Previziuni pentru 22 iulie 2015

Avem o zi extrem de interesantă, atât Soarele cât şi Mercur se află la grad anaretic, ceea ce face ca tot ceea ce simţim şi primim din interior să aibă o reverberaţie puternică, intensă, chiar dacă aparent dureroasă. Este indicat să fim centraţi pe noi înşine, fără a interacţiona prea mult cu exteriorul, mai ales în prima parte a zilei.

Apoi atât Mercur cât şi Soarele trec în semnul Leului în acest fel schimbându-se semnificativ vibraţia perioadei, iar seara se formează conjuncţia superioară Soare Mercur despre care voi scrie un articol separat. Această conjuncţie se formează pe Luna fără direcţie şi cu siguranţă va ajuta la centrarea pe propriile noastre proiecte, care ne reprezintă, care ne stimulează creativitatea, dar mai ales care ne sunt necesare pentru evoluţia spirituală.

Visele şi orice fel de semnale ne sunt utile, importante şi trebuie acceptate şi înţelese acum.

Oricum tot ce ne aduce acest aspect este legat de descoperirea adevăratei noastre personalităţi, chiar dacă pe moment simţim un puternic conflict interior. De fapt este o purificare profundă, o vindecare intensă, tocmai pentru a ieşi la lumină frumuseţea sufletească personală, unică şi inconfundabilă, specifică fiecăruia.

Ţineţi minte cele spuse de Rabindranat Tagore: „… pentru a căpăta putere, trebuie să te supui legii forţelor universale şi să fii pătruns de conştiinţa că ele sunt ale tale”. Nimeni nu-şi va înţelege niciodată posibilităţile reale, dacă, în afară de dorinţa firească de a deveni un fenomen, nu va înţelege pe deplin că omul este o părticică a macrocosmosului, adică se află sub puterea legilor universale ale lui Dumnezeu. Şi numai subordonându-se lor, se poate afla pe sine în sine însuşi, cu posibilităţi nelimitate.

Astăzi mai pregnant poate ca oricând, dorim să ne diferenţiem graniţele., adică, dorim să înţelegem cum să o facem. Unii dintre noi se vor opri la primul obstacol mental apărut în cale, alţii vor merge până la capăt. Oricum nu este uşor, pentru că presimţim existenţa nemărginirii, în care spaţiul şi timpul sunt suprimate şi păstrate deopotrivă. Toate acestea ne fac să ne temem de anumite acţiuni şi să ne simţim limitaţi. Reflectaţi de aceea înainte de a decide să nu acţionaţi.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Fiecare gând bun, fiecare gând frumos, fiecare clipă de iertare, de blândeţe şi de bucurie creează o lumină de nedescris, deopotriva în fiinţa noastră interioară, cât şi în mediul înconjurător. O clipă de iertare transcede orice răutate şi calmează cele mai dureroase stări interioare ale fiinţei noastre. Fiecare moment în care izbutim să vedem în omul de lângă noi, oricine ar fi el, părţile sale frumoase, fiecare moment în care izbutim să proiectăm asupra celuilalt calităţile cele mai plăcute echivalează cu un moment esenţial de `trezire` a conştiinţei şi acumulare a unei energii pozitive pentru noi înşine.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  30 RAC

O FIICĂ A REVOLUŢIEI AMERICANE

Spiritul libertăţii şi al revoluţiei se poate trezi în oricine la momentul potrivit, şi chiar şi cel mai neînsemnat (în aparenţă) om se poate dovedi la un moment dat un militant pentru o cauză bună. Dar fiecare trebuie să facă mai întâi o revoluţie în propria sa viaţă, pentru a descoperi în sine puterea de a face ceva pentru toţi ceilalţi.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 28 RAC

O FURTUNĂ VIOLENTĂ ÎNTR-UN CANION PLIN CU CASE SCUMPE

Şi cele mai scumpe proprietăţi materiale pot fi expuse pericolelor atunci când vine momentul marilor încercări. Valoarea lucrurilor constă în durabilitatea lor, nu în costul lor, iar lucrurile materiale au întotdeauna o durată limitată. În marile crize, bazează-te numai pe ceea ce nu poţi pierde, nu pe ceea ce se poate nărui oricând.

ASPECTELE ZILEI

Conjuncţia superioară Mercur Soare din semnul Leului

Datorită faptului că Mercur nu se îndepărtează decât cu aproximativ 28 de grade faţă de Soare, el nu formează toate aspectele cu Soarele, din acest motiv, se consideră conjuncţia inferioară dintre Mercur retrograd şi Soare echivalentă cu Luna Nouă iar conjuncţia superioară cu Soarele, echivalentă cu Luna Plină.

Orice persoană familiarizată cu astrologia ştie că Mercur se referă la activităţile mentale şi la capacitatea de adaptare, şi câteodată la capacitatea de a vedea prezentul sau realitatea.

Aşa cum spuneam această conjuncţie este asemănătoare cu Luna Plină, adică aduce în prezent un maxim de manifestare a ideilor şi activităţilor mentale iniţiate în 30 mai, iar pe de altă parte acum Mercur are mişcarea cea mai rapidă, el are o viteză de aproximativ 2 grade şi 15 minute, ceea ce exprimă foarte multe.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top