Previziuni pentru 16 iulie 2014

Astăzi este o zi extrem de interesantă, în primul rând Jupiter părăseşte semnul de exaltare al Racului şi trece în semnul Leului. Aici se simte în largul lui, Racul fiind un semn de foc, practic acţionând conform principiilor sale de expansiune şi de creştere, doar că la nivel personal, constructiv. Evident că poate aduce o creştere economică, amplifică şansele şi dezvoltă proiectele legate de copii sau educaţionale. În acelaşi timp există posibilitatea ca fiecare dintre noi să fie mai speculativ, mai stăpân pe propriile dorinţe şi necesităţi. Jupiter este zeul bogăţiei oferind posibilităţi nelimitate, oportunităţi, care au prea puţin de-a face cu banii. Practic adevărata bogăţie pe care o aduce Jupiter este acea de face lucrul potrivit la timpul potrivit, de-a fi acordat permanent la vibraţia Universului. Aş mai putea spune că Jupiter ne va îmbogăţii pe fiecare pe baza propriei definiţii, propriilor aspiraţii, însăşi faptul că ne ridicăm această întrebare ne provoacă la a căuta răspunsuri. Practic vom primi o serie de binecuvântări, ni se vor deschide nişte drumuri, iar situaţiile grele îşi pot găsi rezolvări minunate.

Felul în care acţionează Jupiter asupra fiecărei construcţii o voi scrie într-un articol separat..

Tot astăzi Soarele se află în cuadratură cu Nodul Nord şi începe să se resimtă cuadratura dintre Saturn şi Lilith. Este important să fim atenţi la provocări, să cercetăm toate posibilităţile care apar, să acţionăm constant şi permanent pentru că lipsa de acţiune este cea mai proastă variantă.

Este important să renunţăm la orice formă de egoism şi să depăşim starea în care avem impresia că viaţa trece pe lângă noi. Este bine să ne eliberăm pe noi şi pe ceilalţi de ceea ce s-a întâmplat pentru a ne pregăti de un nou ciclu lunar. Este bine să comunicăm, să îi informăm pe cei din jur despre realizările sau proiectele noastre, să împărtăşim din cunoaşterea noastră, să dăruim. Este perioada în care trebuie să ne exprimăm şi să ne manifestăm în aşa fel încât să fim pe placul celor din jur, pentru a fi mai eficienţi şi coerenţi.

Tot astăzi Uranus şi Junona formează un frumos sextil, chiar dacă cele două planete sunt incompatibile oarecum, prin nepotrivirea direcţiilor pe care acţionează, cu siguranţă astăzi pot să se intersecteze corect şi să ne aducă oportunităţi importante pentru a înţelege, accepta, acţiona şi materializa corect ceea ce trebuie materializat în relaţiile fiecăruia dintre noi.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Ar fi bine să încercăm să ne păstrăm calmul şi să nu răspundem la provocări, să ne menţinem sentimentul de iubire, viu, orice s-ar întâmpla. În perioada care va urma ne va fi cel mai puternic testată încrederea în oameni şi iubire. Nu trebuie să ne lăsăm copleşiţi de imagini negative sau de suspiciune.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 24 RAC

O FEMEIE SI DOI BARBATI NAUFRAGIATI PE O INSULITA DIN MARILE SUDULUI

Când ai de ales intre doua directii si ambele sunt la fel de tentante, este o incercare a puterii tale de a lua decizii juste. Nimeni nu te poate ajuta cu adevarat, fiindca orice decizie pe care o iei iti apartine, chiar si atunci când ea pare sa fie sugerata sau impusa de altcineva. Asculta-ti inima si alege directia in care stii ca iti vei gasi pacea.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 4 RAC

LA O TRECERE PESTE CALEA FERATĂ, UN AUTOMOBIL E LOVIT DE UN TREN

În anumite puncte de pe drumul tău trebuie să ştii să dai prioritate colectivităţii. Dacă ideile tale sunt diferite de ale majorităţii, nu este neapărat nevoie să intri în conflict cu toţi ceilalţi. Poţi să aştepţi până când şi ei vor fi gata să accepte noile idei, sau până când vor trece într-o stare mai receptivă. Găsirea momentului potrivit cere răbdare şi discreţie, ca să poţi trece de răscrucile periculoase.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top