vei putea să-ţi trăieşti viaţa aşa cum alegi tu şi nu cum se aşteaptă ceilalţi de la tine.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top