Previziuni pentru 22 decembrie 2013

Astăzi începe să se resimtă influenţele date de trecerea Soarelui în semnul Capricornului dar şi de mişcarea retrogradă a planetei Venus, fiind o zi armonioasă, dar sobră, prea închisă cumva, în sensul că nu suntem atât de bucuroşi sau veseli pe cât ar trebui. Mai degrabă suntem preocupaţi decât cu sufletul deschis spre sărbătorile care se apropie cu paşi repezi.
Gândirea, mentalitatea, comunicarea sunt la cote maxime, deci folosiţi-le corect sau în problemele care vă interesează, vă asigur că veţi avea cele mai bune rezultate sau răspunsuri. Tot ceea ce ţine de dragoste, prietenie sau relaţii va fi în armonie, dacă exprimăm ce simţim. Lucrurile se desfăşoară cu uşurinţă, bucuraţi-vă, fiţi însufleţiţi şi pasionali. Apropierea de Dumnezeu şi deschiderea către interiorul fiinţei noastre poate fi cea mai bună metodă de a rezolva corect situaţiile care apar.
Atunci când avem o cauză pentru care trăim sau acţionăm, avem mai mult decât o teorie sau o lozincă măreaţă: beneficiem de o adevărată sursă de energie pentru ceea ce facem în spiritul şi în sprijinul acestei cauze, o energie cu atât mai puternică şi mai creatoare, cu cât cauza este mai nobilă, mai înaltă. Mulţi oameni poartă steaguri fiindcă aşa cere protocolul, dar adevăraţii susţinători ai unei cauze sunt cei care au steagul în inimă şi îl preschimbă într-o energie nestăvilită pusă în slujba victoriei.
Este evident că din alt punct de vedere va urma o perioadă de schimbări importante ale structurilor sociale, ale sistemului bancar şi financiar, şi aici nu este vorba de legi sau noi proiecte ci de o schimbare fundamentală a viziunii noastre, pentru aceasta avem nevoie de multă înţelegere, care de numeroase ori vine doar în urma unor perioade de restricţii sau austeritate, tocmai pentru a diferenţia exact în noi ceea ce avem nevoie
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Energiile subtile acţionează astăzi pentru a lămuri relaţiile cu ceilalţi. Există un flux care ne determină să luăm acele hotărâri necesare evoluţiei noastre ulterioare. Confuzia interioară tindem să o proiectăm asupra celor din jur.
Pe orele planetare ale Soarelui meditaţi profund asupra emoţiilor pe care le aveţi, dar mai ales descoperiţi cauzele care vi le determină şi lămuriţi aceste probleme. Sunt cele mai bune momente ale acestei zile.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 1 CAPRICORN
UN ŞEF INDIAN ÎŞI RECLAMĂ PUTEREA DE LA ADUNAREA TRIBULUI
Puterea care are nevoie să fie recunoscută de ceilalţi este şi aceea care trebuie folosită în beneficiul tuturor. Unii oameni, ajunşi la putere, uită de scopul puterii care le-a fost încredinţată, şi ajung să se distrugă pe sine, moral sau chiar fizic, prin întrebuinţarea greşită a puterii lor. Fii conştient de ceea ce ai de făcut cu puterea pe care ţi-o conferă poziţia ta, dar mai ales nu uita să fii mereu la înălţimea ei.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 5 SCORPION
UN MASIV ŢĂRM STÂNCOS REZISTĂ LA PRESIUNEA MĂRII
Oricât de imens este oceanul şi presiunea valurilor sale, stâncile ţărmului rămân neclintite. Învaţă de la piatră puterea de a rezista la presiunile din afară şi dinlăuntru. Emoţiile pot exercita presiuni puternice uneori, dar a ceda în faţa lor, a acţiona sub imperiul emoţiilor, renunţând complet la raţiune, poate fi în detrimentul nostru. Trebuie să ştii să-ţi găseşti echilibrul lăuntric şi să-ţi stabilizezi poziţia astfel încât valurile să poată trece dincolo de tine fără să te prăbuşească.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top