Previziuni pentru 18 februarie 2014

Astăzi Luna este în semnul Balanţei de unde formează aspecte de opoziţie cu Uranus şi cuadratură cu Pluton şi Jupiter, în acest fel reactivându-se Crucea cardinală, ea aduce senzaţia de instabilitate, extrem de acută, dar şi un fel de lipsă de discernământ, pentru că vrem întâi să facem şi apoi gândim. Pe moment cred că cel mai potrivit ar fi să ne ocupăm de rezolvarea problemelor personale, mă refer la cele interioare, la cele prin care noi vedem lunea deformată de propriile frici sau prejudecăţi. Din acest motiv acţiunile noastre sunt incorecte şi violente căci nu au la bază conştientizarea ci frica.
Nodul Nord trece în semnul Balanţei unde va sta timp de 18 luni, de aici va acţiona asupra tuturor relaţiilor noastre. Un articol special despre acest ingres poate fi citit aicihttps://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/nodul-nord-in-semnul-balantei.
Tot astăzi Soarele va trece în semnul Peştilor, deseară la ora 19.59, schimbând intens vibraţia din jurul nostru. Înainte de asta formează un trigon crescător cu Nodul Nord, salutând în acest fel intrarea proaspătă a Nodului Nord în acest semn. Pe de altă parte aspectul ne sugerează că este potrivit să ne armonizăm în interior înainte de a cere celorlalţi, armonie din exterior.
Când Soarele se află în semnul Peştilor, lucrurile devin atât la propriu cât şi la figurat neclare, confuze, ceţoase. Ne este dificil să distingem corect lucrurile, căci de astfel această perioadă este necesară pentru dragoste, pentru iubire, de fapt pentru a încărca acest rezervor, căci acesta corect alimentat în această perioadă va aduce liniştea, unitatea – când Soarele va intra în Berbec, intuiţia. Probabil de aceea poporul român şi nu numai a acordat zile speciale, în această perioadă, iubirii – Dragobetele pe 24 februarie.
Mai ales astăzi, toate acţiunile pe care dorim să le întreprindem astăzi se vor dovedi nepractice, de aceea este bine să gândim de două ori înainte de a acţiona.
Există o mare probabilitate de a se descoperi afaceri imorale, intrigi sau scandaluri. Putem suferi dezamăgiri, descoperind că am fost trădaţi, sau putem trăda, este la ordinea zilei atitudinea duplicitară.
În presă pot apare dezvăluiri ale unor scandaluri declanşate la începutul anului şi care acum revin pe tapet. Este un context subtil de intrigă, în care apare lipsa de încredere, fuga de răspundere, imoralitatea. Este o zi în care vor fi testate relaţiile, şi se vor demasca duşmanii.
Este recomandabil să fim atenţi la micile accidente din călătorii.
Este foarte mare dorinţa de afirmare la fiecare dintre noi, de aceea cel mai bine este să ne gândim bine înainte de a acţiona, să căutăm utilitatea fiecărui cuvânt şi mai ales să acordăm timp reflecţiilor profunde şi meditaţiilor.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Eu locuiam undeva aproape de Cairo, povestea el. Aveam grădina mea de zarzavat, copiii mei şi o viaţă care nu trebuia să se schimbe până la moarte, într-un an, când recolta a fost mai bună, ne-am dus cu toţii la Mecca şi mi-am îndeplinit singura obligaţie care mai lipsea vieţii mele. Puteam să mor în pace, şi asta îmi plăcea. Dar într-o zi pământul a început să tremure şi Nilul a crescut peste poate. Tot ce gândisem că numai altora li se poate întâmpla, mi s-a întâmplat mie. Vecinii mei s-au speriat că-şi vor pierde măslinii în inundaţie; nevastă-mea s-a temut ca nu cumva fiii noştri să fie luaţi de ape. Iar eu m-am îngrozit că o să-mi văd distrus tot ce realizasem până atunci. Dar n-am avut de ales. Pământul n-a mai putut fi folosit şi a trebuit să caut alt mijloc de trai. Acum sunt stăpân de cămile. Şi acum am înţeles cuvântul lui Allah: nimeni nu se sperie de necunoscut, pentru că oricine poate să dobândească orice vrea şi îi face trebuinţă. Ne temem doar să nu pierdem ce avem, fie vieţile, fie plantaţiile noastre. Dar ne trece frica atunci când înţelegem că istoria noastră şi istoria lumii au fost scrise de aceeaşi Mână. (Alchimistul – Paulo Coelho)
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 30 VĂRSĂTOR
CÂMPII LUMINATE DE LUNĂ, CÂNDVA ALE BABILONULUI, ÎNFLORESC ÎN ALB
Impulsurile noastre subconştiente ne îndeamnă să căutăm mereu binele. Toţi sunt mulţumiţi când în viaţa lor există bucurie, prosperitate, bună înţelegere, sănătate, perspective de progres. Chiar dacă simţim că ne aflăm, la un moment dat, într-o situaţie dificilă, în care aceste lucruri par greu de întrevăzut, ele vor veni dacă ştim să ne păstrăm încrederea şi să acţionăm în sensul lor. Orice om, oricât de deprimat sau decăzut în aparenţă, poate ajunge să iasă din această stare şi să devină un om fericit şi binecuvântat, dacă doreşte. Potenţialul pozitiv există în orice lucru şi în orice fiinţă. Trebuie doar să-l ajutăm să se exprime pe deplin.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 27 BALANŢĂ
UN AEROPLAN PLUTEŞTE SUS, ÎN ÎNALTUL CERULUI
Este minunat atunci când ştii să te desprinzi de situaţia pe care o trăieşti ca să te ridici deasupra ei, să o priveşti detaşat. Atunci poţi vedea lucrurile în ansamblu, şi ai prilejul să întrevezi căi de ieşire care altfel îţi erau ascunse. Aminteşte-ţi de asta ori de câte ori ai probleme. Ridică-te mai presus de ele, aminteşte-ţi că întotdeauna există o soluţie, dar nu uita să revii pe pământ ca să aplici soluţia astfel descoperită.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top