Previziuni pentru 30 septembrie 2014

Starea de agitaţie specifică acestei zile, dată de guvernarea planetei Marte, face să apară fenomenul de agresiune de la cele mai mărunte lucruri, ea mă determină să recomand amânarea treburilor importante. În plus Marte este în septil cu Nodul Nord, ceea ce mă determină să afirm că vor avea loc doar acele evenimente necesare pentru a ne conştientiza calea şi direcţia în viaţă.

Luna este fără direcţie întreaga zi şi de acea simţul măsurii ne este străin şi ne concentrăm foarte mult pe exteriorul nostru, fiind foarte influenţaţi de lumea exterioară.

Seara, vom resimţi în viaţa particulară multe blocaje, inhibiţie sau un sentiment de izolare, fiind posibil să reacţionăm cu impulsivitate sau necontrolat. De fapt este un moment în care ne vor fi testate emoţiile, relaţiile, tocmai pentru a conştientiza şi elimina propriile slăbiciuni.

Astăzi se formează septilul exact dintre Soare şi Jupiter, de aceea sunt anumite acţiuni care trebuie făcute iar altele sunt blocate, prioritatea fiind stabilită doar de Dumnezeu. Este necesară multă obiectivitate în aprecieri, dar, mai ales autoanaliză. Reacţiile necontrolate sau blocajele vor fi cauzate de neacceptarea situaţiei din viaţa particulară, în această zonă fiind necesară descoperirea şi aprofundarea cauzelor reale care le-au generat.

Tot astăzi, şi parcă pentru a completa şi sublinia direcţia de înţeles şi trăit, Venus formează septil cu Saturn, venus fiind puternică, în domiciliu şi în point aries, energia ei fiind extrem de intensă şi vindicativă. Dacă vom depăşi cu succes aceste momente delicate, putem spune că în viaţa noastră, mai ales cea emoţională şi sentimentală, se va da startul unui nou ciclu, mai sigur şi mai stabil. Mai avem un septil extrem de activ, acesta este de durată şi este mult mai subtil, mai greu de resimţit în plan concret, având rolul de curăţare şi transformare a energiei generate de karmă. El dă un sens profund fiecărei întâmplări din viaţa noastră.

Lecţia acestei zile este aceea de a aprecia tot ce ni se dă, pentru că vine de la Dumnezeu. De multe ori ni se pare că aşteptăm prea mult ceea ce ni se cuvine, dar dacă ne gândim că şi noi, la rândul nostru nu dăm copiilor noştri lucruri pe care nu le apreciază pentru că nu ştiu să le utilizeze, şi atunci le pot strica, devine mai lesne de înţeles de ce ni se întâmplă toate acestea. Ceea ce aşteptăm, înainte de a ne fi dat, trebuie să învăţăm să avem grijă de el şi să-l  ştim să-l folosim în felul în care trebuie folosit, cu iubire şi atenţie. Deci totul depinde de noi, pentru a obţine ce ne dorim. Când forţăm lucrurile suferinţa este mai mare şi durerea mult mai adâncă. Dedicaţi toată energia acestei zile lui Dumnezeu, folosiţi orele planetare ale lui Marte pentru a vă recăpăta forţa iubiri şi a spiritului. Dumnezeu este o forţă care consumă totul şi este totul. El este vântul ce suflă peste ape, frunzele ce cresc şi apoi cad, simplitatea trandafirului, intens prin culoarea sa. Dumnezeu este îndrăgostitul, înlănţuiţii, copii care râd, părul cu reflexe de miere. El este Soarele ce răsare, steaua strălucitoare în noapte, Luna care merge pe cer în miezul nopţii. Dumnezeu este frumoasa insectă, pasărea umilă în zborul ei, neînsemnată şi umila râmă. Dumnezeu este mişcare şi culoare, sunet şi lumină. Dumnezeu este pasiune. Dumnezeu este dragoste. Dumnezeu este bucurie. Dumnezeu este tristeţe. Ceea ce este, tot ce este, este  Dumnezeu Tatăl, totalitatea Vieţii, iubitorul de tot ceea ce există. Dumnezeu nu este un personaj aparte, aşezat pe un tron şi care judecă viaţa întreagă. Dumnezeu este viaţa întreagă fiecare moment ce bate. El este ceea ce este continuu, etern.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

De oriunde ai porni, există mereu o perspectivă mai largă, mai înaltă, şi nu trebuie să ai complexe din cauza locului de unde vii. Ai aceleaşi şanse de a fi fericit şi împlinit ca şi ceilalţi, dar fiecare are drumul sau de parcurs, de la originea sa până la ceea ce îl poate împlini complet. Oricât de idealistă ar părea viziunea ta, mergi înainte, pas cu pas, ca să o aduci la realitate.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 7 BALANŢĂ

O FEMEIE HRĂNIND PUIŞORI ŞI APĂRÂNDU-I DE ULII

În viaţa fiecărui om există lucruri, oameni, relaţii, idei, pe care trebuie să le hrănească şi să le protejeze. Acestea alcătuiesc lumea lui, şi este de datoria lui să aibă grijă de ele dacă nu vrea să le piardă. Acela care se gândeşte numai la sine şi nu acordă suficientă atenţie lucrurilor şi persoanelor din viaţa sa, trebuie să fie pregătit să rămână fără ele…

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 12 SĂGETĂTOR

UN STEAG CE SE PRESCHIMBĂ ÎNTR-UN VULTUR CARE CRONCĂNE

Dacă ai un ideal, un obiectiv abstract, general, către care tinzi în viaţă, la un moment dat acesta se va concretiza. Oamenii care păstrează în suflet permanent o imagine a ceea ce vor să devină sau să atingă, sunt cei care vor ajunge şi să vadă concretizată acea imagine în viaţa lor, într-o realitate perceptibilă, clară, şi asta nu prin vreo minune inexplicabilă, ci mai ales prin propria lor activitate. Dacă nu ţi-ai stabilit nici un ideal în viaţă, atunci nu ai de ce să te miri dacă viaţa ta este doar un conglomerat de întâmplări şi realizări confuze şi aparent fără sens. Tu eşti cel care trebuie să dai sensul vieţii tale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top