Previziuni pentru 7 noiembrie 2013

Astăzi Luna este în semnul Capricornului, este în exil şi de aici ne aduce anumite tensiuni sau mai bine spus nemulţumiri emoţionale. De aici formează o mulţime de aspecte, dar, cu certitudine le vom resimţi mai intens pe cele care le face Luna cu Pluton, prin conjuncţie şi cu Uranus prin cuadratură. Din acest motiv putem resimţi o stare de nelinişte interioară, emoţiile sunt bine controlate dar totuşi bulversante, sau mai bine spus răscolitoare. Apoi, spre seraă ideile se vor ordona, mintea se va linişti iar sufletul va găsi pacea şi stabilitatea.
Tot astăzi Jupiter trece în mişcarea aparent retrogradă, după ce timp de aproape o săptămână am simţit efectele staţionării lui. În fiecare perioadă de retrogradare a lui Jupiter, avem de învăţat simţul măsurii, avem de corectat exagerările şi de înţeles că expansiune poate deveni invazie, dacă nu ştim unde să ne oprim.
Despre acest aspect am scris un articol separat care poate fi citit la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/jupiter-in-miscare-aparent-retrograda.
De astăzi Saorele iese din Via Combusta, dar astăzi toate evenimentele, gândurile şi senzaţiile au o conotaţie karmică. Toate activităţile mentale şi gândurile vor fi orientate pentru a ne descoperi natura fundamentală a fiinţei şi destinul. Vom avea o manieră intelectuală de abordare a propriilor probleme. Vom avea o capacitate acută de observaţie care va interpreta critic orice. Se poate spune că vom avea limba ascuţită. Vom avea o mare putere de a ne concentra, dar şi o mare putere de a trata orice subiect în profunzime. Putem rezolva problemele dificile cu care ne vom confrunta într-o manieră practică, eficient, ştiind întotdeauna cum să facem, deseori surprinzând prin soluţiile adoptate.
Activităţile ştiinţifice de cercetare, speculaţiile bancare, flerul comercial, sunt calităţi care trebuie folosite.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Experienţele trecutului se activează foarte uşor şi ne împiedică să mergem înainte, în schimb ne aduc reacţii neaşteptate, violente, greu de controlat.
În general avem tendinţa şi imboldul că trebuie să fim purtătorii unui îndemn la acţiune, sau al unui simbol capabil să-i mobilizeze pe ceilalţi. Ideal este ca acest simbol sau imbold să fie şi unul în care credem din tot sufletul, în caz contrar riscăm să fim doar instrumente puse forţat în slujba unei cauze care de fapt nu ne atrage prea mult. Cu cât idealul nostru este mai înalt, cu atât energia transmisă celorlalţi este mai intensă, şi efectele acţiunii comune sunt mai puternice.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI –15 SCORPION
COPII JUCÂNDU-SE ÎN JURUL A CINCI MOVILE DE NISIP
Viaţa noastră începe cu copilăria. Jucându-ne, învăţăm să dobândim aspiraţii tot mai înalte. Jocul poate fi fascinant, bucuria de a participa la el poate fi mai mare decât satisfacţia de a învinge un adversar sau de a dobândi cât mai multe puncte. Dar se pare că mulţi oameni tind să rămână la stadiul de a dori doar să învingă. Aceasta face ca ei să trăiască doar pentru propria lor bucurie, şi atunci, fiindcă nu se gândesc şi la bucuria celorlalţi, societatea ajunge să fie divizată şi plină de tensiuni. Şi totuşi, orice joc poate fi jucat în aşa fel încât nimeni să nu piardă, şi toţi să se bucure de el…
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 20 RAC
GONDOLIERI VENEŢIENI ÎNTR-O SERENADĂ
Romantismul pare desuet numai pentru aceia care şi-au pierdut abilitatea de a-şi exprima sincer emoţiile. Dar atâta vreme cât există oameni care simt ceva deosebit pentru semenii lor, romantismul va înflori oriunde este nevoie de el. Este o adevărată arta să ştii să dai emoţiilor tale un curs care să facă mai frumoasă viaţa pentru toţi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top