Previziuni pentru 8 octombrie 2013

Marte, în ziua pe care o guvernează, începe să-şi facă simţită prezenţa prin septilul cu Soarele, aspect foarte puternic, care ne va influenţa aproximativ până joi, dar cu maxime efecte azi şi mâine. El ne determină să ne fie greu să ne concentrăm pe ceea ce avem noi de făcut, fiind cumva în permanenţă provocaţi de cei din jur în a ne implica în activităţi colaterale care nu ne privesc. Pe de altă parte acest aspect ne dă o stare de iritare, de nervozitate interioară, căci el ne provoacă să conştientizăm ceea ce de fapt ne nemulţumeşte şi ne seacă energia viatlă. Este cumva o atenţionare de a elimna ceea ce ne vampirizează, pentru a avea forţa maxmă în a reuşi în planurile noastre. Septilul este o staţie înainte de sextil, iar acesta aduce oportunităţi şi conjuncturi favorabile, dar ele pot trece neobservate dacă suntem prinşi şi nu ne putem concentra pe oportunităţi. Deci atenţie pe orele planetare ale lui Marte.
Tot astăzi are loc conjuncţia Mercur Saturn, în semnul Scorpionului, aspect eşuat în acest semn anul trecut, căci atunci conjuncţia a avut loc în semnul Balanţei, semn de trigonocraţie pentru Mercur şi de exaltare pentru Saturn, ceea ce i-a dat o cu totul altă conotaţie. Acum, acest aspect vorbeşte de investigaţie, de cercetare, de căutări profunde în adâncul sufletului şi conştiinţei noastre. Este un aspect care poate genera schimbarea mentalităţilor, poate genera transformări de atitudine şi poate aduce descoperiri valoroase fiecăruia dintre noi, în planul evoluţiei spirituale.
Această lume pare a fi condusă la întâmplare, lucruri bune se întâmplă, lucruri rele se întâmplă, câteodată controlez ceea ce mi se întâmplă în drumul meu, câteodată nu.
De fapt, trăiesc într-un univers în care totul, TOTUL, este orchestrat de Legea atracţiei. Lucrurile atrag lucruri de acelaşi fel, la fiecare nivel al experienţei.
Ceea ce scot din mine sub forma gândurilor şi emoţiilor vine înapoi la mine sub forma evenimentelor şi oamenilor din viaţa mea. Universul este ca un copil mic care se joacă de-a potrivirea. Şi nu se opreşte niciodată.
Privit din această perspectivă, efortul pe care-l depunem în experienţa personală exterioară este o fracţiune atât de importantă ca şi efortul pe care-l depunem pentru a-mi ajusta gândurile şi rezultatele sentimentelor. Treaba noastră este să ne menţinem lumea interioară pe cât de pozitivă putem, imbatabilă, încrezătoare, cu speranţă şi fericită.
Pe măsură ce alegem în mod crescător şi intenţionat gândurile de pace şi bucurie, de fapt permitem atragerea plăcerilor şi a miracolelor în viaţa noastră zilnică. Este un adevăr care schimbă viaţa.
Până la ora 15.30, Luna este fără direcţie, aşa că cel mai potrivit este să ne ocupăm de organizarea vieţii noastre interioare şi să evităm contactele şi întâlnirile căci nu vom avea resursele necesare pentru a fi eficienţi sau concludenţi în contactul cu cei din jur.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
“Omul este o corabie mică, în care se află lei şi balauri,
otravă şi răutate, cărări bolnave şi prăpăstii fără sfârşit.
Dar, tot acolo este şi Dumnezeu, sunt şi îngerii,
viaţa şi Împărăţia Domnului, lumina şi Apostolii,
cetăţile cereşti şi comorile de har: acolo, în sufletul omului, sunt toate.”
Sfântul Macarie
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 16 BALANŢĂ
DUPĂ O FURTUNĂ, UN ŞANTIER NAVAL ARE NEVOIE DE RECONSTRUCŢIE
În viaţă au loc, uneori, furtuni emoţionale. Ele nu sunt menite să ne rănească, ci mai ales să ne determine să cugetăm adânc şi să ne remodelăm atitudinea faţă de cei din jur şi faţă de ceea ce trăim. În general, ele ne ajută să progresăm, să devenim mai înţelepţi, dacă nu ne lăsăm copleşiţi de sentimentul nenorocirii şi ştim să mergem mai departe cu lecţia învăţată. După asemenea furtuni, este bine să ne construim o atitudine nouă, să abordăm altfel problemele şi relaţiile noastre, pentru a le da un echilibru care să nu mai poată fi afectat de furtuni.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 26 LEU
DUPĂ O FURTUNĂ TERIBILĂ, UN CURCUBEU
Totul este trecător, şi oricât de mare ar părea furtuna din viaţa ta, după ea va ieşi şi soarele. Orice furtună este un moment în care ai prilejul să îţi pui la încercare puterea de a acţiona în situaţii de criză, tăria de a nu te lăsa copleşit de energiile exterioare dezlănţuite, de tulburările din afara ta, şi astfel de a-ţi consolida pacea şi armonia lăuntrică. În final, ele se vor manifesta şi în afara ta, pe cerul vieţii tale.
 
ASPECTELE ZILEI
Mercur formează o conjuncţie cu Saturn în Scorpion
Trebuie să ştim să rezolvăm la timp şi corect problemele care apar, pentru a evita situaţiile furtunoase din viaţa noastră. Este un moment în care spiritul de organizare, gândirea profundă, realistă, disciplina, ne poate aduce un succes sigur, chiar dacă mai lent, sau cu rezultate viitoare. Este bine să reflectăm profund la greşelile pe care le-am repetat de-a lungul vieţii, şi cu toată sinceritatea, să încercăm să le eliminăm prin recunoaşterea, acceptarea şi … uitarea lor. Este o zi perfectă pentru a construi  şi proiecta deciziile cu bătaie lungă. Este bine să ne punem mintea şi gândirea în slujba maturităţii spiritului.
Toate acţiunile noastre, dacă sunt corect orientate şi bine administrate şi gândite se pot concretiza prin frumoase reuşite materiale, sau prin îmbunătăţirea situaţiei financiare.
Nu trebuie să căutăm expansiune în domenii noi, ci trebuie să ne concentrăm atenţia asupra celor deja începute, să ne concentrăm atenţia acolo unde ne simţim siguri şi stăpâni pe situaţie. Saturn este cel care aduce nota  de tradiţionalism şi concentrarea asupra proriul nostru centru.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top