Previziuni pentru 22 noiembrie 2013

De astăzi dimineaţă de la ora 5.48, Soarele a trecut în semnul Săgetătorului, schimbând vibraţia sumbră şi serioasă, cu una mai veselă şi relaxată, pregătindu-ne pentru sărbătorile de iarnă. Aceste zile când sunt momente de trecere al Soarelui, în special, şi ale oricăror planete în particular, dintr-un semn în altul, se pot numiintervalele pe care le putem asemui cu noaptea care este pe sfârşite, în curând va răsări soarele. Să încercăm sa facem aceste intervale cât mai frumoase cu putinţă – pline de linişte, pline de gratitudine; gratitudine pentru existenţa care ne-a dat aceasta şansă, gratitudine pentru toţi cei care ne-au ajutat. Şi apoi să aşteptăm. „Aşteptarea” este cuvântul cheie. Nu putem forţa existenţa în nici un fel; trebuie doar să aşteptăm. Lucrurile se întâmplă întotdeauna la momentul oportun. Am plantat seminţele, am udat gradina; acum aşteptam. Orice grabă e periculoasă. Orice lucru are nevoie de timp pentru a creşte. Numai ceea ce este fals poate fi fabricat rapid ca într-un flux tehnologic. Realităţile însă cresc, şi orice creştere are nevoie de timp. Iar creşterea interioară este cea mai mare creştere în întreaga existenţă, ea se construieşte la nivel subtil, în ceea mai mare parte, în această perioadă a anului.
Se schimbă substanţial vibraţia, lucrurile devin mai puţin apăsătoare, sentimentele se manifestă mult mai spontan, bucuria de a trăi începe să se facă puternic simţită.
Apoi, vremea se va răci, iar organismul va intra treptat pe rezervele de bază, solicitând intens ficatul.
Totodată, Luna după ce formează conjuncţia cu Jupiter şi sextilul cu Marte, trece în perioada de fără direcţie, aşa încât întreaga zi ne este dificil să ne concentrăm, să facem activităţi concrete, afectându-ne în primul rând manevrabilitatea şi îndemânarea şi apoi amplificându-ne tendşinţa de a exagera în tot ceea ce facem. Se impune prudenţă la condus, atenţie la toate activităţile manuale, răbdare şi evitarea întâlnirilor de afaceri şi a negocierilor.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
E adevărat că totul are un preţ, dar întotdeauna preţul e relativ. Când ne urmăm visele, putem lăsa impresia celorlalţi că suntem nefericiţi şi nenorociţi. Dar ce gândesc ceilalţi nu e important. Importantă e bucuria din inimile noastre.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 1 SĂGETĂTOR
VETERANI AI ARMATEI, ÎN RETRAGERE, SE ADUNĂ CA SĂ DEPENE AMINTIRI
Întâlnirile cu prieteni vechi, cu vechi colaboratori, camarazi, colegi, pot fi bune momente pentru a-ţi aminti cum au evoluat lucrurile şi ce progrese ai făcut de atunci. Este loc de progres în continuare, dar dacă ai uitat cumva şi te-ai oprit în loc, aparent copleşit de dificultatea problemelor curente, aminteşte-ţi că au existat probleme şi în trecut, şi alături de ceilalţi ai ştiut să acţionezi şi să le depăşeşti, deci nu ai de ce să crezi că astăzi nu mai există soluţii.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 16 CAPRICORN
CURTEA ŞCOLII PLINĂ CU BAIEŢI ŞI FETE ÎN UNIFORME DE GIMNAZIU
Diferitele faze ale vieţii noastre sunt tot atâtea momente în care avem lucruri de învăţat. Pentru asta, îmbrăcăm „uniformele” rolurilor pe care ni le-am asumat, şi ne conformăm unor reguli sau unor idei care ne permit să învăţăm în pace şi eficient lecţiile respective. Dar nici un moment nu trebuie să uităm că, dincolo de toate aceste aparenţe şi situaţii trecătoare, ceea ce ne va rămâne în final este doar ceea ce învăţăm, adică lucrurile cu care ne îmbogăţim sufletul.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top