Previziuni pentru 7 ianuarie 2014

LA MULŢI ANI CELOR CARE POARTĂ NUMELE SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL!
Ziua de astăzi se află sub semnul opoziţiei dintre Venus şi Lilith, ceea ce poate declanşa multe temeri, ne-ncredere sau stări confuze sau conflictuale. În plus Venus se află în cuadratură cu Ceres, tensiunile generate sunt preponderent legate de lipsa de încredere în propriile resurse sau valori. În plus Marte se află în puterea yodiei Balanţei, la gradul 15, doar că se află în exil, ceea ce face ca voinţa noastră sau capcitatea de luptă să fie diminuate. În acest context, este important să ne analizăm trăirile, stările interioare, prin prisma faptului că că ceea ce trăim se datorează faptului că ne-am oferit voluntari, la aceste experienţe. Pe scurt acolo unde în viaţa noastră apar acum tulburări, este clar că trebuie să abandonăm calea, mai ales dacă aceasta este asezonată cu îndoială şi ne-ncredere. Mai cred că în această perioadă vor ieşi la lumină cele mai ascunse frici, vom avea cele mai bulversante experienţe, fiind foarte clar că relaţiile cu trecutul actual sau ancestral este foarte puternică, intrând de multe ori în tipare karmice, răscolind dureri ascunse, provocând cataclisme atât metaforic vorbind cât şi concret.
De aceea, în această săptămână formaţi-vă un ritual, aprindeţi o lumânare şi vorbiţi cu Dumnezeu, spuneţ-I la ceea ce vă este greu să renunţaţi, dar declaraţi că sunteţi gata să o faceţi, recunoaşteţi nevoia de a controla dar declaraţi că vreţi să renunţaţi la ea. Pluton, sub influenţa căruia se află Venus aflată în semnul Capricornului, retrogradă şi conjunctă cu Pluton, şi Marte a cărei zi este astăzi preţuieşte străduinţele tainice, chiar dacă nouă ne par minore, dar care sunt sincere. Un vechi proverb chinez spune: Un om drept care stă în casa sa şi are gânduri drepte va fi auzit chiar de la o mie de kilometri. De aceea aşa cum spune bătrânul alchimist, oricât de izolat şi singuri ne simţim, dacă ne facem treaba conştiincios ( prin treabă vorbesc despre puterea care curge prin noi) şi din tot sufletul, prieteni necunoscuţi vor veni şi ne vor găsi.
O să vorbesc toată săptămâna despre ceea ce cred eu şi mi se transmite, legat de aceste aspecte.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Energiile subtile acţionează astăzi pentru a lămuri relaţiile cu ceilalţi. Există un flux care ne determină să luăm acele hotărâri necesare evoluţiei noastre ulterioare. Confuzia interioară tindem să o proiectăm asupra celor din jur.
Pe orele planetare ale lui Venus meditaţi profund asupra emoţiilor şi trăirilor pe care le aveţi, dar mai ales descoperiţi cauzele care vi le determină şi lămuriţi aceste probleme. Sunt cele mai bune momente ale acestei zile.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI –  17 CAPRICORN
O FATĂ SCĂLDÂNDU-SE GOALĂ, PE FURIŞ
Există momente când simţim nevoia să renunţăm la orice constrângeri şi prejudecăţi, la orice costum sau mască, pentru a ne bucura de viaţă cu toată fiinţa noastră, în deplină libertate. De fiecare data când facem asta, ne simţim mai aproape de noi înşine, mai reali în exprimare, mai sinceri faţă de ceilalţi. Este bine dacă putem să renunţăm la teama de a exprima deschis ceea ce simţim, fiindcă astfel putem să oferim celorlalţi mult mai mult decât atunci când ne exprimăm convenţional, rigid, sobru, dar în dezacord cu propriile noastre convingeri şi sentimente.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 15 BALANŢĂ
CĂI CIRCULARE
Viaţa nu este un drum liniar, aşa cum pare la prima vedere. În realitate, sunt cicluri care se repetă la infinit, de fiecare dată cu aspecte noi. Acest lucru este pus în evidenţă mai ales de ciclurile naturale, cele ale anotimpurilor, ca şi cele ale corpurilor astrale. Dar omul tinde să creadă că lucrurile se derulează liniar, implacabil şi la întâmplare… Dacă vei fi atent cu adevărat la evenimentele din viaţa ta, vei observa ciclicitatea vieţii. Lucrurile pe care le laşi nerezolvate revin în atenţia ta, după un timp, ca să te achiţi de datoria restantă. Lucrurile din care n-ai învăţat suficient se întâmplă din nou, chiar mai acut, ca să te determine să înveţi lecţia. Numai cei care nu învaţă nimic ajung să repete aceleaşi greşeli şi să trăiască mereu la fel, cu aceleaşi probleme. Dar cei care ştiu să înveţe din viaţă, progresează.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top