Previziuni pentru 6 iulie 2014

De această dată se pare că într-un fel sau altul vom fi puşi în ipostaza de a ne confrunta cu temerile noastre tocmai pentru a le vindeca. Evenimentele pe care le vom trăi sau situaţiile cu care ne vom întâlni sunt de natură de a ne transforma în sens constructiv, de aceea este important să analizăm în profunzime ceea ce simţim sau trăim în săptămâna următoare, pentru că în acest fel vom fi capabili să înţelegem greşelile comise şi să le reparăm la timp. În acest fel fiecare dintre noi vom putea înţelege de ce se întâmplă ceea ce ni se întâmplă.

Oricum luarea deciziei este printre cele mai dificile sarcini, mai ales dacă ne confruntăm cu probleme emoţionale, în care binele şi răul sunt de multe ori greu de definit, părând depăşiţi de situaţie.

Luna ne îndeamnă să acţionăm pentru ca relaţiile noastre să fie cât mai clare, mai ales cele care vin din trecut. În plus ne aduce în atenţie că cel mai potrivit sprijin îl putem găsi de la persoanele cele mai apropiate, iubiţi, prieteni sau asociaţi. Ceea ce se întâmplă de fapt, este că avem tendinţa să nu comunicăm, dedicându-ne foarte mult timp problemelor profesionale, neglijând de foarte multe ori să discutăm problemele presante, care ne preocupă.

Este timpul acţiunii, nu ne putem permite să amânăm sau să ezităm, căci putem pierde, sau putem ieşi din fluxul normal al lucrurilor, fiind astfel depăşiţi de împrejurări.

Este foarte posibil să fie aduse în prim plan erorile trecutului, să fim copleşiţi emoţional de stări contradictorii, de suspiciuni sau resentimente.

Cel mai important este însă să cercetăm lucrurile în profunzime , să ne hotărâm, pentru că altfel ne vom simţi supuşi compromisului.

Vorbind metaforic, seminţele încep să germineze, gândurile, sentimentele şi acţiunile de la Lună Nouă încep să dea roade.

Este momentul când avem prilejul să vedem dacă lucrurile merg aşa cum ne-am propus.

Dacă evaluarea este dificilă, ne ghidăm după ceea ce simţim: suntem mulţumiţi de derularea lucrurilor şi împăcaţi cu ceea ce promit ele în continuare?

Dacă nu, atunci este cazul să decidem ajustări importante pentru a corecta ce a fost greşit sau ce nu funcţionează aşa cum am dorit.

Dacă vrei „să ştii”, trebuie să înveţi să stai de-o parte şi să observi.

Dacă vrei „să fii”, trebuie să te implici total în experienţă.

Propria mea învăţătură se îndreaptă către cei care se implică. Este o călătorie experimentală înspre rădăcinile abuzului, înveţi, făcând gre­şeli şi învăţând din ele. Acesta este procesul mântuirii. Iar greşelile noastre devin pregnante, evidente, puternice.

De aceea să ne dedicăm ziua pentru a administra nevoile noastre interioare şi mai puţin cele exterioare.

Pentru a învăţa să ai încredere trebuie să începi să fii complet ne­utru în privinţa a ceea ce ţi se întâmplă în viaţă. Nu trebuie să vezi lucrurile într-o lumină pozitivă. încetează, însă, de a le vedea într-o lumină negativă. Încetează de a-ţi mai impune aşteptările asupra eveni­mentelor şi circumstanţelor din viaţa ta. Pur şi simplu, lasă viaţa să mear­gă înainte şi vezi ce se întâmplă.

 

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Doamne si Duhule Sfânt, astăzi am uitat cine sunt.

Aminteşte-mi.

Ingăduie-mi sa aud vocea tacerii.

Ingaduie-mi sa vad ceea ce nu poate fi vazut.

Ingaduie-mi sa simt cea mai delicata atingere a Ta.

Stiu ca imi  esti la fel de aproape ca si respiratia.

Asa ca, respira in mine astazi.

Amin.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 15 RAC

UN GRUP DE OAMENI CARE AU MÂNCAT PREA MULT ŞI LE-A PLĂCUT

Unii oameni cred că tot ce este mai bun în viaţă se rezumă la mâncare şi băutură. Plăcerile simţurilor au rolul lor în viaţă, fără îndoială, dar dacă ajungi să trăieşti mai mult pentru ele decât pentru a cunoaşte tot ce oferă viaţa, înseamnă că te limitezi la un aspect foarte restrâns al vieţii. Există mult mai mult decât atât.

 

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 25 BALANŢĂ

VEDEREA UNEI FRUNZE DE TOAMNĂ ADUCE UNUI PELERIN REVELAŢIA SUBITĂ A MISTERULUI VIEŢII ŞI MORŢII

Cele mai grele întrebări îşi au răspunsul în ele însele. Cele mai complicate probleme au soluţii foarte simple. Întotdeauna răspunsul este la îndemâna ta, trebuie doar să ştii să-l vezi. Dar fii conştient că răspunsul la o întrebare i se dezvăluie fiecăruia după cum are el nevoie în acel moment. Totul este relativ, şi dacă azi primeşti un răspuns, mâine poţi descoperi că la aceeaşi întrebare există şi alt răspuns, mai adânc.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top