Previziuni pentru 27 aprilie 2015

Luna se află în semnul Leului, de unde formează cuadratură cu Marte şi Mercur, dar şi trigon cu Uranus şi sextil cu Venus. Oricum după ora 17.00, Luna, guvernatoarea zilei, se va afla în perioada de fără direcţie, ceea ce ne va permite ca după-amiază să putem să ne reevaluăm posibilităţile şi resursele.

În general avem tendinţa de a adopta o ţinută provocatoare, care va asigur că va genera numai probleme. Deci mare atenţie la tot ceea ce spuneţi, faceţi dar, mai ales, la cum vă comportaţi. Perturbările bruşte care apar, sau îndepărtările subite pot să nu fie definitive dacă aveţi tactul de a vă stăpâni şi acţiona  raţional şi just. În general în viaţa noastră afectivă se va schimba ceva, este bine să nu lăsăm lucrurile să se întâmple, căci apar acele evenimente de care vorbeam anterior, ci să le cercetăm, să ieşim în întâmpinarea lor, căutând soluţii sau cauze pe care să le înlăturăm sau să le atenuăm.

Oricum furtunile sentimentele, care chiar dacă ne lasă răvăşiţi, au rolul de a testa relaţiile sau de a face conştienţi de puterea noastră de a ne transforma dacă dorim.

Marte ne avertizează că avem nevoie de stăpânire de sine, chiar dacă acţiunile noastre sunt corecte sau necesare. Aici este vorba de o încărcătură energetică care ne aduce forţă fizică

necesară pentru a ne urmări ţelurile în viaţă.

Să ţinem cont de următor sfat în această perioada atât de presanta: Dacă eşti nemulţumit de ceva – chiar şi de un lucru bun pe care ai vrea să-l faci, dar nu eşti în măsură să-l faci – încetează acum. Dacă lucrurile nu merg bine, există două explicaţii: ori perseverenţa îţi este pusă la încercare, ori ai nevoie să schimbi direcţia. Pentru a descoperi care din cele două opţiuni este cea corectă – din moment ce sunt opuse una alteia – foloseşte liniştea şi rugăciunea. Puţin câte puţin, lucrurile vor deveni incredibil de clare, până când nu vei avea suficientă forţă să alegi.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Fie să găseşti mereu în jurul tău prieteni! Fie ca orice gest făcut pentru ei să fie însotit de gândul că uneori pentru ca unii să se desăvârşească,alţii trebuie să se jertfească – jertfa însoţită de rugaciune e binecuvântată şi aduce bucurie.Iar amintindu-ţi de mâinile muncite împreunate în rugaciune, fie să poţi primi smerit gesturile de iubire pe care prietenii tăi le fac pentru tine!

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  7 TAUR

O SAMARITEANCA VINE SA SCOATA APA DIN FANTANA

Omul cu care ai ocazia sa te intilnesti in mod neprevazut poate sa nu insemne nimic pentru tine, daca il consideri doar un strain lipsit de importanta. Dar ar putea sa-ti ofere, chiar fara sa-si dea seama, raspunsul la o problema care te framanta. Depinde numai de tine sa valorifici oportunitatile vietii, fiind atent la tot ce se intampla. Adesea, solutiile apar pe cai nebanuite, chiar prin cei care aparent n-ar avea nici o legatura cu problema. Chiar daca ei nu rezolva problema, cel putin iti pot sugera solutia, daca esti atent.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 20 LEU

UN BĂTRÂN CĂPITAN DE MARINĂ ÎN BALANSOAR PE VERANDA CASEI SALE

Unele întâmplări din viaţă ajungi să le înţelegi abia atunci când devii detaşat, când rezultatul lor potenţial nu te mai afectează, când ai reuşit să treci dincolo de ele şi le poţi analiza lucid şi obiectiv. Cu cât te poţi detaşa mai uşor, cu atât ai şanse mai bune să găseşti soluţiile cele mai practice.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top