Previziuni pentru 31 octombrie 2013

Ce zi avem astăzi, în primul rând în miez de noapte are loc conjuncţia anuală dintre Soare şi Nodul Nord, în semnul Scorpionului. Ea ne deschide fiecăruia dintre noi posibilitatea de a înţelege ce anume avem de făcut, care ne este direcţia, în ce sens ar trebui să acţionăm pentru a ne simţi împliniţi. În fiecare an această conjuncţie, funcţie de harta personală de direcţionează spre ceva anume, astfel încât pas cu pas să ne construim viitorul, atât prezent cât şi cel spiritual.
În acest an această conjuncţie are două specificităţi clare, prima este legată de a învăţa cine suntem şi cât preţuim, adică să ne stabilim valoarea corectă, şi să nu facem rabat de la acea valoare, căci scopul este de a o creşte şi dezvolta. A doua specificitate se referă la recompensele pe care le vom primi, recompense care nu sunt bonusuri, ele sunt ca urmare a recunoaşterii eforturilor constante depuse, eforturi care sunt văzute acolo Sus ( nu tot ceea ce facem şi reprezintă un efort constant are valoare spirituală), doar că vin pentru a ne încuraja să urmăm în continuare calea corectă, sau pentru a ne spulbera ne-ncrederea sau suspiciunile.
Cumva eu am resimţit din plin acest aspect, este minunat să-l trăieşti, cu condiţia să accepţi Evidenţa care apare în viaţa ta, adică evenimentele sunt clare, doar mintea noastră vrea să le distoorsineze pentru a le controla şi adapta aşa cum crede ea că este cel mai potrivit. De aceea doar notaţi cu atenţie toate întâmplările, visele, mesajele cât de mici şi analizaţi-le la finalul acestei zile, cu calm, detaşaţi şi eliberaţi de orice fel de prejudecăţi mentale. Credeţi-mă merită efortul încercării, căci claritatea pe care o obţinem este unică şi rară iar ghidarea cea mai posibil corectă. Aş scrie un roman despre acest aspect, care este subtil şi profund, care ne eliberează sufletul şi ne trezeşte Conştiinţa.
Apoi, de la 4.44, hm, ce oră interesantă – astăzi suntem în 31, adică tot vibraţia cifrei 4 – Luna trece în mişcarea de fără direcţie până prânz la ora 14.30, perioadă în care ne este dificil să ne găsim locul în relaţiile noastre, sau mai bine spus este greu să negociem sau să încheiem noi colaborări sau să semnăm contracte, fără a ne scăpa ceva sau a omite un amănut, deci este de evitat acest interval pentru aceste activităţi.
În schimb în acest interval Marte formează opziţie cu Chiron aspect tensionat care aduce provocări, mai ales de natură spirituală, provocări care au efect pe corpul fizic, în sensul că se pot reactiva probleme mai vechi. Fiind pe perioada de Lună fără direcţie, se poate spune că va fi detsul de difuz şi confuz în acelaşi timp, adică nu-i vom resimţi efectele profunde, ci doar aparenţele exterioare şi, şi acelea distorsionat. Dar, dacă ne vom ruga să primim tot ce avem nevoie pentru a trupul şi spiritul nostru să se afle în armonie, probabil că vom sesiza ceea ce este subtil şi important pentru fiecare dintre noi. În orice caz, acest aspec favorizează pentru cei care-şi conştientizează greşelile, reparaţii spectaculoase, karmice, ne va vindeca şi consolida rădăcinile spirituale şi ne va ajuta să descoperim sensul profund al evenimentelor din viaţa noastră. Atenţie toate mesajele vin numi la nivel subtil, intuitiv, ca o informaţie securizată pentru urechile celor din jur, fiind extrem de personală.
Apoi Marte formează tot pe Luna fără direcţie, un frumos trigon cu Pluton, guvernatorul lui ierarhic superior, aspect constuctiv, care ne aduce o deosebită forţă interioară, pe care o putem folosi pentru a ne vindeca relaţiile sau pentru a cicatriza rănile sufleteşti. Este important să lăsăm acest aspect să lucreze în viaţa noastră, să avem răbdarea de a-şi face treaba, înainte de a lua decizii. Abia de săptămâna viitoare ne vom clarifica şi vom înţelege ce avem de făcut.
Tot ce avem de făcut până miercuri care urmează, este să fim înţelepţi, analizând tot ceea ce simţim şi trăim.
