Previziuni pentru 12 iunie 2014

Ne aflăm în perioada de maxim al Lunii, din acest motiv emoţiile, intuiţia şi analizele economice pot fi în prim plan. Totodată ne vom concentra atenţia şi asupra reuşitelor materiale, fiind importantă mai ales implicarea în proiecte financiare de lungă durată. Se pare că din acest punct de vedere la mulţi dintre noi se întrevede posibilitatea unor modificări importante în acest plan.

Şi aspectele legate de sănătate, dietele şi tratamentele naturiste vor avea un loc important în viaţa noastră în aceste zile, sextilul Venus Chiron este extrem de puternic, chiar dacă efectele sunt pe termen scurt, forţa lui este intens regeneratoare; de aceea orice fel de tratamente începute acum, mai ales curele de detoxifiere a limfei şi sângelui sunt extrem de importante. Este la fel de important ca timp de 4 zile, începând de astăzi să ne susţinem ficatul şi glandele suprarenale. Ficatul se află sub guvernarea jupiteriană, iar poziţia de exaltare a planetei ne ajută să putem realiza eficient susţinerea lui. Jupiter este ajutat de Lună cu care se află în recepţie mutuală, de aceea această Lună Plină ne ajută să ne susţinem din plin ficatul, în acest fel revenindu-ne bucuria de a trăi, forţa interioară şi voinţa.

Pe scurt vom fi preocupaţi în primul rând de latura emoţională, sentimentală, iar apoi de aspectele pecuniare, materiale şi de sănătate.

Este important să înţelegem că este momentul în care putem lega trecutul de viitor, prin prezent, prin pregătirea unui nou ciclu din viaţa noastră. Poate pare pentru mulţi dintre noi un moment în care nu avem nimic de legat, chiar dacă nu percepem acum acest moment, încercaţi să acţionaţi de această manieră, pentru că lucrurile acţionează sigur în acest sens şi într-un mod extrem de subtil, de rafinat.

Luna în Săgetător formează aspecte armonioase şi ne dă dorinţa de a trăi din plin viaţa, imaginaţie şi intuiţie dar şi o exacerbare a dorinţei de libertate, simţind de numeroase ori de a face schimbări radicale, bruşte în viaţa noastră.

Unul dintre miturile cel mai bine înrădăcinate în societa­tea noastră este credinţa că evenimentele ne vin din exterio­rul nostru, că au o cauză dincolo de noi, uneori mai presus de noi, o cauză independentă de vrerea şi voinţa noastră. Şi mai este şi ideea că dincolo de noi există un responsabil pentru nefericirea noastră, pentru greutăţile şi disperarea noastră. Astfel riscăm să facem cu noi înşine cea mai rea dintre es­crocherii: aceea de a nu înţelege că suntem parte activă din tot ceea ce ni se întâmplă, că suntem în acelaşi timp iniţiatorii şi producătorii propriei noastre suferinţe. Astăzi prin aspectele frumoase pe care Luna le face din Săgetător, domiciliul lui Jupiter, cu Marte, Uranus şi Vesta, avem posibilitatea de a înţelege dintr-o altă perspectivă, mult superioară, ceea ce ni se întâmplă, dar mai ales avem posibilitatea de a vindeca răni vechi din trecut. Totul este să înţelegem că provocările care apar astăzi se datorează tocmai acestora şi în loc să le acceptăm, să ne întrebăm de ce au apărut, răspunzând la această întrebare, vom putea rezolva eficient multe probleme personale, care de ceva vreme ne fac trişti şi nefericiţi.

 

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Iubirea este continuă; este tot ceea ce este creat în Univers, este tot ceea ce se creează încă. Ea este şi nu poate niciodată să dispară. Starea de dragoste este o stare de plenitudine inexplicabilă, pentru ca este legată de infinit, de Dumnezeu.

Iubirea este singura energie care ne poate transforma şi vindeca complet. Dar, pentru aceasta, este necesar să reaprindem, atât în inimă, cât şi în fiecare din celulele noastre, această flacără a iubirii. Suntem creaţi prin iubire şi din iubire, natura noastră profundă este iubire. Daca ne privim cât mai profund în inimă, vom găsi acolo un copil al lui Dumnezeu, învăluit permanent, cu tandreţe de iubirea Tatălui.

Să-l rugăm pe arhanghelul Samuel să ne ajute să îndepărtăm gândurile de teamă, abandon, respingere, ideile preconcepute, interdicţiile şi să ne simţim întotdeauna iubiţi. Să ne ajute să ne deschidem inima, aşa cum o floare se deschide primind lumina şi, în acelaşi timp, dăruieşte toată frumuseţea sa, parfumul său, pentru că ea ştie că, în plenitudinea sa, este iubită şi purtătoare a frumuseţii creaţiei.www.lumeaingerilor.ro

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 22 GEMENI

CUPLURI DANSÂND, UMPLU HAMBARUL LA O SĂRBĂTOARE A RECOLTEI

Când o etapă se apropie de sfârşit, vine un bun moment pentru a ne bucura de realizările şi roadele ei. Dar bucuria cea mai mare este atunci când o putem trăi împreună cu ceilalţi. Cele mai bune rezultate se obţin, în general, atunci când se lucrează în colaborare, şi pentru binele comun. De aici rezultă şi cele mai mari sărbători.

 

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 23 RAC

ÎNTRUNIREA UNEI SOCIETĂŢI LITERARE

De câte ori ai prilejul să fii prezent în grupuri cu preocupări elevate, este un moment deosebit din care poţi învăţa foarte mult. Ai ocazia să-ţi exprimi ideile şi emoţiile, să te prezinţi cu tot ce ai mai bun, pentru a deschide căi de comunicare şi pentru a-ţi crea relaţii utile nu doar pentru tine, ci şi pentru societatea în care trăieşti. Fii mereu gata să participi la ceea ce te poate înălţa.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top