Previziuni pentru 18 ianuarie 2014

Ziua de astăzi este armonioasă, dar ar trebui dedicată strict activităţilor personale, administrative sau organizatorice, socializarea fiind destul de dificilă. De aceea este bine să acordăm atenţie treburilor cotidiene, hobbyurilor şi sufletului, fiind atenţi la toate semnalele pe care le primim din exterior. Apoi, este o zi  în care suntem foarte deschişi spre spiritualitate şi în care ne bucurăm de protecţie şi iubire.
În general, cum spuneam, ziua este bună, dar ne va fi destul de dificil să comunicăm cu cei din jurul nostru, unul din motive fiind şi acela că Luna este fără direcţie şi astăzi, după ora 11.50. La fel, ne va fi destul de dificil să ne concentrăm. De aceea sfatul meu este să nu faceţi lucrurile în grabă şi să nu începeţi discutarea diferitelor tranzacţii sau întâlniri de afaceri. Acordaţi importanţă presentimentelor şi nu încercaţi să găsiţi un răspuns logic la problemele cu care vă confruntaţi. Veţi găsi soluţiile potrivite în altă zi, sau chiar săptămâna viitoare.
Şi cu comunicare lucrurile sunt foarte bune, reuşind să împletim emoţiile şi gândurile în mod pozitiv şi creând o stare de comuniune şi înţelegere, dar atenţie mai ales cu persoanele apropiate, cu cei din jur confuziile sau înţelegerea greşită a anumitor lucruri este la fel de frecventă.
Dacă suntem nemulţumiţi de ceva – chiar şi de un lucru bun pe care am vrea să-l facem, dar nu suntem în măsură să-l facem – să încetăm acum.
Dacă lucrurile nu merg bine, există două explicaţii: ori perseverenţa ne este pusă la încercare, ori avem nevoie să schimbăm direcţia.
Pentru a descoperi care din cele două opţiuni este cea corectă – din moment ce sunt opuse una alteia – este bine să folosim liniştea şi rugăciunea. Puţin câte puţin, lucrurile vor deveni incredibil de clare, până când nu vom avea suficientă forţă să alegem.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Când eşti acordat cu viaţa ta, faci totul la momentul potrivit. De aceea trebuie să ne acordăm timp pentru a intra în rezonanţă cu Dumnezeu. Marte ne ajută să facem cel mai bine acest lucru. Încearcă şi tu pe orele planetare pe care le guvernează, creându-ţi acele clipe de pace şi linişte vitale şi importante pentru a te acorda şi a auzi cuvintele prin care ţi se spune ce să faci.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 29 CAPRICORN
O FEMEIE CITIND ÎN FRUNZE DE CEAI
Viaţa ne vorbeşte continuu prin multe căi de comunicaţie, dar nu vom percepe decât acele mesaje către care suntem deschişi. Raţiunea este doar unul dintre aceste canale, la fel şi simţurile, dar pe lângă acestea putem descoperi că avem şi alte „aparate” de recepţie. Semnale sunt pretutindeni, dar trebuie să ştim să le recepţionăm şi să le înţelegem. Iar această ştiinţă nu poate fi pusă în formule sau în teorii, căci este o ştiinţă care ţine de sufletul fiecăruia.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 22 SCORPION
VÂNĂTORI ÎMPUŞCÂND RAŢE SĂLBATICE
Nu este greu să ucizi fiinţe care nu se pot apăra. Ai nevoie doar de instrumente şi de o anumită îndemânare. La fel, nu este greu să loveşti în cei care nu te pot lovi. Dar aceasta nu este o dovadă de curaj sau de vitejie, ci doar o dovadă a faptului că eşti capabil să distrugi – şi oricine e capabil de aşa ceva, dacă vrea. Dar eşti capabil să redai viaţa unei fiinţe ucise de tine? Sau eşti capabil să aduci altora bucurie cel puţin în aceeaşi măsură în care le poţi aduce durere? Adevărata putere este cea care ştie să creeze lucruri bune pentru toţi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top