Previziuni pentru 30 ianuarie 2015

Ziua de astăzi se află sub semnul cuadraturii Venus Saturn, al conjuncţiei inferioare Soare Mercur retrograd şi al sextilului Marte Pluton.

Cel mai important eveniment al zilei este însă conjuncţia inferioară, căci ea ar trebui să ne determine ca în această zi să ne concentrăm întreaga atenţie asupra proiectelor personale, să aprofundăm informaţiile pe care le deţinem, să reconsiderăm anumite idei. Dar, mai multe despre acest aspect puteţi citi pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunctia-inferioara-soare-mercur-din-30-ianuarie-2015.

Cuadratura Saturn Venus, este crescătoare, şi este un aspect anual care ar trebui să ne determine să medităm cu multă seriozitate la calităţile pe care le avem şi la felul în care le utilizăm concret, real, în viaţa de zi cu zi. Ea afectează starea noastră de spirit şi ne determină să ne simţim depresivi, lipsiţi de răspunsuri concrete la acţiunile noastre. Cred că cel mai potrivit exemplu pentru ceea ce ne aduce acest aspect este mesajul de mai jos, la care ar trebui să reflectăm cât mai mult.

Un razboinic al luminii, înainte de a se angaja într-o lupta însemnată, îşi pune întrebarea: „Cât de mult mi-am dezvoltat abilităţile?”

El ştie că bataliile pe care le-a dat în trecut au sfârşit totdeauna prin a-l învaţa cate ceva. Dar învăţămintele acestea l-au făcut pe razboinic să sufere mai mult decât ar fi fost necesar. Nu doar o dată şi-a pierdut timpul, luptând pentru o minciuna. Şi a suferit pentru persoane care nu erau la înalţimea dragostei lui.

Învingatorii nu repetă aceeaşi greşeală. Tocmai de aceea războinicul îşi riscă inima numai pentru ceea ce merită.

Paulo Coelho în Războinicul Luminii, face  o sinteza a legilor morale necesare pentru a lupta.

Sextilul Marte Pluton este un aspect punctual, el ne ajută să primim scânteia necesară pentru a demara toate acţiunile care ne sunt necesare şi constructive pentru dezvoltarea noastră, totul este să fim pe fază şi să recepţionăm toate mesajele pe care le primim.

Astăzi este şi o sărbătoare religioasă mare Sfinţii Trei Ierarhi, de fapt la nivel subtil, dacă citim istoria acestei sărbători, ni se transmite că Vasile cel Mare, Grigorie de Nazianz şi Ioan Gură de Aur sunt de fapt: Mâna care lucrează, Mintea care gândeşte şi Gura care vorbeşte, deci acesta ar putea fi şi mesajul spiritual, fiind necesară o profundă armonie între toate aceste trei planuri.

Aici poate că ar trebui să reflectăm puţin, de fapt să înţelegem exact cum putem face toate acestea, pentru că este important, acum, să fim perfect lucizi de orice gest, căci au o importanţă covârşitoare.Oamenii se aseamănă adesea cu vapoare în derivă. Ei se conduc, din fericire, după câteva reguli date de familie, studii, meserie, viaţă socială, dar în interior mulţi sunt ca nişte ambarcaţiuni lansate în plină mare, fără busolă şi fără hartă de navigaţie. Veţi spune că unii au religia… Da, religia ajută mult oamenii, dacă cei care o reprezintă se preocupă cu adevărat de a le da un sistem coerent, plecând de la care ei pot să-şi organizeze viaţa interioară. Dar eu nu vreau să critic bisericile şi clerul, mulţi alţii au făcut-o înaintea mea, poate mai bine ca mine. Ceea ce vreau, e să vă dau metode care vă vor permite să realizaţi ceea ce este scopul tuturor religiilor: stabilirea unei legături cu Dumnezeu.

Da, auzim de atâtea ori repetându-se că cuvântul religie vine din latinescul “religare” adică relegare! Religia e cea care îl releagă pe om la Dumnezeu. Dar ce idee avem despre Dumnezeu, şi cum se poate stabili această legătură? Veţi spune: “E uşor, ne legăm la Dumnezeu prin rugăciune.” Ah! dacă ar fi aşa de simplu! Ca şi cum ar fi suficient să spunem: “Dumnezeul meu… Domnule Dumnezeu…” pentru a intra în legătură cu El!

