Previziuni pentru 2 decembrie 2013

Suntem în ultima zi lunară, iar ziua începe cu Luna pe gradul anaretic 29, ceea ce poate aduce o stare de tensiune generată de faptul că au loc acele evenimente pe care noi le numim karmice, din acest motiv părându-ni se greu de acceptat, sau ziua apăsătoare.
Apoi Luna va trece în semnul Săgetătorului schimbând atmosfera, înflăcărându-ne, entuziasmându-ne sau măcar motivându-ne.
De fapt ziua este evazivă, divergentă şi, în plus aduce o energie foarte joasă, scăzută. De aceea este o zi excelentă pentru evaluări, pentru a ne analiza acţiunile, pentru a face sinteze, pentru a ne concentra pe nevoie sufletului nostru. Orice altă activitate ne solicită mult mai mult decât deobicei şi ne iese cu dificultate.
Este o zi foarte tensionată, dacă ne vom încăpăţâna să ne susţinem ideile şi vom impune sentimentele. În acelaşi timp energia se mişcă cu mare rapiditate, modificând stările şi trăirile. De aceea aş putea spune că există instabilitate dar se poate spune că şi uşurinţă. De aceea ţine doar de noi de a trata superficial sau profund evenimentele pe care le trăim, sau situaţii în care suntem puşi.
Putem spune că este o zi favorabilă pentru activităţi intelectuale şi spirituale, mai ales pentru că avem o mare nelinişte intelectuală, datorată aspectului de sextil dintre Mercur şi Marte – exact este mâine. În acelaşi timp suntem puşi în situaţii imprevizibile, în care să fim forţaţi să ne manifestăm personalitatea, scoţând la lumină aspecte pe care nici nu le bănuiam. Este bine să ne controlăm manifestările haotice, mai ales ale personalităţii.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Ar trebui să reflectăm, pe orele planetare ale Lunii, la ideea ca un om închis într-o peşteră consideră umbrele de pe pereţi  ca realitatea. Să fie oare din lipsă de comunicare sau  lipsă de informaţii? Sau este modul nostru simplu şi la îndemână de a crede în ceea ce vedem nu în ceea ce se află dincolo de imagini?! Cred că este necesar să cercetăm, să intrăm în profunzimea problemelor pentru a ne putea da răspunsurile corecte. Cel mai simplu ar fi să facem aceste lucruri pe orele planetare ale Lunii.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI –11 SĂGETĂTOR
LAMPA ILUMINĂRII FIZICE ÎN TEMPLUL PĂRĂSIT
Corpul tău nu este o simplă maşină. Dacă ar fi o maşină, atunci un mecanic ar putea să-l repare la garaj. Dar adesea reparaţiile trebuie să le faci tu însuţi, corectând felul în care trăieşti şi gândeşti, şi asta demonstrează că între corpul, mintea şi sufletul tău există o legătură strânsă, care se simte permanent. Cu cât gândeşti mai sănătos, cu cât ştii să-ţi echilibrezi mai bine emoţiile, cu atât şi corpul tău fizic funcţionează mai bine. Iar pentru cel care ştie că omul este lumina din Lumina Spiritului, corpul fizic este un adevărat templu, lăcaş al Divinităţii şi purtător de miracole.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 30 SCORPION
COPII ÎN COSTUME DE HALLOWEEN, FĂCÂND DIVERSE POZNE
Viaţa pe pământ este ca o scenă pe care fiecare îmbracă un costum şi joacă un rol din dorinţa de a oferi un spectacol cât mai reuşit, de a-şi crea o imagine cât mai frumoasă şi mai demnă de admiraţie, o evoluţie cât mai eficientă. Adesea ne jucăm, în viaţa noastră, unii cu alţii, dar dincolo de acest joc există numai pace. De aceea, tot ce se întâmplă merită privit cu înţelepciune şi detaşare, astfel încât la sfârşitul piesei, când ne scoatem măştile, să nu avem nici un fel de resentimente unii faţă de alţii, fiindcă de fapt resentimentele sunt împotriva noastră, nu a altora.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top