Previziuni pentru 5 august 2014

Astăzi până la ora 13.30 Luna este fără direcţie, după care v-a trece în semnul Săgetătorului, de aceea este indicat ca până la această oră să nu întreprindem activităţi importante şi să nu încercăm negocieri sau demararea unor acţiuni noi.

Apoi întreaga zi se află sub semnul cuadraturii dintre Venus şi Nodurile lunare, ceea ce evident ne determină să fim cu mult mai atenţi la propria persoană decât la ceea ce necesită cei din jurul nostru. Este posibil să înţelegem cu mai mare uşurinţă ce avem de făcut şi ce anume din trecutul nostru, ne-a împiedicat, ca atitudine, lipsă de concentrare şi interes, să rezolvăm probleme importante şi să ne realizăm destinul. Cel mai bun sfetnic în acest moment este sufletul, vocea lui fiind puternică şi fermă. Dacă avem dubiu, este bine să ne rugăm înainte de a lua o decizie sau de a înţelege corect ceva sau pe cineva.

Apoi în sprijinul acestei cuadraturi constructive, vine şi trigonul Saturn Chiron, care ne aduce maturitate, înţelepciune şi capacitatea de refacere sau de conştientizare a problemelor despre care vorbeam mai sus. Putem considera această zi una deosebită, în care primim, dacă vrem să ascultăm şi suntem deschişi, mesaje extrem de importante şi frumoase. Dificultatea constă în a alege şi discerne cu sufletul deschis.

Suntem oarecum supuşi unor încercări sau situaţii prin care este obligatoriu să trecem. Altfel, la nivel mundan, în această perioadă, asistăm la apariţia, manifestarea şi apoi disiparea unor energii şi evenimente de anvergură sau de mari proporţii şi care sunt fireşti sfârşiturilor şi începuturilor de ere, de vârste cosmice.

Se poate spune că este o zi plină de agitaţie, evenimente şi întâmplări, ele sunt de natură a ne crea oportunităţi, de a ne face să deschidem ochii asupra posibilităţilor care ni se deschid, ţine doar de noi dacă vom vedea numai ceea ce nu ne convine şi vom riposta sau vom primi evenimentele ca nişte încercări importante şi ca nişte paşi necesari pentru a evolua.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
James Allen a scris acum 100 de ani: Suflete zdruncinate de furtuni, oriunde aţi fi, indiferent în ce condiţii aţi trăi, să ştiţi că în oceanul vieţii insulele binecuvântate zâmbesc şi tărâmul însorit al idealului vostru aşteaptă să veniţi. Pe scurt el spune aşa: Cum gândeşte omul în inima sa, aşa este. Spicuind mai departe el spune că omenirea pluteşte pe valuri de pasiune necontrolată, într-un tumult de suferinţă ne înfrânată, este cu sufletul la gură de griji şi îndoieli. Numai omul înţelept, cel ale cărui gânduri sunt controlate şi purificate determină vânturile şi furtunile sufletului să-l asculte.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 13 LEU

UN BĂTRÂN CĂPITAN DE MARINĂ ÎN BALANSOAR PE VERANDA CASEI SALE

Unele întâmplări din viaţă ajungi să le înţelegi abia atunci când devii detaşat, când rezultatul lor potenţial nu te mai afectează, când ai reuşit să treci dincolo de ele şi le poţi analiza lucid şi obiectiv. Cu cât te poţi detaşa mai uşor, cu atât ai şanse mai bune să găseşti soluţiile cele mai practice.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 6 SCORPION

O GOANĂ DUPA AUR ÎI MÂNĂ PE OAMENI DEPARTE DE PĂMÂNTUL LOR NATAL

Când simţi nevoia să pleci, să schimbi locul unde cauţi împlinirea speranţelor şi viselor tale, întreabă-te mai întâi dacă nu cumva comoara căutată este chiar aici unde te afli. Călătoria în necunoscut are riscurile şi greutăţile ei, dar eşti pregătit să dai ceea ce ai deja pentru ce s-ar putea să găseşti? Dacă alegi să rămâi, rămâi cu bucurie. Dacă alegi să pleci, pleacă păstrând aceeaşi bucurie. Orice vei decide, nu trebuie să faci cu inima îndoită. Întotdeauna vei găsi ceea ce ai nevoie.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top