Pentru a pretinde că îl atingem direct pe Dumnezeu, trebuie să ştim ceea ce este!

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Viaţa nu înseamnă a da sau a primi sfaturi. Dacă  avem nevoie de asistenţă, e mai bine să vedem cum rezolvă – sau nu reuşesc să rezolve –ceilalţi probleme lor. Îngerul nostru este întotdeauna prezent, şi deseori foloseşte buzele cuiva pentru a ne spune ceva. Dar de obicei ne ajunge în mod întâmplător, în general în momentul în care – dacă suntem atenţi –  preocupările noastre ne împiedică să vedem miracolul vieţii. Trebuie să permitem îngerului nostru să ne vorbească în modul în care reuşeşte cel mai bine – când consideră necesar.

Spune maestrul: “Sfaturile sunt o teorie a vieţii – şi practica e deseori cu mult diferită.”

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  10 VĂRSĂTOR

O POPULARITATE CARE SE DOVEDESTE TRECATOARE

Impresia pe care o faci altora este o stare trecatoare daca ea nu face parte din fiinta ta launtrica, astfel incat sa o poti genera permanent si fara efort. Adesea trecem prin situatii in care provocam impresii puternice, iar a doua zi toata lumea pare ca a uitat deja. Emotiile sunt stari foarte mobile, oamenii trec usor de la una la alta, si ceea ce ramane sunt actiunile lor. Nu te ambala pentru ceea ce maine poate parea un vis. Ai grija de lucrurile stabile din viata ta, cu care traiesti in fiecare zi, si bucura-te de urcusuri si de coborasuri cu aceeasi liniste, fiindca si unele si altele sunt doar etape pe un drum mai lung.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 4 PEŞTI

TRAFIC DE MAŞINI GRELE PE UN ISTM ÎNGUST ÎNTRE DOUĂ STAŢIUNI DE PE LITORAL

Uneori, pentru a stabili conexiuni funcţionale şi căi de comunicaţie cu ceilalţi, soluţiile sunt limitate şi trebuie să facem eforturi serioase. Este nevoie de precauţie şi răbdare, uneori de importante investiţii emoţionale sau mentale, de proceduri abile şi înţelepte, pentru ca să nu se distrugă prematur calea de comunicare existentă. Dar totul este mult mai simplu dacă ştim să fim sinceri şi să exprimăm mereu ceea ce este mai bun în noi.

 

ASPECTELE ZILEI

Venus în Peşti în cuadratură cu Saturn în Săgetător

Acest aspect este destul de neplăcut, el ne aduce un blocaj la nivelul relaţiilor sentimentale. Se poate constata o răcire a relaţiilor în cuplu, sau o maturizarea a iubirii. În acelaşi timp orice renunţare ne creează un puternic sentiment de durere. Vom acorda o prea mare importanţă problemelor minore în detrimentul celor importante. În relaţiile de familie pot apare suferinţe, mai ales de ordin moral. Acest aspect trebuie privit ca o luptă între veselie şi superficialitate şi tristeţe şi profunzime, trezind în noi sentimente confuze ca posesiunea şi detaşarea, plăcerea şi frustrarea. Acesta este motivul principal pentru care noi resimţim tensiunea.

În plus ar trebui să înţelegem că atunci când şansa ne surâde sub forma unei mari promisiuni de bogăţie şi abundenţă, este bine să ne asigurăm că vom şti să folosim bine acea bogăţie şi că nu ne vom lăsa distruşi de ea. Mulţi dintre cei care au câştigat mari averi au ajuns să-şi distrugă viaţa fiindcă nu au ştiut cum să reziste tentaţiilor sau cum să-şi administreze bine avutul câştigat. Nu vă doriţi câştiguri imense dacă nu ştiţi limpede la ce le veţi folosi în aşa fel încât să nu ajungeţi nefericiţi din cauza lor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top