Previziuni pentru 29 noiembrie 2013

Putem fi dezamăgiţi sau trişti şi ne vom propune să rezolvăm cumva această situaţie. Dar, ca un făcut, ne vor apare evenimente sau întâmplări pe care le-am mai trăit sau întâlnit, acum însă lucrurile vor trebui rezolvate şi nu oricum, ci la modul cel mai serios cu putinţă.
Dacă aveţi de luat  decizii importante, amintiţi-vă că nu sunteţi singurii implicaţi. Întrebaţi-vă mintea, întrebaţi-vă inima, întrebaţi fiinţa voastră cea mai înaltă. Lăsaţi-l pe cel mai înţelept din voi să ia decizia finală.
Chiar dacă suntem într-o situaţie critică, nu trebuie să avem senzaţia că suntem singuri. Întotdeauna există cineva care este gata să colaboreze cu noi pentru a rezolva situaţia. Trebuie doar să ştim cum să chemăm, sau să cerem ajutor.
Vom resimţi o stare de “lene”, o inerţie în acţiuni, este bine să încercăm să le depăşim, pentru că este extrem de important să finalizăm proiectele pe care ni le-am propus. În plus vom avea tendinţa de a mânca, de a da o importanţă mult mai mare aspectului estetic, sau luxului, de a  ne umple viaţa cu tot felul de obiecte artificiale.
Mulţi dintre noi vor încerca să aprofundeze semnificaţiile propriului trecut, realizările, fiind cumva dependenţi de valorile tradiţionale şi de beneficiile materiale.
Complexele emoţionale vor fi destul de frecvente, dar trebuie investigate şi înfrânte, mai ales prin retragere interioară, prin momente de izolare.
Atunci când avem senzaţia că nu mai ştim ce să facem, trebuie să ne amintim că undeva există un răspuns la orice întrebare. Unii preferă să caute toate răspunsurile în cărţi, iar alţii apelează la experţi şi specialişti. Dar fiecare om poate să găsească singur răspunsul de care are nevoie. Cartea Vieţii este la îndemâna oricui, înscrisă în sufletul fiecăruia, şi trebuie doar să ştii să o citeşti – ceea ce nu se învaţă în şcoli, din păcate. Să privim cu calm în sufletul nostru, eliberaţi de prejudecăţi şi dorinţe, şi atunci vom putea vedea limpede răspunsul căutat.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Înţeleptul Lao Zi spune despre călătoria noastră
“Drumul presupune respectul pentru tot ceea ce este mic şi subtil. Învaţă să cunoşti totdeauna momentul potrivit pentru a lua hotărârile necesare.
Chiar dacă ai tras de multe ori cu arcul, continuă să fii atent la felul cum pui săgeata şi întinzi coarda.
Când începătorul e conştient de nevoile sale, sfârşeşte prin a fi mai inteligent decât înţeleptul neatent.
Acumularea iubirii înseamnă noroc, acumularea urii înseamnă calamitate. Cine nu recunoaşte problemele, lasă până la urmă uşa deschisă şi pătrund tragediile.
Lupta nu are nimic de-a face cu încăierarea.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 SĂGETĂTOR
DEPARTE, ÎN ADÂNCIMILE  PĂMÂNTULUI, NOI ELEMENTE SE FORMEAZĂ
Chiar atunci când lucrurile par să stagneze, în profunzimea lor se pregătesc continuu noi schimbări. Esenţa progresului este schimbarea, şi viaţa nu stă pe loc nici o clipă. Fii conştient de asta şi nu te păcăli cu formule de genul „asta este, nu se mai poate face nimic” sau „este greu să schimbi lucrurile”. Fii mereu pregătit să accepţi schimbările bune, şi caută tu însuţi să faci schimbările necesare în viaţa ta, la momentul potrivit, dacă vrei să mergi spre mai bine.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 21 CAPRICORN
UN CONCURS DE ŞTAFETĂ
Există situaţii în care nu poţi să ajungi la ţintă de unul singur, şi trebuie să predai ştafeta celorlalţi. Nu toate ideile care îţi vin trebuie să fie realizate de tine însuţi. Unele dintre ele ajung la tine ca să le transmiţi celorlalţi, în condiţii cât mai bune. Rolul tău poate să nu fie acela de a finaliza o lucrare, ci doar de a da un impuls pentru realizarea ei. Caută să transmiţi celor competenţi ideile pe care nu le poţi concretiza tu însuţi. Da-le şi lor şansa să  treacă o linie de sosire prin propriul lor efort.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top