Previziuni pentru 17 martie 2014

Se resimt destul de puternic efectele Lunii Pline de aseară, de aceea este bine să luăm totul în considerare, dar mai ales să dăm dovadă de stăpânire de sine. Conflictele şi situaţiile tensionate trebuie evitate cu mare grijă şi la fel controlate pasiunile, presentimentele sunt puternice şi este bine să ţinem cont de ele. 
Este o zi armonioasă în care putem să rezolvăm multe probleme sau dificultăţi materiale. În general, mulţi dintre noi ne simţim cam obosiţi sau lipsiţi de energie, dacă simţim nevoia să dormim este indicat să o facem, sistemul nostru imunitar fiind destul de slăbit.
Oricum tot ce se face în această zi, legat de eliberarea de gândurile negre şi tensiuni va creşte, rugăciunile vor fi ca un grăunte într-un sol fertil, vor încolţi şi vor da rod bun. Este cel mai indicat să lucrăm cu energiile fine, şi de asemenea, să nu facem excese de nici un fel.
Spre seară vom avea sentimentul de stabilitate, de siguranţă, vom simţi un fel de maturizare a emoţiilor dar şi a sentimentelor. Vom putea avea întâlniri sau cunoaşte oameni care vor avea o importanţă deosebită în viaţa noastră.
Este un sentiment, pe care de altfel îl simţim de câteva zile, că ne înţelegem menirea, că primim răspunsuri legate de propriul nostru destin. Cred că cel mai sugestiv pentru a descrie această perioadă este următorul text: Un om plecat în căutarea înţelepciunii hotărî să meargă în munţi, pentru că i se spusese că acolo, o dată la doi ani, se arăta Dumnezeu. În primul an mâncă tot ce avea pământul de oferit. Într-o zi, proviziile se terminară şi a trebuit să se întoarcă în oraş. “Dumnezeu e rău!” exclamă. “Nu ştie că de un an aştept să aud glasul Lui? Eram înfometat şi acum a trebuit să mă întorc.”
În acel moment apăru un înger. ”Dumnezeu vrea bucuros să vorbească cu tine”, spuse îngerul. “Un an întreg te-a hrănit. El spera ca după aceea tu să-ţi produci hrana singur. Dar ce ai sădit? Dacă un om nu este în stare să facă să rodească locul unde trăieşte, nu e gata să vorbească cu Dumnezeu.”
Pe 17 martie în fiecare an, este o zi deosebită Alexiile, când, ca printr-o minune, se deschide pământul şi toate gângăniile, insectele şi târâtoarele – mai ales şerpii ies din pământ şi încep să-şi vadă de ale lor. Se purifică  casa şi curtea cu tămâie, înconjurând-o de trei ori, tămâindu-se şi pomii, pentru ca gospodăria să aibă spor şi să fie roditoare. În calendarul ortodox se sărbătoreşte Sfântul Alexie, el este ocrotitorul tuturor credincioşilor care vor să ajungă „oameni ai lui Dumnezeu”.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Semenul tau este invatatorul tau. El iti arata la ceea ce trebuie sa privesti in tine insuti. Acelasi lucru il faci si tu pentru el.
Acesta este scenariul trezirii. Nu face din el o telenovela. Nu-l face pe semenul tau responsabil pentru experienta ta. El nu poate fi responsabil pentru experienta ta. Semenii tai, oamenii, nu trebuie sa fie nici tapi ispasitori si nici semizei. Ei nu sunt cauza suferintei tale si nici cei care-ti aduc mantuirea. Ei sunt calatori egali in aceeasi calatorie. Ceea ce ai simtit tu, au simtit si ei. Ca si tine, si ei invata sa-si vada propriile tipare de autotradare. Ca si tine, si ei invata sa spuna DA sinelui si NU cand e vorba sa renunte la propria forta.
Ai rabdare, aceasta este o calatorie pentru a capata putere deplina. Atunci cand sinele are forta deplina, abuzul devine imposibil.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 27 PEŞTI
O LUNĂ PLINĂ ILUMINEAZĂ CERUL
Fiecare proces are momentul lui de maxim, de împlinire. Este momentul în care te poţi bucura cel mai mult de ceea ce ai realizat sau obţinut, şi în care poţi vedea cel mai limpede utilitatea şi eficienta lucrării. Dar nu trebuie să te limitezi numai la atât, căci orice împlinire este doar o treaptă către noile împliniri care vor veni, pe măsura atenţiei şi efortului tău.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 2 BALANŢĂ
LUMINA CELEI DE-A ŞASEA RASE, TRANSMUTATĂ ÎN A ŞAPTEA
Totul este într-o continuă schimbare, iar schimbarea are sens numai dacă este spre mai bine. Când schimbarea pare să fie spre mai rău, ce te opreşte să cauţi soluţii pentru a merge spre mai bine? Nu-ţi ajută să spui că e mai rău, dar dacă te concentrezi tu însuţi să faci să fie mai bine, fără să aştepţi ceva de la alţii, atunci viaţa ta va cunoaşte un continuu progres.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top