Previziuni pentru 1 iulie 2014

Ziua de astăzi se anunţă destul de tensionată, mai ales pentru că Mercur este staţionar direct şi ne determină să luăm anumite decizii sau să acţionăm într-un anume fel. Practic de joi se poate constată un fel de revenire la normal a activităţilor şi abilităţilor, dar, cu toate acestea va exista o teamă şi o prudenţă nejustificată, indusă mai mult de contextul exterior decât de un pericol real sau o prudenţă datorată precauţiei şi înţelepciunii. Este interesant de ştiut că Mercur este staţionar pe centura lui Orion care intersectează ecuatorul ceresc. Această poziţie este interesantă căci amplifică calităţile mercuriene, aducând abilitate şi posibilitatea de a rezolva şi înţelege anumite conjuncturi, de a ne adapta şi mula pe situaţiile complicate din jurul nostru. În acelaşi timp este destul de periculos aspectul de conjuncţie pentru că sugerează o luptă a intereselor, un fel de vânătoare, la nivel spiritual, este important să ne respectăm promisiunile şi să fim cât mai corecţi.

După ce formează sextil cu Mercur, Luna trece în perioada de fără direcţie, până după miezul nopţii, de aceea este indicat ca începând cu ora 13.00 să fim extrem de prudenţi şi atenţi, să ne ocupăm de probleme organizatorice, să fim cât mai exacţi şi deschişi spre comunicare, fără a ne implica în proiecte noi, semnare de contracte sau luare de decizii importante.

Astăzi se va resimţi concret inconjucţia dintre Saturn retrograd şi Uranus, aspect care se reface şi care ne determină să fim destul de închişi, reducându-ne empatia şi creativitatea sau fiind extrem de neatenţi şi lipsiţi de concentrare. De fapt suntem într-o extremă, ceea ce ne face să ne pierdem obiectivitatea şi să acţionăm destul de impulsiv, conform cu imaginea pe care ne-am realizat-o. Aş putea spune că este un aspect provocator, care ne determină să ne rupem, să ne eliberăm de tot ce pare ştiut, cunoscut sau realizat, pentru a risca totul pe o viziune sau vis. Această stare ne aduce numeroase frământări interioare şi oscilaţii.

De aceea ar trebui că, mai ales în relaţiile sentimentale să ne controlăm ieşirile, pentru că putem risca discuţii aprinse sau chiar mici certuri. În schimb energia fizică este foarte mare, de aceea orice fel de activităţi care implică eforturi sau muncă fizică sunt foarte potrivite.

Să avem grijă, să ne armonizăm în permanenţă sufletul, să nu ne lăsăm provocaţi sau antrenaţi în fel de fel de discuţii contradictorii pentru că certurile pot izbucni în orice moment.

Nu uitaţi că orice lucru le influenţează pe celelalte şi că toate nivelurile şi dimensiunile interacţionează între ele. Nu uitaţi că mintea noastră poate construi imaginile care ne pun în contact cu ceilalţi. Reacţia noastră ar trebui să fie de a ne baza pe ceea ce ştim deja şi deci putem începe să sintetizăm deja, ajutându-i pe ceilalţi să îşi găsească independenţa.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Când viaţa ta este frământată de furtuni şi valuri, ridică-ţi ochii spre cer ca să vezi semnele ce anunţă liniştirea furtunii. Pentru fiecare om, cerul este simbolul celui mai înalt ideal al său, al celor mai înalte principii şi motivaţii care îl conduc în viaţă. Oamenii sunt temători şi stresaţi când uită că există lucruri pentru care viaţa merită să fie trăită în pace şi bucurie.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 10 RAC

UN DIAMANT MARE ÎN PRIMELE FAZE ALE PROCESULUI DE ŞLEFUIRE

Este nevoie de o muncă atentă şi precisă pentru a da o formă perfectă potenţialului tău creator. Talentele şi aptitudinile tale brute pot fi puse în valoare cel mai bine dacă sunt antrenate şi şlefuite până la punctul în care oricine se poate bucura de strălucirea şi binefacerile aduse de ele. Orice om ascunde în fiinţa sa o piatră preţioasă, dar trebuie să lucreze ca să o scoată la iveală.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 19 BALANŢĂ

O BANDĂ DE TÂLHARI ÎN ASCUNZIŞ

Ceea ce este nepermis poate fi recunoscut prin faptul că se ascunde. Lucrurile cu care te jenezi faţă de ceilalţi sunt acele lucruri pe care le foloseşti greşit, şi din această cauză ai fi judecat dacă le-ai dezvălui. Tu simţi asta în adâncul tău, iar ascunderea nu este decât o soluţie temporară. Adevărata soluţie este să înveţi să vezi şi să faci lucrurile corect, fără vină, şi atunci nu vei mai fi nevoit să ascunzi ceva. Când ceea ce faci este just, nu mai are nevoie să fie ascuns.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top