Previziuni pentru 14 februarie 2014

Ziua de astăzi se află sub efectul Lunii Pline, care este foarte frumoasă pe cerul înstelat, maiestuoasă şi luminoasă – probabil şi pentru că Luna s-a aflat la apogeu. Efectele ei sunt importante, aflată în semnul Leului exacerbează sentimentele de vanitate şi orgoliu, ne determină să punem în prim dorinţa şi să nu mai ţinem cont de limite. Din acest motiv este foarte posibil să facem diferite greşeli, să ne pierdem răbdarea, să ne manifestăm mai zgomotos şi fără prudenţă.
Este nevoie de tact şi multă iubire pentru a putea depăşi provocările subtile ale zilei de astăzi. Despre influenţa Lunii Pline puteţi citi mai detaliat în acest articol https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-plina-din-15-februarie-2014. Evident că datorită unor intuiţii prost înţelese, sau a unei forţe interioare pe care o resimţim ca o dreptate şi justiţie personală, foarte mulţi dintre noi vor fi conduşi de instinctele primordiale, neglijând vocea conştiinţei superioare, violenţa şi agresivitatea fiind la baza manifestărilor emoţionale. Se poate spune că scuza va fi aceea a violenţei necesare pentru supravieţuire. Rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi cum hotărăşte de cuviinţă să se manifeste şi să folosească această zi. În plus Luna se află în cuadratură descrescătoare cu Saturn, ceea ce ne aduce sentimentul de nemulţumire, care din păcate nu se va manifesta pentru a elimina ceea ce nu ne este necesar ci pentru a reproşa sau a căuta vinovaţii în exterior. Saturn va manifesta forţa opoziţiei Soare Lună, dar în felul lui particular, ne va oferi lecţii de viaţă din care să înţelegem unde exagerăm şi de ce avem blocate sentimentele de iubire.
Astăzi este Valentine Day, şi pentru că o consider una de import, noi având frumosul Dragobete în 24 februarie, am să dau o scurtă maximă care sper să folosească celor care vor să-i acorde o importanţă mult mai mare:
Un cuplu de tineri căsătoriţi a întrebat: „Ce să facem ca dragostea noastră să dureze?”
„Iubiţi împreună alte lucruri.”
Apostolul Pavel a spus: „Cele mai importante lucruri sunt iubirea, credinţa şi răbdarea, dar cel mai mare dintre toate este iubirea. Căci poţi avea înţelepciune şi credinţă nesfârşită, dar dacă dragoste nu ai, nimic nu ai”. De fapt, nu este posibil să nu ai dragoste. Căci prin dragoste tu poţi afirma ca nu ai dragoste. Fără ea n-ai fi aici să spui „eu sufăr”. Fără ea n-ai fi aici să spui „nu am”. Orice formă are dragoste şi exista prin ea. Totul este ca mintea să înţeleagă că nu este posibil să nu ai dragoste şi de aceea nici vântul nu se mişca, nici marea nu poate fi, nici vorbele tale nu pot fi rostite, fără a avea energia dragostei.
De aceea le spun ”La mulţi ani” tuturor celor care se iubesc şi înţeleg bucuria de a-l transforma pe 2 în 1!
Cu toţii am trecut şi mai trecem încă prin diverse încercări afective, fie ele despărţiri, indiferenţa a persoanei iubite sau chiar dispariţii. Când apelam îngerii dragostei eterne, ei vor fi fericiţi să vindece orice rană sufletească şi să ne ajute să ne deschidem spre o noua relaţie, dacă dorim.
Atunci când o dragoste pierdută ne chinuie inima, îngerii ne aduc aminte că esenţa iubirii nu poate fi distrusă. Ea dăinuie în fiecare, pură şi liberă de ataşamente, ca un substrat fundamental, pentru eternitate. Noi suntem iubire. Nici un eşec şi nici o decepţie nu poate schimba acest adevăr. De aceea, atunci când iubim, îngerii dragostei eterne ne ajuta sa păstrăm veşnic în noi fericirea acestei iubiri.
Să ne rugăm acestor îngeri minunaţi să rupă valul care ne separă de dragostea eterna. Daca ne simţim singuri, îi rugăm pe ei să ne ajute sa retrăim momentele fericite pe care le-am avut în viaţă. Ei ne vor dărui bucuria de a găsi iarăşi, în jurul nostru şi în noi, puterea miraculoasă a iubirii.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Căutam dragostea în diverse locuri si la diferiţi oameni pentru a găsi aprecierea, respectul, admiraţia şi iubirea de care avem nevoie. Este deseori o călătorie dificilă: cu cât cputam mai mult dragostea în afară fără să îi găsim izvorul în noi, cu atât suntem puşi în faţa unor situaţii şi a unor oameni în care nu o putem regăsi. Putem crea dragoste nelimitată în viaţa noastră, un curent nesfârşit de iubire care, în infinita sa desfăşurare, să ne aducă binecuvântarea dragostei pe care dorim să o primim. Să ajungem acolo este foarte simplu: nivelul dragostei pe care o primim în orice moment reflecta nivelul la care ne acceptăm pe noi şi pe ceilalţi.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 VĂRSĂTOR
UN MECANIC TESTÂND O BATERIE DE AUTOMOBIL CU UN HIDROMETRU
Viaţa are multe niveluri de expresie, şi fiecare om poate să perceapă unul sau mai multe dintre aceste niveluri, în funcţie de mentalitatea şi convingerea sa. Dacă omul se vede pe sine doar ca pe un simplu mecanism biologic, atunci îşi limitează posibilităţile de reglare a propriei sale vieţi doar la operaţiile mecanice suportate de un asemenea mecanism. Lucrurile de pe un nivel sunt văzute de el doar prin prisma acelui nivel. Dar dacă omul poate percepe mai multe niveluri ale vieţii, atunci el ştie şi că ele sunt strâns legate intre ele, şi că există şi soluţii mai puternice pentru a rezolva dezechilibrele din propria sa manifestare.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS– 17 CAPRICORN
O FATĂ SCĂLDÂNDU-SE GOALĂ, PE FURIŞ
Există momente când simţim nevoia să renunţăm la orice constrângeri şi prejudecăţi, la orice costum sau mască, pentru a ne bucura de viaţă cu toată fiinţa noastră, în deplină libertate. De fiecare data când facem asta, ne simţim mai aproape de noi înşine, mai reali în exprimare, mai sinceri faţă de ceilalţi. Este bine dacă putem să renunţăm la teama de a exprima deschis ceea ce simţim, fiindcă astfel putem să oferim celorlalţi mult mai mult decât atunci când ne exprimăm convenţional, rigid, sobru, dar în dezacord cu propriile noastre convingeri şi sentimente.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top