Previziuni pentru 31 iulie 2015

Ziua de astăzi este extrem de interesantă, dar şi tensionată: ea se află sub Lunii Pline despre care puteţi citi un articol pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-plina-din-31-iulie-2015, al presiunii generată de staţionarea directă a lui Saturn, dar şi de revenirea planetei Venus în semnul Leului. În acelaşi timp, Luna din semnul Vărsătorului se află în opoziţie cu Mercur din semnul Leului, ceea ce evident aduce o tensiune intensă la nivel intelectual dar şi tendinţa de a ne contrazice şi a ne impune ideile sau de a prelua conducerea la nivel mental. Apoi cuadratura Jupiter Saturn devine din ce în ce mai intens resimţită, ea ne determină să ne reconsiderăm informaţiile şi să fim atenţi la toate detaliile, mai ales dacă acestea se repetă.

Comunicarea este dificilă, blocajele şi provocările sunt frecvente, dar nu este nimic complicat, totul este doar la suprafaţă. Pentru a afla care este realitatea ar trebui să înlăturăm puţin voalul, să dăm un colţ al cortinei deoparte şi să privim.

Cred că la nivel subtil este vorba de sentimente ascunse, de dorinţa de a le exprima şi de neputinţa de a fi sinceri, fără a crea emoţii negative sau răni. Este paradoxal cât de greu ne este să spunem ceea ce simţim la momentul potrivit, iar când ne decidem să o facem, bulgărele de zăpadă mic şi jucăuş se transformă într-un bolovan de gheaţă. Poate de aceea vă recomand ca astăzi, mai ales în jurul prânzului, să fim atenţi la ceea ce simţim şi la modul în care ne exprimăm, căci sunt posibile multe neînţelegeri sau chiar jigniri.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Decizie. Acest ceva  pentru care  lumea a fost suspicioasă vreme îndelungată. Cîte sînt lucrurile pe care sîntem incapabili să le facem din lipsă de hotărîre, şi cîte pentru că sînt riscante? Un exemplu de lucru greşit interpretat ca “lipsă de hotărîre”:a vorbi cu necunoscuţii. Fie o conversaţie, un simplu contact sau un salut, foarte rar vorbim cu necunoscuţii. Şi spunem întotdeauna că e mai bine aşa. În acest fel sfîrşim prin a nu fi de ajutor şi a nu fi ajutaţi de Viaţă. Distanţa ne face să părem importanţi şi siguri de noi înşine. Dar, de fapt, nu permitem ca vocile îngerilor noştri să se manifeste prin  cuvintele celorlalţi .

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  8 LEU

UN ACTIVIST COMUNIST PROPAGÂNDU-ŞI IDEALURILE REVOLUŢIONARE

Idealurile egalitare şi comuniste pot trezi în oameni conştiinţa puterii pe care ei o au când sunt uniţi. Dar oamenii nu sunt egali de la natură, şi nu vor fi niciodată. Până şi egalitatea în drepturi este alterată tot prin drepturile specifice pe care le primesc unii şi alţii. Singura egalitate naturală dintre oameni este originea lor comună, ca fraţi din aceeaşi mare familie umană.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 1 FECIOARĂ

CELE MAI FRUMOASE TRĂSĂTURI ŞI CALITĂŢI ALE UNUI OM SUNT IDEALIZATE ÎNTR-UN PORTRET

Vei deveni în viaţă ceea ce admiri la alţii. Foloseşte admiraţia pentru oamenii cu calităţi deosebite ca să dezvolţi şi în tine acele calităţi. Cultivă şi promovează tot ce crezi cu adevărat că are valoare, fiindcă sunt lucrurile care dau valoare şi vieţii tale, idealurile pe care vrei să le atingi. Idealismul nu este o fugă de realitate, ci un drum firesc către o realitate mai bună.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top