Ziua se încheie cu cuadratura Soare Junona, aspect care ne determină să facem ajustări importante legate de atitudinea noastră din relaţii sau parteneriate.
Aspectele au loc între planetele conştiinţei noastre superioare, fiind de natură să ne transforme personalitatea, să ne creeze situaţii potrivite şi conjuncturi favorabile pentru a ne putea continua cu mai mult spor munca constantă pe care am depus-o.
Aceste aspecte fac să apară o stare de maturizare , ajutându-ne să conştientizăm priorităţilor esenţiale ale vieţii, oferindu-ne totodată şansa de a ne desprinde de diferite preocupări lipsite de valoare sau de obiceiuri rele. Ele amplifică  simţul valorii, respectul de sine, nobleţea, aspiraţiile spirituale. Se poate depăşi orgoliul şi vanitatea,  se amplifică tenacitatea şi cumpătarea, se poate manifesta înţelepciunea practică, simţul  organizatoric, precizia, iscusinţa în tot ceea ce ţine de aspectele practice ale vieţii.
Imaginea de ansamblu şi tabloul acestei zile este sugerat de o configuraţie astrală denumită Vapor, cred că imaginea este sugestivă, ea sugerând imensitatea posibilităţilor care se deschid acum, ţinând doar de înţelepciunea deciziilor noastre de a pluti pe ape limpezi, sigure şi bogate sau a ne poziţiona în ape tulburi. Oricum ar fi, acest aspect are nişte blocaje de început, nişte dificultăţi de depăşit, dar, odată trecute, practic nimic nu va mai sta în calea reuşitelor noastre. Aici avem de învăţat de a ne decide acţiunile ghidându-ne doar pe îndrumarea de Sus şi pe credinţa şi intuiţia personală.Această configuraţie holistică, permite în general şi în ansamblul ei, atingerea  unei bune stăpâniri de sine, şi o largă deschidere de spirit – dezvoltate mai ales în cadrul unei activităţi de comunicaţie, şi folosind corect oportunităţile care apar.
Este indicat să folosim din plin această zi pentru a ne pune la punct acele aspecte ale vieţii care în ultima perioadă au lăsat de dorit şi să ne concentrăm atenţia pentru a putea sesiza prin intuiţie sau evenimente cheie unde trebuie să aducem schimbări.
Luciditatea şi obiectivitatea sunt foarte puternice, deci deciziile luate pe durata acestor aspecte sunt foarte bune pe termen lung.
Astăzi occidentali sărbătoresc noaptea vrăjitoarelor, eu zic să sărbătorim Noaptea Spiritului celui mai Înalt, care ne deschide conştinţa, până la urmă fiecare îşi alege sensul şi direcţa, important este să fie cea potrivită spiritual.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Tot ceea ce poţi să faci este să înţelegi scopul şi să te dedici lui, în fiecare clipă. Dacă nu te dedici cu adevărat unui scop, nu vei găsi mijloacele pentru a-l atinge. Orele planetare ale Soarelui, mai ales astăzi când este în conjuncţie exactă cu Nodul Nord, ne pot ajuta să medităm, să reflectăm şi să descoperim scopul vieţii noastre.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 SCORPION
LUNA STRĂLUCIND PESTE UN LAC
Atunci când intri într-o stare de calm, de pace lăuntrică, poţi vedea toate lucrurile in lumină, aşa cum sunt ele în realitate. Uneori aceasta stare de calm vine de la sine. Alteori trebuie să ştii să o regăseşti tu însuţi. Momentele de pace lăuntrică sunt infinit mai valoroase decât momentele de excitaţie senzorială. În asemenea momente de pace poţi descoperi cât valorează pentru tine aşa-zisele plăceri, bucurii, valori ale vieţii. Şi astfel îţi poţi orienta viaţa către ceea ce îţi aduce cu adevărat fericirea.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 21 RAC
O PRIMADONA CÂNTÂND
Momentele când eşti în centrul atenţiei sunt cele mai potrivite pentru a-ţi prezenta talentele şi aptitudinile într-un mod care le foloseşte tuturor. Mulţi se pot lăuda cu talentele şi abilităţile lor, dar cu adevărat apreciaţi şi iubiţi sunt aceia care îşi pun darurile în serviciul celorlalţi, cei care se folosesc pe sine pentru a aduce celorlalţi bucurie, alinare, beneficii de orice fel.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top