Previziuni pentru 10 ianuarie

Astăzi se poate spune că ziua este liniştită, doar puţin cam multă încordare şi tensiuni, în rest totul pare calm şi aşezat.
Este important să renunţăm la orice formă de egoism şi să depăşim starea în care avem impresia că viaţa trece pe lângă noi. Trebuie să ne eliberăm pe noi şi pe ceilalţi de ceea ce s-a întâmplat pentru a ne pregăti de un nou ciclu, unul de 1 şi 7 luni, altul de 8 ani, de evenimente generate de conjuncţia Venus retrograd Soare, de mâine. Trebuie să comunicăm, să îi informăm pe cei din jur despre realizările sau proiectele noastre, să împărtăşim din cunoaşterea noastră, să dăruim. Este perioada în care trebuie să ne exprimăm şi să ne manifestăm în aşa fel încât să fim pe placul celor din jur, pentru a fi mai eficienţi şi coerenţi.
Luna este în creştere şi ne ajută să acţionăm pentru a susţine toate proiectele la care lucrăm, mai ales la cele iniţiate de curând. Este bine să evităm tendinţa de a exagera sau de a privi toate oportunităţile care ne apar ca fiind excelente. Nu prea avem simţul discernământului şi reacţiile noastre au o tentă de oportunism. De aceea orice fel de întâmplări trebuie atent analizate înainte de a lua decizii sau a emite judecăţi. Ziua este foarte serioasă şi suntem judecaţi după ceea ce spunem, justiţia divină acţionează mai repede decât deobicei, iar dreptatea îşi spune cuvântul. Modificările implementate în perioada de creştere sunt extrem de puternice, iar analiza necesităţilor dezvăluie o înţelegere nouă a necesităţilor şi a sensului în care va trebui acţionat în continuare pentru a progresa. Este un moment bun pentru a învăţa să faci mai bine, în ciclurile viitoare, ceea ce nu ţi-a reuşit în actualul ciclu.
În schimb la nivel subtil apar nemulţumiri şi frustrări datorate temerilor pe care le avem faţă de relaţiile cu cei din jur, faţă de modul în care suntem percepuţi, dar mai ales faţă de ceea ce ne dorim şi nu realizăm aşa cum ar trebui.
Este vorba de perceptele noastre, de motivaţiile interioare şi spirituale pe care nu reuşim să le aliniem la viaţa concretă, exterioară, decât dacă sacrificăm lucruri importante legate de imaginea noastră fizică.
Poate o meditaţie şi încercarea domolirii mentalului sau a ideilor preconcepute ne poate ajuta să ne simţim fericiţi şi să ne bucurăm de această zi minunată, înţelegându-i sensul profund.
Viaţa de azi este plină de agitaţie, şi ne-am obişnuit să luăm adesea decizii fără să chibzuim, sau judecând sub imperiul stresului. Când avem de luat decizii importante, cel mai bine este să ne găsim un moment de linişte, să ne retragem într-un loc unde nu suntem deranjaţi de problemele curente, şi unde ne putem detaşa de orice cerinţe imediate. Astfel, lăsând deoparte toate lucrurile care caută să ne împingă într-o direcţie sau în alta, în pace cu noi înşine, putem privi situaţia în ansamblu şi putem vedea mai limpede sensul în care trebuie să acţionăm.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Simţi vreodată că în tine se află o fiinţă superioară, care abia aşteaptă să iasă la lumină? Îi poţi simţi uneori prezenţa, nu-i aşa? E acea voce care te încurajează să faci într-adevăr ceva cu viaţa ta. Când acţionezi în concordanţă cu acea voce, parca ai fi o persoană cu totul nouă. Te simţi ca un zeu cu corp de om. Eşti îndrăzneţ şi curajos. Eşti puternic. Eşti de neoprit.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 20 CAPRICORN
UN COR ASCUNS CANTAND IN TIMPUL UNUI SERVICIU RELIGIOS
Atunci când oamenii se reunesc în scopuri înalte, de pildă în ceremonii spirituale sau pentru a da glas celor mai nobile dorinţe ale sufletului lor, ei antrenează puternice vibraţii armonice, care amplifica energiile dedicate de ei acţiunii respective. De aceea, în momentele de trăire emoţională declanşate de artişti, preoţi sau poeţi, orice participant simte o energie noua, o emoţie deosebita, care nu vine din lumea fizica ci din vibraţia generata de aceasta comuniune sufleteasca.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 21 CAPRICORN
UN CONCURS DE ŞTAFETĂ
Există situaţii în care nu poţi să ajungi la ţintă de unul singur, şi trebuie să predai ştafeta celorlalţi. Nu toate ideile care îţi vin trebuie să fie realizate de tine însuţi. Unele dintre ele ajung la tine ca să le transmiţi celorlalţi, în condiţii cât mai bune. Rolul tău poate să nu fie acela de a finaliza o lucrare, ci doar de a da un impuls pentru realizarea ei. Caută să transmiţi celor competenţi ideile pe care nu le poţi concretiza tu însuţi. Da-le şi lor şansa să  treacă o linie de sosire prin propriul lor efort.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top