Previziuni pentru 4 februarie 2015

Astăzi întreaga zi Luna este fără direcţie, iar efectul Lunii Pline (https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-plina-din-4-februarie-2015) este maxim, de aceea cel mai indicat este să stăm liniştiţi, să evităm acţiunile noi sau cele care ne implică foarte mult emoţional. .Deasemenea ne aflăm la trecerea dintre Anul Calului şi Anul Oii, o schimbare importantă de vibraţie, şi de fiecare dată, această trecere ne face vulnerabili. Energia care pleacă este ca furtuna care-şi manifestă ultima forţă, aducând riscuri mari. În plus, Luna este în conjuncţie cu Jupiter retrograd, ceea ce face ca energia emoţională să fie amplificată dar şi distorsionată, în sensul că traducem emoţiile altfel decât trebuie, bazându-ne mai mult pe evenimentele din trecut asemănătoare, care ne-au afectat vanitatea sau orgoliul. Din aceste motive starea noastră fizică, psihică şi intelectuală ne se află la cele mai ridicate cote, practic trăind stări contradictorii şi confuze. Cea mai intensă stare este aceea de a face dreptate cu orice preţ, prin prisma trăirilor noastre, evident în acest fel având de suferit relaţiile în care suntem implicaţi. Avem tendinţa de a senzorială de a elibera energiile interioare, strict şi exagerat într-o formă senzorială, dramatizând şi amplificând aspiraţiile noastre inconştiente şi natura noastră primitivă şi instinctuală. De aceea este exacerbat teatralismul, iar abordarea oricăror evenimente este demonstrativă. În a doua parte a zilei, putem avea senzaţia de aşezare, de finalizare a unei etape, proces, perioade, de ieşire dintr-o criză majoră, doar că nu este în acest moment propice să acţionăm, ci doar să simţim, să credem, să analizăm, pentru a aduna ultimele resturi ale trecutului. Pentru aceasta este nevoie de un proces de relaxare cât mai bine realizat, înconjurându-ne de tot confortul necesar realizării acestuia: muzică, lumini, lumânări, arome, licori şi tot ceea considerăm că determină la realizarea unei atmosfere complete. În această tihnă, putem balansa uşor spre experienţele trecutului, contemplându-le şi apoi revenind în prezent, fără efort sau încrâncenare.

Mercur retrograd, guvernatorul zilei, se află în conjuncţie cu Vesta, ceea ce conferă informaţiei şi cunoaşterii o energie profundă, spirituală, fiind un moment excelent pentru ca fiecare dintre noi să se concentreze pentru a primi informaţia de care are nevoie, sau pentru a-şi dedica din timp tocmai pentru a descoperi profunzimea unor situaţii. Intelectul este ascuţit şi pătrunzător, dar pentru a-l folosi eficient este indicat să fim rezervaţi, oarecum suspicioşi, să ne concentrăm în totalitate asupra ceea ce ne interesează.

Pe scurt este o zi tensionată şi cred că plină de sentimente şi gânduri contradictorii. Ne vom stăpâni destul de dificil trăirile şi nemulţumirile. Ele vin din imposibilitatea de a accepta realităţile pe care le-am creat. Oricum nu este o zi potrivită pentru planuri. Nu vă consumaţi forţele excesiv, pentru că veţi simţi disconfortabil, sau chiar vă veţi manifesta destul de nervos. Evenimentele neaşteptate au multe semnificaţii ascunse sau mesaje subtile. Trataţi-le cu importanţa cuvenită şi găsiţi-le şi adevăratele înţelesuri.

Manifestaţi-vă dragostea, ocupaţi-vă de jumătatea voastră şi acordaţi atenţie educaţiei spirituale.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Când viaţa ta este frământată de furtuni şi valuri, ridică-ţi ochii spre cer ca să vezi semnele ce anunţă liniştirea furtunii. Pentru fiecare om, cerul este simbolul celui mai înalt ideal al său, al celor mai înalte principii şi motivaţii care îl conduc în viaţă. Oamenii sunt temători şi stresaţi când uită că există lucruri pentru care viaţa merită să fie trăită în pace şi bucurie.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  16 VĂRSĂTOR

UN MARE OM DE AFACERI LA BIROUL SĂU

Dacă ai o minte organizată, poţi privi viaţa şi ca pe o mare afacere în care tu eşti patronul. Dar în afacerea vieţii tale, rezultatele nu se măsoară în bani cheltuiţi şi încasaţi, ci în fericirea pe care o generezi pentru tine şi pentru ceilalţi. Toate compartimentele vieţii tale ar trebui să funcţioneze numai în sensul profund de a te face fericit, şi nu poţi fi fericit cu adevărat fără să-i faci şi pe alţii fericiţi, iar atunci când apare nefericirea, sau chiar falimentul, este semnul cel mai clar că ţi-ai administrat greşit resursele şi că trebuie să-ţi schimbi strategia de viaţă.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 4 VĂRSĂTOR

UN VINDECĂTOR HINDUS

În situaţiile în care soluţiile logice sau metodele ştiinţifice clasice nu dau rezultate, pot fi de ajutor soluţii neconvenţionale, de factură lăuntrică şi spirituală, pentru rezolvare. De pildă, mulţi oameni au despre sănătate şi viaţă o concepţie limitată la ceea ce scrie în manualele şcolare, sau la ce au ştiut şi părinţii lor, şi abia atunci când aceste soluţii nu mai dau rezultate, pot ajunge să caute şi altceva. Totuşi, există o cunoaştere mult mai vastă, în orice domeniu, decât ceea ce ştie un om la un moment dat, şi datoria lui, în faţa oricărei probleme aparent insolubile, este să caute mai departe, chiar şi dincolo de limitele gândirii curente, soluţia problemei.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top