Previziuni pentru 17 iunie 2014

Astăzi este o zi cu foarte multe aspecte astrale, care ne aduc evenimente sau informaţii legate de activităţile cotidiene. Apoi Mercur revine în semnul Gemenilor, prin mişcarea aparent retrogradă, la ora 12.57, din acest moment readucând în discuţie anumite situaţii cu care ne-am întâlnit şi acum aproximativ două săptămâni. Este posibil ca până în 13 iulie, să simţim nevoia şi să fim ajutaţi în a ne schimba atitudinea faţă de viaţă, să ne dorim să facem efectiv purificări, pe măsură ce vor avea loc diverse încercări existenţiale. Poate că aparent, sunt necesare eforturi mari în ceea ce avem de înfăptuit, dar esenţial este să ne păstrăm Calea, să ne păstrăm principiile morale, să fim spontani, non-violenţi, sinceri şi să acţionăm şi să gândim doar din Inimă. Este nevoie de mult curaj spiritual pentru a înfrunta provocările şi tentaţiile, sau faima socială, fiind nevoie doar de a fi fixaţi asupra realizării spirituale în primul rând. Cred că următoarea întâlnire Soare Mercur, de vineri, este una dintre cele mai vibrante şi voi scrie un articol separat despre ea.

Luna formează şi ea trigon cu Mercur, ceea ce face ca ziua de astăzi să fie importantă din punct de vedere a unor decizii personale, care pot fi inspirate.

Junona îşi schimbă şi ea semnul trecând din zodia Taurului în zodia Gemenilor, astfel influenţa ei devenind mult mai intensă, mai ales pentru ca va sprijini activităţile comerciale. În acelaşi timp prin acest ingres, Junona se va afla în sesquicuadratură cu Marte aflat în semnul ei de exaltare, Balanţa, de unde îi va face destul de delicate negocierile, fiind posibile fel de fel asocieri şi situaţii complicate.

Soarele şi Luna sunt într-un frumos trigon descrescător, în care este implicat şi Nodul Nord, formându-se pe cerul astral o frumoasă Piramidă de aer, care ne ajută astăzi să avem claritate în gândire, să înţelegem multe aspecte importante din viaţa personală, să ne implicăm în evoluţia generală, să fim atenţi la relaţiile parteneriale şi nevoile sufleteşti ale celor cu care colaborăm sau suntem în relaţii sentimentale. Mai este un mesaj, şi anume că armonia noastră interioară şi atitudinea prietenească ne poate aduce, indiferent de situaţie, o zi relaxantă, frumoasă şi cu împliniri la nivel profesional. Altă cheie ar fi să nu luăm în seamă trecutul, să folosim doar experienţa pe care el ne-a adus-o şi să ne bucurăm de clipa prezentă şi de frumuseţea acestei zile. Ziua de astăzi ne va ajuta să înţelegem cu exactitate ce avem de făcut, lăsând intuiţia să ne ghideze, ţinând cont de mesajele subtile pe care le primim de la univers sau de ideile care ne trec prin cap. Avem un mental profund, înclinat să capteze esenţialul, capacitatea de a ne focaliza fără probleme asupra oricărui subiect. Comunicarea funcţionează perfect, mai ales că avem capacitatea de a înţelege şi empatiza cu cei din jurul nostru. În plus avem prilejul să învăţăm din erorile altora, ca să nu mai ajungem în situaţia să le repetăm. Pe de altă parte, există şi lucruri pe care nu le putem învăţa decât de la cei dinaintea noastră. Prejudecăţile legate de diferenţele de vârstă sau de alte tipuri tind să-i despartă pe oameni, dar cine realizează că acestea sunt doar aparenţe, va putea beneficia de tot ce este mai bun în fiecare semen al său.

Este una dintre cele mai bune zile ale acestei săptămâni şi perioade, tocmai pentru că ne ajută să vedem limpede şi clar ce avem de făcut, să fim inspiraţi şi ajutaţi să înţelegem următorii paşi care urmează.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Arta Păcii începe cu tine. Munceşte cu tine şi lasă Arta Păcii să se manifeste în toate activităţiile tale. Fiecare are un spirit care poate fi şlefuit, un corp care poate fi antrenat şi o cale pe care să o urmeze. Eşti în viaţă pentru a cunoaşte ceea ce este sacru în tine. Adu pacea în propria ta viaţă şi aplică Arta Păcii în tot ce te înconjoară.

Omul nu are nevoie de case, bani, putere, sau de un anumit statut pentru a practica Arta Păcii. Paradisul se află acolo unde te afli şi acela este locul unde te poţi antrena.

Toate lucrurile, materiale şi spirituale, îşi au originea într-o singură sursă şi sunt legate între ele, ca şi cum ar fi o singură familie. Trecutul, prezentul şi viitorul sunt cuprinse toate în forţa vieţii.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 GEMENI

GERUL IERNII ÎN PĂDURI

Când lucrurile par să îngheţe în situaţii aparent lipsite de energie şi de dinamism, avem prilejul să ne relaxăm şi să privim ansamblul fără să ne mai distragă atenţia schimbările obişnuite, ca să putem vedea în perspectivă, dincolo de aparenţe. Asemenea momente pot să fie şi semne ale unei activităţi intense care este pe cale să înceapă.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 14 BALANŢĂ

ÎN ARŞIŢA AMIEZII, UN OM ÎŞI FACE SIESTA

Trebuie să ştii să te relaxezi şi să te odihneşti la momentul potrivit. Munca fără oprire poate să-ţi epuizeze resursele şi să-ţi reducă randamentul, mai ales dacă o faci doar din obligaţie, de rutină, fără plăcere. Învaţă să-ţi rezervi în fiecare zi un moment (10-15 minute) pentru relaxare, destindere, detaşare, recuperarea forţelor. Oricât de presantă ar fi o problemă, o vei rezolva mult mai bine cu forţe reînnoite, cu o minte limpede şi revigorată printr-un moment de relaxare.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top