Previziuni pentru 16 decembrie 2014

Luna din semnul Balanţei, amplifică careul în T de pe semnele cardinale: Berbec, Capricorn şi Balanţă, în acest fel, fiecare dintre noi resimte tensiuni interioare şi nevoia de a rezolva sau de a clarifica situaţii importante.

Poate fi vorba de faptul că astăzi Luna ne va ajuta să facem distincţia între ataşamentul excesiv – dorinţa de exemplu – şi nevoia, necesitate. Este o graniţă foarte fină între acestea două, care, odată înţeleasă, ne poate ajuta să înţelegem diferenţa între felul în care apar lucrurile şi cum sunt ele. Aici se poate încadra şi diferenţa dintre emoţiile constructive şi cele ne constructive. Practic prin ne-nţelegere acestei diferenţe, nu poate fi vorba de un rău concret, ci de o deteriorare subtilă, distorsionarea percepţiei realităţii. Această distorsionare constantă dă naştere la ură, mânie, resentimente, frustrări.

Cumva suntem foarte senzitivi şi putem recunoaşte cu uşurinţă nevoile noastre sufleteşti dar semnalele pe care le primim.

Mai este ceva important astăzi, se poate să ne simţim, pe anumite direcţii ale vieţii conform cu simbolul sabian al Nodului Nord, DUPĂ O FURTUNĂ, UN ŞANTIER NAVAL ARE NEVOIE DE RECONSTRUCŢIE, ceea ce semnalează un loc gol în inima noastră de care ar trebui să ne ocupăm pentru a-l umple, în loc să ne simţim tulburaţi. O pierdere, sau mai exact regretul, poate fi înlocuit de o acţiune concretă.

Lilith se apropie de opoziţia exactă cu Neptun, de aceea treburile cotidiene par să iasă mai greu decât deobicei, poate şi pentru că noi nu vedem cu claritate priorităţile şi obiectivele de moment. Tocmai în aceasta constă provocarea, căci singurul sfetnic bun în acest caz este sufletul.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Ar trebui să luăm aminte la exemplele şi experienţele dificile din trecut, mai ales pentru a ne înfrânge pasiunile. Dar să nu uităm că experienţele dificile au contribuit la înţelepciunea colectivă iar fiecare realizare trebuie să ne inspire către eforturi mai mari şi mai adecvate. De fapt mesajul acestei săptămâni este ce-nu-trebuie-uitat-vreodată: primul pas pe care l-am făcut înainte în evoluţie astfel încât să-i ajutăm şi pe ceilalţi să o facă. Pentru aceasta comunicabilitatea este foarte importantă.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 25 SĂGETĂTOR

UN BĂIAT DOLOFAN PE UN CĂLUŢ DE LEMN

Nimic din ceea ce faci nu este întâmplător şi nici inutil, în afară de cazul când nu ştii să găseşti un sens sau o utilitate vieţii tale. Dar fiecare lucru în care eşti antrenat poate fi un exerciţiu util pentru viitor, un prilej de a deveni mai experimentat, mai capabil, mai înţelept, astfel că la un moment dat să ajungi să faci lucruri şi mai interesante, şi mai valoroase. Să ştii să faci bine şi cu plăcere ceea ce ai de făcut acum, aceasta este cheia pentru a progresa în viitor.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 9 VĂRSĂTOR

UN COPIL IEŞIT DINTR-O COAJĂ DE OU

Aproape oricine gândeşte că este o minune atunci când se întâmplă ceva despre care el nu bănuia că ar fi posibil. Şi totuşi, iată că imaginaţia şi creativitatea omului a dat la iveală o mulţime de realizări care, cu 100 de ani în urmă, erau bănuite a fi imposibile. Omul de azi este un zeu faţă de cel de ieri, şi oare ce va fi omul de mâine? Cei care au curajul să creadă în realizări noi, chiar aparent imposibile, sunt şi cei care vor înfăptui adevărate miracole pentru ochii celor care cred doar în ceea ce s-a putut până acum.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top