Previziuni pentru 31 ianuarie 2015

Ziua de astăzi se află sub semnul conjuncţiei dintre Marte şi Chiron, care ne aduce posibilitatea de a ne rezolva probleme sufleteşti şi de o mare compexitate. Acest aspect are loc la aproximativ 2 ani. Pe de altă parte această conjuncţie este Punctul mijlociu dintre Fortuna şi Pluton, de aceea ne este foarte uşor să acţionăm pe direcţia potrivită nouă, adică să ne urmăm idealurile şi să ne utilizăm calităţile cu multă uşurinţă.

Aspectul se formează în casa a IV a, şi de aceea foarte multe schimbări şi vindecări au loc în interiorul nostru, atât fizic cât şi psihic. În schimb inconjuncţia cu Jupiter retrograd, face să revină în prezent situaţii sau conjuncturi pe care le-am neglijat, sau care au rolul de a ne determina să acţionăm pentru rezolvarea unor probleme legale. De fapt sunt sancţionate acţiunile egoiste, lipsite de moralitate, care au generat situaţii complicate sau care au afectat la nivel social. Este necesară multă obiectivitate în aprecieri, dar, mai ales autoanaliză. Reacţiile necontrolate sau blocajele vor fi cauzate de neacceptarea situaţiei din viaţa particulară.

Dacă vom depăşi cu succes aceste momente delicate, putem spune că în viaţa noastră, mai ales cea emoţională şi sentimentală, se va da startul unui nou ciclu, mai sigur şi mai stabil.

Luna în Rac, ne face emoţionali atraşi către viaţa de familie, sentimentali. În acest context avem tendinţa de a ne agita zadarnic, de aceea este recomandabil să evităm graba, să nu ne pierdem în discuţii fără rost, fiind necesară cumpătarea şi înţelepciunea. Poziţia observatorului şi tragerea concluziilor corecte din ce se întâmplă este cea mai indicată.

Evitaţi să vă certaţi, să intraţi în conflicte şi să faceţi excese energetice. Aveţi tendinţa de a exagera, de a exacerba lucrurile, de aceea nu luaţi decizii importante şi nu încercaţii discuţii lămuritoare.

 

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Ar trebui să încercăm să comunicăm cât mai mult, să spunem cu calm ceea ce gândim sau simţim, care sunt intenţiile sau dorinţele noastre. Este bine să ne stăpânim atitudinea critică, să fim toleranţi, să nu ne manifestăm impulsiv, lăsându-ne pradă nervilor sau ieşirilor de moment.

Dacă aveţi suspiciuni, daţi-le atenţie, ascultaţi-vă intuiţia sau ghidul interior. Mintea ar trebui să fie concentrată pentru a rezolva prin comunicare crizele de orice fel, nedreptăţile şi injustiţia.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  12 VĂRSĂTOR

OAMENI URCÎND PE O SCARĂ IMENSĂ

Nici o zi nu este la fel cu cea dinainte. Fiecare zi este un nou prilej, pentru orice om, de a urca o treaptă pe scara progresului sau individual, pe toate planurile. Dacă zilele au ajuns să ţi se pară identice, dacă viaţa ta a devenit monotonă, plictisitoare, aceasta se datorează faptului că ai uitat de menirea ta în viaţă – de faptul că vrei să evoluezi, să progresezi. Dar numai de tine depinde să faci pasul înainte, să înveţi în fiecare zi ceva nou, să faci un experiment, să duci la îndeplinire un proiect sau o parte a unui proiect. Totul este să nu te opreşti pe loc.

 

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 4 SĂGETĂTOR

Orice început are dificultăţile sale, şi obstacolele trebuie depăşite pas cu pas. Orice om are capacitatea de a învăţa, trebuie doar să şi-o folosească pentru a trece de primii paşi şi a putea merge apoi pe picioarele sale. Dar dacă îţi spui că nu eşti în stare să înveţi ceva nou, că este prea greu, sau că nu mai are rost, deja îţi închizi singur o poartă prin care ai putea merge către ceva mai bun decât ce ai acum în viaţă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top