Previziuni pentru 17 noiembrie 2014

Ziua începe cu un frumos trigon Soare Lună, el ajută la realizări concrete, la implicarea în finalizarea unor acţiuni care de ceva vreme trenează. Apoi, de la ora 14.00, Luna este fără direcţie până deseară la ora 21.30, de acea, după acea oră suntem mai confuzi, dar destul de şovăitor şi critici, eschivându-ne de la luarea deciziilor, ceea ce este un lucru bun.

Mercur este în trigon cu Chiron, un aspect care ne readuce în prim plan posibilitatea înţelegerii unor sensuri profunde, subtile, sau să primim explicaţii pentru eşecuri. Acestea sunt o consecinţă a unor acţiuni demarate şi/sau folosite greşit, la început de an. Oricum se pare că este o zi în care se ordonează cu uşurinţă ideile, fiind excelentă pentru organizare şi activităţi administrative.

SE mai poate spune că, în acest context, Mercur ne vorbeşte despre o puternică tensiune interioară, ca o dorinţă de a acţiona, dar paradoxal simţim acut nevoia de susţinere şi sprijin moral. Impulsurile distructive  trebuie înlăturate, sunt doar stări de moment, de tensiune şi presiune interioară. Intuiţia şi empatia ne aduc multă mulţumire sufletească. Într-o zi atât de agitată este singurul mod în care putem avea o percepţie corectă, lipsită de prejudecăţi şi critică.

Sectoarele de viaţă care sunt supuse restructurării sunt legate de comunicare, de reformularea modului de exprimare, de regândirea unor strategi de vânzări, sau a unor planuri de marketing, de reprogramarea unor călătorii sau de începerea unor studii serioase în domenuil profesional. Mai poate fi vorba de o interiorizare necesară fiecăruia dintre noi, pentru a porni pe o nouă cale, restructurându-ne viaţa.

Acest aspect parcă ne spune: cercetează-te, cunoaşte-te pe tine însăţi!

Poate fi pentru mulţi dintre noi o perioadă fără resurse,  de austeritate, şi atunci este necesar să ne punem în valoare bogăţia sufletului. Lipsa de resurse este doar o aparenţă, şi este temporară, necesară pentru a aprecia valorile reale care ne înconjură. Deobicei când  ne lipsesc resursele exterioare, trebuie să folosim  la maxim resursele noastre lăuntrice, înţelegând că de fapt viaţa nu este formată din ceea ce se vede în exterior ci mai ales din ceea ce izvorăşte din noi.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Lucrurile se vor schimba, aceasta este natura lor. Într-o zi reuşeşti, În alta nu, într-o zi eşti sus, în alta jos…
Dar ceva în tine este întotdeauna exact la fel, şi acel ceva e realitarea ta. Eu trăiesc în realitatea mea, nu în visele şi coşmarurile care se învârt în jurul ei.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 25 SCORPION

UN FOTOGRAF CU RAZE X

Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o palidă imagine pentru ceea ce este în realitate. Dacă vrei să vezi dincolo de aparenţe, trebuie să înveţi să foloseşti un alt tip de „vedere”, care funcţionează pe alte frecvenţe, la alte niveluri de vibraţie. Logica te ajută să vezi doar raporturile dintre lucruri care respectă anumite norme ale raţiunii, dar în afara acestora există şi alte aspecte ale realităţii, chiar mult mai profunde şi mai puternice decât ceea ce percepem prin raţiune. Când îţi spui că „viaţa n-are logică dacă te naşti doar ca să mori”, deja recunoşti că există şi altceva dincolo de logică, fiindcă dacă totul ar fi doar logic, viaţa n-ar trebui să existe, neavând logică. Cercetează, cunoaşte-te pe tine însuţi!

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 23 FECIOARĂ

UN DRESOR DE LEI INTRĂ NEÎNFRICAT ÎN ARENA CIRCULUI

Când viaţa te pune în situaţii dificile sau critice, imaginează-ţi că eşti dator să treci o încercare. Ca să controlezi situaţia, forţa brută nu îţi este de folos, şi trebuie să-ţi foloseşti înţelepciunea şi ştiinţa. Numai cu calm şi luciditate poţi găsi cele mai bune soluţii. Educă-te în aşa fel încât să nu-ţi pierzi cumpătul nici în momentele grele, şi să le înfrunţi cu curaj şi agerime.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top